18 Saat Hadar Archdemon Farm Dropları

CaptainVeXoR

Yeni Üye
18 saatir 3 arkadaş full sc row ile archdemon kestik. Hiç birimize 1 tane bile drop gelmedi. Tek düşen şey 1 adet arch swort. Bu nasıl bir şans sistemidir. Tek charın 18saat zararı 20m den fazla olurken bu drop atmamasının açıklaması nedir. Oyuna lanet okuma noktasına geldik resmen. Son günlerde dropların azaldığını arkadaşlar ve diğer partilerle konuşmamızdan anlıyorduk ama bu nedir abi ya. Geçen gün full sabaha kadar elle dv de farm atıp kişi başı 15m kastık, ki aynı slotu geçen hafta döndüğümüzde kişi başı 40 50m bırakırken nasıl bir oynama yaptıysanız nefret ettirdi. Free to play yerine pay to play sistemine geçtiysek söyleyin sayın yönetim.

(aynı konuyu mod arkadaşımız argo İMA ettiğim için sildiğinden yeniden açılmıştır. İma etmek yasakmış arkadaşlar haberiniz olsun)

Babayiğit

Üye
GM'ler ile konuşalım sana her gün 5 tane hatred 5 tanede vixen atsın. AFK olarak günde 1-2 gb arası para kas. Şans faktörü vezirde eder sefilde eder bunu anlamakta epey bir zorlanıyorsunuz. 3 gün drop almadığında olur 5 dk de 3 tane drop aldığında olur.

neyimlaanben

Üye
GM'ler ile konuşalım sana her gün 5 tane hatred 5 tanede vixen atsın. AFK olarak günde 1-2 gb arası para kas. Şans faktörü vezirde eder sefilde eder bunu anlamakta epey bir zorlanıyorsunuz. 3 gün drop almadığında olur 5 dk de 3 tane drop aldığında olur.
Bende çoğu kişi farm atıyorum işten gelip her akşam 4-5 saat yorgun bitkin halde , ama her gün karla kapstmiyorum PC yi . Bazen aldığım zevkle kalıyorum bazen aldığım dropla . Millet sanıyor ki her slota oturuşta cebime para gircek kesin . Gün sonu garanti para isteyen gitsin işte çalışsın

yetiyet

Üye
Bende çoğu kişi farm atıyorum işten gelip her akşam 4-5 saat yorgun bitkin halde , ama her gün karla kapstmiyorum PC yi . Bazen aldığım zevkle kalıyorum bazen aldığım dropla . Millet sanıyor ki her slota oturuşta cebime para gircek kesin . Gün sonu garanti para isteyen gitsin işte çalışsın
İşle oyunun ne alakası var ? Bugün hangi mmorpgyi oynuyorsan oyna, karakterini güçlendirmek için farm yapmak zorundasın. TL ile item almaya okadar alışmıssınız ki birisi farm yapiyorum diyince direkt tavuk dönerci damgası vuruyorsunuz. Normal oyunlarda farm atıp gold kasıp karakterine item alabilirken bu oyunda, market yerine npcden pot çekersen zararına farm atıyorsun gelip bu sistemi saçma sapan savunmayın artık

GorrTheGodButcher

Üye
İşle oyunun ne alakası var ? Bugün hangi mmorpgyi oynuyorsan oyna, karakterini güçlendirmek için farm yapmak zorundasın. TL ile item almaya okadar alışmıssınız ki birisi farm yapiyorum diyince direkt tavuk dönerci damgası vuruyorsunuz. Normal oyunlarda farm atıp gold kasıp karakterine item alabilirken bu oyunda, market yerine npcden pot çekersen zararına farm atıyorsun gelip bu sistemi saçma sapan savunmayın artık
İlk entry sorunluydu açıkçası, kendini çok iyi ifade edemediğinden mi bilmiyorum. Buradaki talep gayet makul. Oyun yönetimi sınırsız pc'ye izin verip tüm slotların oyunda pk atma amacı olmayan vergi vermeden kazancına bakan simitçi tayfa tarafından işgal edilmesini sağladı. Droplarda değişiklik var mı bilmiyorum, olduğunu varsayarsak, bu simitçi tayfanın yarattığı arz şişkinliğini de slot droplarını azaltarak dengelemeye çalıştı anlaşılan.

Yönetimin burada karar vermesi gerekiyor: Oyunun pvp kısmıyla işi olmayan bu haritaya bir kez bile adım atmamış, vergi vermeden kazanç sağlayan simitçi tayfayı mı besleyecekler, yoksa oyunda farm atıp pvp için kendi karakterini güçlendirmeye çalışan oyuncuları mı destekleyecekler? İlki malum oyunu bitiren şeylerden biriydi umarım mevcut hatadan kısa zamanda dönerler. Bu simitçi tayfa satacağına gb'yi oyun yönetimi satsın daha iyi, bunların aylık verdiği pus parasından daha fazla para kazanır sattığı gb ile. Gb'nin ne zaman, kaç adet ve kaç paraya satılacağını, yani arzı ellerinde tuttukları için daha uzun soluklu ve stabil bir piyasa yaratırlar.

Son düzenleme:

yetiyet

Üye
İlk entry sorunluydu açıkçası, kendini çok iyi ifade edemediğinden mi bilmiyorum. Buradaki talep gayet makul. Oyun yönetimi sınırsız pc'ye izin verip tüm slotların oyunda pk atma amacı olmayan vergi vermeden kazancına bakan simitçi tayfa tarafından işgal edilmesini sağladı. Droplarda değişiklik var mı bilmiyorum, olduğunu varsayarsak, bu simitçi tayfanın yarattığı arz şişkinliğini de slot droplarını azaltarak dengelemeye çalıştı anlaşılan.

Yönetimin burada karar vermesi gerekiyor: Oyunun pvp kısmıyla işi olmayan bu haritaya bir kez bile adım atmamış, vergi vermeden kazanç sağlayan simitçi tayfayı mı besleyecekler, yoksa oyunda farm atıp pvp için kendi karakterini güçlendirmeye çalışan oyuncuları mı destekleyecekler? İlki malum oyunu bitiren şeylerden biriydi umarım mevcut hatadan kısa zamanda dönerler. Bu simitçi tayfa satacağına gb'yi oyun yönetimi satsın daha iyi, bunların aylık verdiği pus parasından daha fazla para kazanır sattığı gb ile. Oyunun ekonomisini de ellerinde tuttukları için daha uzun soluklu ve stabil bir piyasa yaratırlar.
Maalesef defalarca değişiklik yapmayacaklarını söylediler. Bu durum yüzünden oyunu gerçekten oynayan insanlar mağdur oluyor

CaptainVeXoR

Yeni Üye
Beyler ben 8pc farmer değilim normal pk atan biraz farm yapan biriyim. Cz de farm yaparken de düşmüyor bu ara onu söylüyorum

fstab

Üye
dediğin slotta 4 gün klanla kasan biri olarak dediklerine katılıyorum son 2 gündür bir değişim var şimdi gelip kimse maval okumasın droplar değişkenlik gösterir diye 4 gün boyunca göstermedi de simdi son 2 gündemi gösteriyor yerseniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt