10 LvL Archeolojinin (Kazı Alınının) Haddarda Ne işi var..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProfosorDerki

Üye
4 gunlugune tatıle cıkmıstım.. Bır geldım gunceleme gelmış.. yaptım.. ve Haddarda 10 Lvl Archeoljı gorum..

Cok merak edıyorum.. Haddarda 10 LvL Archeolojıyı koymaktakı amaç neydi.. Kımse toplamaycak toplanmadıgı ıcınde yenı Archeolojı ler respaw olmayacak..

Yaw gercekten 10 Lvl Archeolojının ne işi var Haddarda.. 10 Lvl kasacaklar gitsin krallıklarda kassınlar.. En kısa sure ıcınde bu yanlısın duzeltılecegını ümit ediyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 48

Rhae

Üye
Demek ki severa girmesi gerek 20 , 30 seviyeleri bu şekilde belirlemiş yönetim? Ne kadar taş girmesi gerektiğini senden daha iyi bilirler diye düşünüyorum.Senin kendi kasan dolacak diye daha fazla cıkmasını istemek biraz saçma

ProfosorDerki

Üye
10 Lvl Kasacak olan kişiler gitsin Dorionda kassınlar, olmadı Krallıklarda kassınlar, Oldu O zamn gelsın 1 Lvl lık Archeolojılerıde koysunlar.. Yada yok yok olmadı Haddara 10 Lvl olan adamlarda cıksınlar onlarda exp kassınlar.. öğle değilmi.. Ne kadar boş konuşuyorsun...

RickSancheZz

Üye
hep kendi pencerenizden bakmanızdan dolayı bunları sorun olarak görüyorsunuz, 20-30 level kazı alanları yığılı her tarafta onları topla, yada çık dv de topla

ProfosorDerki

Üye
hep kendi pencerenizden bakmanızdan dolayı bunları sorun olarak görüyorsunuz, 20-30 level kazı alanları yığılı her tarafta onları topla, yada çık dv de topla
bilmem ne kadar NP si olmayan Crıstal etkınlıgıne gırmeıyor öğle degılmı.. O zaman Haddara Mısırda Koysunlar, Dometesi, Patatesıde koysunlar.. Siz olayı anlayamadınız.. Haddardakı 20-30 lvl kazım alanlarını azaltsınlar.. Ama 10 Lvl kazım alnının Haddarda ne işi var dıyorum.. oldu olacak 1 Lvl Kaızm alanlarınıda getırsınler koysunlar..Olmadı Dorionada 20 Lvl -30 Lvl Kazım alanları koysunlar.... Hadi...Göreyim.. Mantıklı olun biraz.. Kendi bakış acımızdan bakmıyoruz..

RickSancheZz

Üye
bilmem ne kadar NP si olmayan Crıstal etkınlıgıne gırmeıyor öğle degılmı.. O zaman Haddara Mısırda Koysunlar,

bunun alakasını anlayamadım açıklar mısın ? ayrıca np sınırı sonrasındaki bütün blody ve cristaller aşırı zevkli geçti, kaybetsekte zevkliydi çünkü afk olan yoktu 2 tarafada gelenler mücadeleci insanlardı.

Mantıklı olun biraz.. Kendi bakış acımızdan bakmıyoruz..

dümdüz kendi açından bakıyorsun, bende kendi açımdan baksam titaniumun her yere yayılmasından dolayı konu açar ağlama moduna girerdim, genele baktığımız için erişim kolaylaşıyor, fiyatlar makul seviyelere iniyor isteyen herkes ilgilenebilir diye seviniyorum

Aziz

Üye
4 gunlugune tatıle cıkmıstım.. Bır geldım gunceleme gelmış.. yaptım.. ve Haddarda 10 Lvl Archeoljı gorum..

Cok merak edıyorum.. Haddarda 10 LvL Archeolojıyı koymaktakı amaç neydi.. Kımse toplamaycak toplanmadıgı ıcınde yenı Archeolojı ler respaw olmayacak..

Yaw gercekten 10 Lvl Archeolojının ne işi var Haddarda.. 10 Lvl kasacaklar gitsin krallıklarda kassınlar.. En kısa sure ıcınde bu yanlısın duzeltılecegını ümit ediyorum..
Buradaki amaç oyuncuların tek düze oyun oynamasıın önlemek. Yani mesleğinizi yaparken aynı zamanda xperience kasabilirsiniz. Mesela haddarda 1 saat quest yaptınız. Diğer bir göreve giderken arkeoloji mesleğinizi gördüğünüz zaman toplayabilirsiniz. Oyuncuların sadece krallıklara tıkılması bu şekilde önlenmiş durumda.

Opus Magnum

Üye
10 levellik kazi alaninin 30 levelin limitine etki ettigine dair ispat ya da delilin var mi? Madem isyan ediceksin bireysel dusunme bak mining tarafi da yemek icerikleri de ayni sekilde haritaya girdi.

Madem rahatsizsan onlari da kaz digerleri "rahat ciksin". Ben misal iron gorunce pas geciyorum gold ve titanium sayilarina bir etkisini gormedim.

Ama senin isyanin pek bir yuzsuzce o da ayri bir konu.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Toplama malzemeleri her harita özelinde artırıldı, güncelleme notunda zaten bunun duyurusu yapılmıştı.
Şu an için sistem gördüğünüz gibidir, bir değişiklik olduğuz zaman hayata geçirildiğinde, yine güncelleme notuyla duyurusunu görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt