Hakim
Üye

- GERÇEKÇİ ELEŞTİRİ UMARIM SİLİNMEZ-
Gayet düzgün üslupla yazıyorum hiç bir şekilde aykırı birşey yok silinirse bizzat eleştiriye açık olmadığınızı düşünücem.
Evet başlıktada belirttiğim gibi 11 saat oldu aralıksız 11 saattir parmaklarım kırılırcasına tıklayıpta giremediğim zindan gelmiş oyuna hoş girsekte çok bi espirisi olmucak onuda biliyoruz ama bunaldık yeter be oyunda haftalardır boşuna +bas yak 2 gram level kas yapmaktan sıkıldık 2 zindan girelim oh geldi dicekken şaka gibi 11 saat aralıksız tıklayıp giremediğimiz zindan gelmiş abi neden getirdiniz ki madem giremicez yoğunluk felan hikaye giriş sınırı günlük 15 kişi felan olması lazım ki 11 saat aralıksız giremeyelim
diğer konu bozuk pazar sistemi daha da bozulmuş abi test ederken aa ch 1 de 20 kısı kurdu 21. kişi kanser oluyo bunu test ettık hadi verelim felanmı deniyor sabır işi felan değil bu her gelen guncellemede bozuk veriliyor ve isteniyor ki duzeltilmiş olan 3-5 şey var şükredin şimdi diğer güncellemeye kadar bozuklara alışın bitmiyo tükenmiyor bu sorunlar 70 madde 170 madde guncelleme gelmesi hiçbir işe yaramadı şahsen varsa ben çok memnun kaldım 70 madde guncelleme bana ayrı deneyım ayrı zevk kattı diyen helal olsun dungeon dediğin tek tıkla girer yapar çıkarsın neyin sırası hadi sabah sıra vardı hadi öğlen sıra vardı hadi akşam üstü sıra vardı gecedemi sıra var yav 11 saat 11 dolu dolu 11 saat parmaklarım uyuştu tık yok milisaniye aralıklarla dahi denesemde yok 0 abi her postta aynı copy paste yazılar yoğunluk sabır çözülcek 70 madde acilen ciddi şekilde çözümler gelmesi lazım gerçekten bir çok kitle eriyip gidicek yoksa.
Gayet düzgün üslupla yazıyorum hiç bir şekilde aykırı birşey yok silinirse bizzat eleştiriye açık olmadığınızı düşünücem.
Evet başlıktada belirttiğim gibi 11 saat oldu aralıksız 11 saattir parmaklarım kırılırcasına tıklayıpta giremediğim zindan gelmiş oyuna hoş girsekte çok bi espirisi olmucak onuda biliyoruz ama bunaldık yeter be oyunda haftalardır boşuna +bas yak 2 gram level kas yapmaktan sıkıldık 2 zindan girelim oh geldi dicekken şaka gibi 11 saat aralıksız tıklayıp giremediğimiz zindan gelmiş abi neden getirdiniz ki madem giremicez yoğunluk felan hikaye giriş sınırı günlük 15 kişi felan olması lazım ki 11 saat aralıksız giremeyelim