1 Saat Barbarian Orc Farmı Çok İyiydi ...

thefirstrookie

Üye
Arkadaşlar 44 lvl ezik bir mob kesiyoruz. Beklentimiz ne olabilr ki :) Bende isterim böyle kolay ölen bir mobdan mino gibi değerli bir item atmasını. Bu şekilde protean kongdomdaki bütün mobları A'dan başlayıp Z'ye hepsinden ne atıyor ne atmıyor video serimde bilgileneceğiz hep birlikte.

erkutrx58

Üye
Arkadaşlar 44 lvl ezik bir mob kesiyoruz. Beklentimiz ne olabilr ki :) Bende isterim böyle kolay ölen bir mobdan mino gibi değerli bir item atmasını. Bu şekilde protean kongdomdaki bütün mobları A'dan başlayıp Z'ye hepsinden ne atıyor ne atmıyor video serimde bilgileneceğiz hep birlikte.
eline emeğine sağlık ben öyle yorum yaptım sadece :D

Vanquisher

Üye
İşte böyle arkadaslar gidiyor yuksek lvl slotlarsada video cekiyor 10 saat farmliyor sonra video basligina drob manyagi olduk 15 dk da 1000 tl kâr vs basliklar ata ata oyunun drobunun ....... Sevildi yıldırdilar oyundan resmen drop yüzünden

MetinPOLAT

Üye
Baatle Priestler nerf yesin barbarian orclara 3 kere vuruyor cok fazla :D

thefirstrookie

Üye
İşte böyle arkadaslar gidiyor yuksek lvl slotlarsada video cekiyor 10 saat farmliyor sonra video basligina drob manyagi olduk 15 dk da 1000 tl kâr vs basliklar ata ata oyunun drobunun ....... Sevildi yıldırdilar oyundan resmen drop yüzünden
Haklısın dostum. Benim amacım Protean'daki bütün mobları 1 saat çekmek ne atıyor ne atmıyor onu öğrenmek. Oyundan kazanacağım para çok umrumda değil açıkçası.

thefirstrookie

Üye
İyisiyle kötüsüyle protean kingdomdaki bütün mobları keseceğim arkadaşlar. Hep beraber nereden ne atıyor göreceğiz.

HapShu

Üye
@thefirstrookie kardeşim eline sağlık devamını bekliyorum videolarının. takipte ediyorum. Sen bakma saçma sapan ağlayan yorum yapanlara.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt