10 Bug - Hata Bildirimi

BlessingDagger

Üye
Merhabalar, öncelikle 2. bug bildirimime hoşgeldiniz.

1- Herkesin bildiği gibi oyunda "C" yani oturma bugu var. Eğer oturursanız ve birden ilerlerseniz karakteriniz takılı kalıyor, bazen tekrar C tuşuna basıp ilerlerseniz de karakteriniz takılı kalıyor, herkesi rahatsız eden bir bug, çözülmesi gerekli.

2- Bugün ilk defa başıma geldi, Grup Dungeon'da Boss kestikten sonra denize atlamalı yer varya, işte tam orda boss'u kestik, denize atlamalı yere ışınlanma yerine girdiğimde Potçu'nun yanında değil de direkt denizde başladım yani oyun direkt denize attı.

3- Yine Grup Dungeon'da herkesin bildiği bir bug, denizde inci toplarken herkes üzerinde 1 tane inci taşıyabilirken trade ile maptaki tüm inciler tek tek toplanarak 1 kişide biriktirilebiliyor ve map 1 seferde geçilebiliyor.

4- Yine Grup Dungeon'da 1. kısımda alınması gereken "Bone bilmemne" görev itemi alınmadan da orası geçilebiliyor. Kapının hafif sol tarafından karakterinizi yürüttüğünüz zaman duvarın içinden geçebiliyorsunuz.

5- Bu sorun Assasian'larda var. Eğer seri minör basarsanız bazen oyun skilllerinizi ve R attacklarınızı algılamıyor. FPS problemim olmamasına rağmen böyle bir şeyi yaşamam bir bug olmasa da bir sıkıntıdır diye düşünüyorum.

6- Bu da 1 kere başıma geldi. Pazardan itemi çektim, envanterime geldi fakat para gitmedi. Ancak başka bir yere ışınlandığım zaman yani kısmi bir relog atıldığı zaman param eksildi.

7- Grup Dungeon'da şu 2 tane çekiç aldığımız bölümde bazen asansör buga giriyor ve yukarı çıkması gereken asansör aşağı iniyor böylece o bölüm geçilmiyor.

8- Yine Grup Dungeon'da 2 tane çekiç alındığı mapta çekiçlerin ikisi de alınmasa bile bölüm geçilebiliyor. Sonraki bölüme ışınlanma yerinden dümdüz gidiyorsunuz, merdivenleri çıkıp sonuna kadar gidip Town attığınız zaman sonraki bölüme ışınlanıyorsunuz.

9- Yine ve yine Grup Dungeon'da bugün başımıza gelen olay. İnci bölümünde 4 inciyi de taktık yani en azından bizde taktık diye gözüküyordu fakat partimizdeki 1 kişide takılı değil olarak gözüküyordu ve diğer bölüme geçmek için ışınlanma yeri aktif olmadı. Biz de buga girdik diyerek quit çektik.

10- Bir önceki hata bildirimimde de belirttiğim gibi Death Valley'deki Burning Treant'larda müthiş bir görsel efekt hatası var. Yanmıyorlar, kağıt efekti var sadece.

Bi de konu dışı olacak ama oyunun 3 veya 4. günü 70 level bi adam gördüm, bu adam leveli nerede nasıl kastı bilen birisi aydınlatırsa sevinirim :D

Pitou

Üye
10.madde ÇÖZÜLDÜ
Diğer önerilerine katılıyorum umarım çözülür.

Nart

Üye
70 level olanın nicki Vionraysa o gm :) Ben başka 70 görmedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt