1 Lvl Toplayıcılara Çözüm Gelicek Mi ?

DijitaLOsuruk

Üye
Dorion'a geçiyorum Quarryingimide bari 10 level üstüne atayım diyorum ve ne göreyim 3 tane afk 1 lvl yanlarında 1 tanede 30-40 lvl char taş spawn oldukça o yöne doğru hep beraber koşuyor ve taşa vurmaya baslıyorlar :D Yani buna nasıl çözüm bulucaklar bilmiyorum ama 75 level olmayan karakterler toplayıcılık yapmaması gerekiyor gibime geliyor.Sizin Görüşleriniz nedir ?

sbh

Üye
Oyunda 40 levela kadar basılan yemekler vs var oyun düşük levele toplayıcılık yaptırmamak bi kenarda dursun avantaj bile veriyor. Oyuna premiumsuz başlayıp toplayıcılıkla coin kasıp premium vs alarak ilerleme mekaniği var, dediğin şey bu mekaniği öldürüyor, premiumsuz itemsiz o levellara kasmak çok zor. Bence bu güzel bir mekanik. Elle görevle görev itemiyle kasılacak bir level sınırı getirilebilir 60 level gibi ama bu seferde çoklu pcler de 60a kasar öyle toplar bi şey farketmez. Exp kasmak çoklu pclere çok kolay, normal oyuncuya zor, sen kaç dersen o levele kasarlar, 1 level toplayabildiği için uğraşmıyolar sadece

Teoden22

Üye
Özellikle SandStone materyalinin başında sürekli gördüğümüz üzere birden fazla 1 lvl karakter bekliyor. Artık nasıl birşey kullanıyorlarsa materyal çıkınca direk balyozu alıp üşüşüyorlar başına ve bu göz göre göre yapılıyor.Hileye tahammülü olmadığını bildiğimiz bu yönetim tarafından nasıl bir önlem alınmıyor anlamış değilim.

Ogi

Üye
70 level sınırı ve complete pre zorunluğu olayı çok çözer tşk

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyunda pve var yeni oyuncu dorionda toplayıcılık yapması gerekiyor

0 - 10 level dorion bölgesi
10 - 20 level krallık bölgesi

Zaten level sınırı mevcut. Şuan yeni serverlarda taşçılık hype olduğu için düzen bozulacağını sanmıyorum yinede önerinizi bilet üzerinden yapabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt