YouNeedToDie
Üye

Merhaba arkadaşlar bu videomda Protean Kingdom haritasındaki Dread Cyclops slotunu 1 saat boyunca döndüm. İyi seyirler.
Tekrardan merhaba, Bildiğim kadarıyla ''İce ve Lighting'' Damageli olan Necromancer'ler para etmiyor bu yüzden NPC'ye sattım. Videoda dikkat edersen iki tane düşüyor. Biri Fire damage, diğeri ise ''İce'' damageydi. Videoyu eğer biraz daha dikkatli izleseydin NPC'ye sattığım staffın ''İce Damage'' olduğun görebilirdin. Üslubun asla hoş değil. Burada düzgün bir şekilde yazıp, YouTube yorumlarında yazık gibi tabirler kullanman üzücü. Benden sana tavsiye; Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün. Kimse için şekilden şekile girme.dostum merhaba yorum attım eline sağlık fakat necromancer stafı çöpe atman beni üzdü. onu bulamayan insanlar var 24 k coins yerine 400k civarına bir oyuncuya satabilirdin !
Evet ks falan çok oluyor ama oyunun zevki orada rekabet falan oluyor yani boş boş gelip mob kesince bir heyecanı, bir olayı kalmıyor benceDread ks bol priest dolu oyun![]()
Teşekkür ederim. Kanalıma abone olursan sevinirimBaşarılar kardeşim ellerine sağlık
Teşekkür ederim.e.s dostum![]()