İstek 150 gblik hayal kırıklığı

theGreatest

Üye
Merhaba dün gece üzerime giymek için item denemesi yaptım 9 parça +7 Rogue heavy parçaları önden yaktım ardından 5 parça +7 Rogue elite ayaklık gögüslük olmak şartıyla peşinden +7 vixen ve +7 arc skyla peşine +4 evlen bow bu itemlerin epik olanların hepsini Arcena Trinası ile denedim 1 tane item geçmedi 8 e yananları bi şekilde anlarsın ama hepsi yandıktan sonra evlen bow nasıl 5 olmaz bu şekilde hep alırsa anvil biz üzerimize ne basıp giyeceğiz nerde kaldı bu anvilin oranları hep alacak mı 1 tane vermedi ya 150 GB yakın item yaktım en sonda bekleyen elven bow + 5 olmadı tutunacak dalımızı bile anvile verdik artık asla oynamam anvil bizden bu kadar item alıyorsa 1 tane vermesi lazım dı

Blader06

Üye
+5 e item geçmiyor 20 den fazla epic yaktım sadece 2 tane +5 oldu bu nasıl bi sistem anlamıyorum sorsak +5e %40 şansı var derler

Tengri54

Üye
Ben upgrade yi sistematik şekilde yaparım , zarar etsemde illaki zararımın yarısını kurtarırım. Fakat bu oyunda böyle bir durum yok. Başladığımdan beri harcadığım paranın hakkı hesabı yok ama elime takacak bir item basamadım. Elbette çatır çatır +7 atsın demiyoruz , itemler değerli olsun elbette ama Bu kadar zor olmamalı ... 1 inventory +6 dan 1 tane geçmedi... Bu nedir hakikaten...

Judiciaryn

Üye
reis geçmiş olsun 150 gb lik kumar oynamışsın batmışsın :) anvil bir kumar batağıdır kazananı çok azdır kulağına küpe olur bu yaşadığın hadise :)

KhanConqueroR

Üye
Arkadaşlar her itemin kendine ait bir upgrade geçme ihtimali var ve bu item her + landığında bu ihtimal güncelleniyor. yani +8 e bir item bastın geçmedi diye başka bir unique itemin +3 e arcanasız geçmeme ihtimali de var bol şans.

TypeOf

Üye
Bu oyunda anvilden uzak durun. Yakmalık item taktiği işe yaramıyor en fazla 3 item yan yana basmaya çalışın eğer 3 de yanarsa arkanıza bakmadan uzaklaşın. başka servere geçip deneyin eğer bir item +7 olursa arkasından hemen sallayın. böyle 3 4 defa üst üste +7 geçirdim. Hatta yeni bir servere geçip direk +7 +8 atın :) garip ama geçiyor fakat dur ben item yakayım dersen buga giriyor istersen 100 tane item at hepsi yanıyor. Böyle bir olay benimde ilk zamanlar başıma geldi 2 sayfadan +7 basamadım. Eğer geçmiyorsa zorlamıyacaksın ve farkettiğim bir olay ise envanterinizde tek item tuttun ve tek scroll öyle basın bu dediklerimi yaptığınızda anvilin ne boktan çalıştığını göreceksiniz. Ayrıca ne kadar çok bir itemden +7 +8 varsa o iteme denemeyin, 4 5 6 da yanar.

BenGeldim

Üye
150 gb nie upgrafe yapıon ustacım ya. Derdin ne. Basmak istediğin item vixen 8 iseydi al bi tane 7 8 e at geçti geçti geçmedi yapacak bişi yok. Geçmiş olsn

jobulani

Üye
ben tamamen başka bir konuya takıldım. siz 150 gb yi nerden buldunuz da oyuna yatırdınız arkadaş. memleket hani ölüyor bitiyordu? :)

baran006

Üye
Merhaba dün gece üzerime giymek için item denemesi yaptım 9 parça +7 Rogue heavy parçaları önden yaktım ardından 5 parça +7 Rogue elite ayaklık gögüslük olmak şartıyla peşinden +7 vixen ve +7 arc skyla peşine +4 evlen bow bu itemlerin epik olanların hepsini Arcena Trinası ile denedim 1 tane item geçmedi 8 e yananları bi şekilde anlarsın ama hepsi yandıktan sonra evlen bow nasıl 5 olmaz bu şekilde hep alırsa anvil biz üzerimize ne basıp giyeceğiz nerde kaldı bu anvilin oranları hep alacak mı 1 tane vermedi ya 150 GB yakın item yaktım en sonda bekleyen elven bow + 5 olmadı tutunacak dalımızı bile anvile verdik artık asla oynamam anvil bizden bu kadar item alıyorsa 1 tane vermesi lazım dı
yayıncı değilsen basamazsın kardeş bu işler böyle bende milyon tane item yaktım 7 ye yayıncılar catır catır basıyo anlam veremedim var bi dümen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt