11 saattir girilmeyen zindanlar ve bozuk ötesi pazar sistemi

Hakim

Üye
- GERÇEKÇİ ELEŞTİRİ UMARIM SİLİNMEZ-
Gayet düzgün üslupla yazıyorum hiç bir şekilde aykırı birşey yok silinirse bizzat eleştiriye açık olmadığınızı düşünücem.

Evet başlıktada belirttiğim gibi 11 saat oldu aralıksız 11 saattir parmaklarım kırılırcasına tıklayıpta giremediğim zindan gelmiş oyuna hoş girsekte çok bi espirisi olmucak onuda biliyoruz ama bunaldık yeter be oyunda haftalardır boşuna +bas yak 2 gram level kas yapmaktan sıkıldık 2 zindan girelim oh geldi dicekken şaka gibi 11 saat aralıksız tıklayıp giremediğimiz zindan gelmiş abi neden getirdiniz ki madem giremicez yoğunluk felan hikaye giriş sınırı günlük 15 kişi felan olması lazım ki 11 saat aralıksız giremeyelim :D :D diğer konu bozuk pazar sistemi daha da bozulmuş abi test ederken aa ch 1 de 20 kısı kurdu 21. kişi kanser oluyo bunu test ettık hadi verelim felanmı deniyor sabır işi felan değil bu her gelen guncellemede bozuk veriliyor ve isteniyor ki duzeltilmiş olan 3-5 şey var şükredin şimdi diğer güncellemeye kadar bozuklara alışın bitmiyo tükenmiyor bu sorunlar 70 madde 170 madde guncelleme gelmesi hiçbir işe yaramadı şahsen varsa ben çok memnun kaldım 70 madde guncelleme bana ayrı deneyım ayrı zevk kattı diyen helal olsun dungeon dediğin tek tıkla girer yapar çıkarsın neyin sırası hadi sabah sıra vardı hadi öğlen sıra vardı hadi akşam üstü sıra vardı gecedemi sıra var yav 11 saat 11 dolu dolu 11 saat parmaklarım uyuştu tık yok milisaniye aralıklarla dahi denesemde yok 0 abi her postta aynı copy paste yazılar yoğunluk sabır çözülcek 70 madde acilen ciddi şekilde çözümler gelmesi lazım gerçekten bir çok kitle eriyip gidicek yoksa.

CrystalMaidenDota

Üye
zindan kapalı mı yoksa sıra mı var sürekli spamlıyorum 10dkda kimsenin mi zindanı bitmez keşke en baştan sıra saysaydı en azından bilirdik kaç dk sonra girebilcez tıklıyorum dolu diyor sürekli

Hakim

Üye
11 saat oldu ben giremedim ve pes ettim uzun süre oyuna dahi girmeyi düşünmüyorum hevesini kırmak gibi olmasın ama yorma kendini girmicek zindana dostum macera zindanlar tamama tıkla üçlüsünü adımdan iyi ezberlemiş oldum bugün yani asla girmiyor katiyen ama katiyen girmiyor.

xxxOLRICxxx

Üye
Zindana girdim ama zorla. Zindana girmek isteyen oyuncuları sıraya koymalı sistem. Sırası gelen de eğer hala oyundaysa girebilmeli. Aksi halde zindanlara girebilmek pek mümkün değil. Şu anda Türkiye saati ile 05.09'da zindana giremiyorum. Server limiti hatası veriyor. Saçmalık ötesi saçmalık.

lacilove

Üye
Sabah 04:15 de uyandım 10 dakika uğraştım giremedim. @Paris gelip yoğunluktan derse benim gözümde inandırıcılığını yitirir :)

Belki günlük 100 kişi sınırı var belki zindan girişlerini kapattılar ama çok açık bir şey var ki topluluk ile iletişim konusunda sınıfta kalıyorlar.

Ha şundan da eminim ki her gece ofiste mesaiye kalıp bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar mutlaka ancak bu kadar çalışıp vitrine kpyamıyorlar. Sayısal zeka var sosyal zekada eksik kalıyorlar

Paris

Üye
Sabah 04:15 de uyandım 10 dakika uğraştım giremedim. @Paris gelip yoğunluktan derse benim gözümde inandırıcılığını yitirir :)

Belki günlük 100 kişi sınırı var belki zindan girişlerini kapattılar ama çok açık bir şey var ki topluluk ile iletişim konusunda sınıfta kalıyorlar.

Ha şundan da eminim ki her gece ofiste mesaiye kalıp bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar mutlaka ancak bu kadar çalışıp vitrine kpyamıyorlar. Sayısal zeka var sosyal zekada eksik kalıyorlar
Zindan sistemi yeni ve yoğunluk yaşanabiliyor. Zindan sunucuları şu an için bakımda, yaşadığınız problemlerin çözülmesi için çalışılıyor.

efeklc

Üye
Bu oyunun arkasında ne milyar dolarlık Amazon gibi şirketler var ne de size kimse her şeyiyle dört dörtlük sorunsuz bir oyun vaat etti.
Oyunda bir çok şey geliştirilmeye devam ediyor, bitmiş bir oyun yok karşımızda. Henüz "erken erişim" aşamasında olan bir oyun oynuyorsunuz, bunun farkında olmak gerekiyor bence.

Oyunun oturması için de en az 1 yıl süre var diye düşünüyorum, tüm özelliklerin entegre edilmesi, performans iyileştirmeleri vs. oldukça zaman alacaktır.

Oyuncu yoğunluğunun olduğu bölgelerde Unreal Oyun Motoru kaynaklı kasmaları nasıl aşacaklar en çok onu merak ediyorum. Pazar bölgesinde binlerce oyuncu bir araya geliyor ve oyun bunu kaldıramıyor, grafikleri kırpmak zorunda kaldılar geçici çözüm olarak ancak nihai çözüm olduğunu sanmıyorum. Sanırım offline pazar sistemi ile bu sorunu çözmeye çalışacaklar.

Dediğim gibi oyunun çok eksiği var ve kısa sürede çözüm beklemeyin. 1 yıl süre veriyorum oyuna kendi adıma. Gelecek sene yine bir değerlendirme yaparız.

Alkoer

Üye
Bu oyunun arkasında ne milyar dolarlık Amazon gibi şirketler var ne de size kimse her şeyiyle dört dörtlük sorunsuz bir oyun vaat etti.
Oyunda bir çok şey geliştirilmeye devam ediyor, bitmiş bir oyun yok karşımızda. Henüz "erken erişim" aşamasında olan bir oyun oynuyorsunuz, bunun farkında olmak gerekiyor bence.

Oyunun oturması için de en az 1 yıl süre var diye düşünüyorum, tüm özelliklerin entegre edilmesi, performans iyileştirmeleri vs. oldukça zaman alacaktır.

Oyuncu yoğunluğunun olduğu bölgelerde Unreal Oyun Motoru kaynaklı kasmaları nasıl aşacaklar en çok onu merak ediyorum. Pazar bölgesinde binlerce oyuncu bir araya geliyor ve oyun bunu kaldıramıyor, grafikleri kırpmak zorunda kaldılar geçici çözüm olarak ancak nihai çözüm olduğunu sanmıyorum. Sanırım offline pazar sistemi ile bu sorunu çözmeye çalışacaklar.

Dediğim gibi oyunun çok eksiği var ve kısa sürede çözüm beklemeyin. 1 yıl süre veriyorum oyuna kendi adıma. Gelecek sene yine bir değerlendirme yaparız.
kesinlikle hak veriyorum oyunun oturması 1 sene alır. ama nedense her gelecek patch te sorunlar bitecek gibi lasnman yapılıyor ama tam tersi etki ile oyun biraz daha dengesiz hale geliyor.

şahsen erken erişim denilmesine bile kızıyorum. resmi çıkış duyurusuna bakarsanız erken erişimin tek farkı lv sınırının 65 olmasıdır. bunun dışında betadan eksik hiçbir madde belirtilmedi. sadece lv sınırı 65. yapılan lasnmanlar sayesinde bence beklenti çok yüksek tutuldu. yada şahsen benim için beklenti çok yüksekti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt