İstek 15 saat toplayıcılık yapıp 1 lvl alamamak..

lazola

Üye
Craft önemli olacaktı vs tmm admin başta uyarmış çok güzel peki oyuna dün bugün yarın başlayanlar ne olacak snn 1 ayda geldiğin seviyeye yeni player 1 senede ulaşacak sn craft vs para basıcak gb item satıcak sonra yeni açılan serverde bunları kullanıp ordada 10 adım ilerden yürüyeceksin vs yönetimin buna çare bulması lazım mesele ko gbi maden sahası bahçe vs olsun karakteri oraya bıraksın millet orda balık tutar gibi kassın çarlar

imquickkk

Üye
İnsanlar belli levellere gelebilmek için günlerini ve paralarını heba ettiler kolay yoldan yüksek levellere ulaşmak kolay olmamalı bu konu bana göre sacma

kimyasal

Üye
Toplayıcılık levellerini zamanında kasmış arkadşların ''sende exp kastın yeav'' mazeretlerine cevaben ; Arkadaş exp oranları da düşürüldü ona bakarsan ?
Bizim o zamanında kastığımzı exp de yalan oldu, tek karlı çıkan sen oldun ?
Kısacası bu craft işi şu an (özellikle yemek işi) hem karlı değil hemde kasması çok çok zor.
buna gerçekten el atılması lazım, ki bu oyunu malum oyundan ayıran önemli özelliklerden birisi ''CRAFT'' ve ''TOPLAYICILIK''

Mitraileusse

Üye
Cookingin önceden açıldığını bile bile bu mesleği kasanlardanım beni yıldıranlar benim üst levelimdeki arkadaşlar değil
Malesef aynı seviyede olduğum arkadaşların AH sistemi üzerinden birbirine ks atmasıdır! Ah sisteminde sorun yok biz kötü kullanıyoruz
İlk soru cevap etkinliğinde bu konu mutlaka gündeme gelicektir gelmelidir ...

PlayzZersHD

Üye
Maalesef oyunun ilk günlerinde toplayıcılık bugu ile 10 saniyede 8 li taşları, madenleri, ağaçları, sebzeleri toplayanlar şimdi rahat rahat meslek kasıyorlar.
Biz bu açıkları tek tek bildirirken birileri bulduğu her açığı sonuna kadar kullandı.
Not; Sende bu açıkları kullansaydın, elini bağlayan mı var diyenler lütfen az ötede yaşayın.

Mitraileusse

Üye
Maalesef oyunun ilk günlerinde toplayıcılık bugu ile 10 saniyede 8 li taşları, madenleri, ağaçları, sebzeleri toplayanlar şimdi rahat rahat meslek kasıyorlar.
Biz bu açıkları tek tek bildirirken birileri bulduğu her açığı sonuna kadar kullandı.
Not; Sende bu açıkları kullansaydın, elini bağlayan mı var diyenler lütfen az ötede yaşayın.

Bide oyun tayfasında şöyle bi kanı var çok üzücü bulduğum . Yemek yapmak basit toplayıcılık basit nasıl basit arkadaşlar ?
Hervesing 30 level olabilmek için dün aralıksız gece 20:00 dan sabaha karşı 07:30 a kadar toplayıcılık yaptım .
Toplayabildiğim xp 540.000 ve şuan gözlerimi hissetmiyorum ve daha 28 leveldim 29 level oldum bu şartlarda gözlerimi kaybedicem allahtan yıllık izindeyim yoksa 1 ayımı bulurdu buram buram emekle yapıyoruz önceden yapanlara taş atmıyorum fakat şuan yapanlar bu mesleği dibine kadar yaşıyo net.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt