15 sn de bir takılıyor

123iboa

Üye
Exp kasarken maradonda czde her zaman bunu yapıyor 15-25 sn oynuyorum 3-5 sn takılıyor geri düzeliyor 2 gündür böyle 3 gün önce böyle değildi gayet akıcıydı . Gtx 1650 ekran kartı , 16 ram , i3 7. Nesil işlemci 2 tb HDD var

saintx

Üye
Olay ara render yapması cok büyük asla yapılmaması gereken bi hata olarak düşünüyorum. yanına gelen karakteri renderlayıp sana aktarması icin harddiske öyle bir yükleniyor ki kitleniyor

Chimera

Üye
Gate geçişleri harici donmaya rastlamadım. Sanırım sisteminden kaynaklı oyunun optimizasyonu sıkıntılı olması orta düzey ve altı sistemleri yoruyor.

123iboa

Üye
Olay ara render yapması cok büyük asla yapılmaması gereken bi hata olarak düşünüyorum. yanına gelen karakteri renderlayıp sana aktarması icin harddiske öyle bir yükleniyor ki kitleniyor
Haklısınız galiba hocam mesela aposa gelicem adamlar görürününce bi 10sn bekliyoruz sonra açılıyor , nasıl çözebilirim , PC ekipmanları arızalı olamaz tüm performans testleri harika ve yorulmamış

saintx

Üye
Bununla ilgili senin yapabilecegin yok bir şey yok ben 2070ti ekran kartıyla bile yaşıyorum bu sorunu optimizasyon denebilir hatta biraz hafızayı zorlarsak benzer oyunlarda bazen diger karater bembeyaz alcı gibi gözükürdü sırf render olayı olmasın diye o tarz bi optimasyon yapılacaktır umarım

123iboa

Üye
Bununla ilgili senin yapabilecegin yok bir şey yok ben 2070ti ekran kartıyla bile yaşıyorum bu sorunu optimizasyon denebilir hatta biraz hafızayı zorlarsak benzer oyunlarda bazen diger karater bembeyaz alcı gibi gözükürdü sırf render olayı olmasın diye o tarz bi optimasyon yapılacaktır umarım
Hocam oyunu baştan silip yüklesek olurmu bide nasıl pach attırabiliriz deneyelim , çünkü adamlar leptopta bile oynuyormuş

saintx

Üye
Optimasyon karısık bi dünya bilgi verecek kadar bilmiyorum ama
Son model ferrari'nde olsa tarlada gidemezsin traktörle gidersin
Düz yolda ferrrai alır traktor kaybeder tarlada traktör alır ferrrari parcalanır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt