2. Alpha Onay Hakkında Hakksizlik

HERO

Üye
Neden @Nazzy nin konuyu kapatildi? Ben o konu da bisey yazmak istedim.

Bence hakksiz oldu o 1000 kişi aninda almaya ve siteden onay olanlari gezip geçmek!!!

Ve Yayincilari 10 dakka önce oyuna alma da yanliş. Yarin bu adamlara item, skin v.b. verilirse bedavaya şaşmam!

Sayin ROW Ekibi, lütfen dikkat hakksizlik yolara gidiliyor, herkezi moderator yapiliyor, bu adamlar yapdi işi biliyormu?

hGDOT

Üye
Adamlar 1000 kere söyledi anlık olarak alım gerekiyordu ve bu şekilde yaptılar neden hala uzatılıyor anlamıyorum. Yayıncıların 10dk önceden girmesi de birşey fark ettirmiyor full item ve levelle başlıyorsun oyuna bir test sürümü bu kadar rage gereksiz..

GRANDEKİNOKS

Üye

Bence hakksiz oldu o 1000 kişi aninda almaya ve siteden onay olanlari gezip geçmek!!!

Ve Yayincilari 10 dakka önce oyuna alma da yanliş. Yarin bu adamlara item, skin v.b. verilirse bedavaya şaşmam!

Sayin ROW Ekibi, lütfen dikkat hakksizlik yolara gidiliyor, herkezi moderator yapiliyor, bu adamlar yapdi işi biliyormu?
Merhaba,

Sunucu testi için anlık olarak 1000 kişinin dahil olması gerekiyordu. Row Yönetimi'nin açıklaması bu yöndedir. Her oyuncunun bu test süresince oyuna erişim sağlaması hedefleniyor, Alpha aşamasında oyun test edilirken sizden ricamız sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar.

Nazzy

Üye
Konu Kapatılması Doğru değildi orda bir hakaret bir iğneleyici söz yoktu
Merhaba,

Sunucu testi için anlık olarak 1000 kişinin dahil olması gerekiyordu. Row Yönetimi'nin açıklaması bu yöndedir. Her oyuncunun bu test süresince oyuna erişim sağlaması hedefleniyor, Alpha aşamasında oyun test edilirken sizden ricamız sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar.

Nazzy

Üye

teşekkürler savunduğun için.

HERO

Üye
Merhaba,

İyi Forumlar.
Teşekkürler hizli geri dönüşüm icin.

Benim sıkıntım benim giremem deyl (tabiki üzüntü vardir muakak) ben sadece sayin ROW ekibi yapdi adımlara 2, hatta 3 kere dikkatli düşünsünleri istiyoruz.

Hepimiz cok mutlu ve umutluyuz bu oyun gercek güzel olucağnı, insanlar hattalı dolu dur, bazen uyarmak gerekir.

HERO

Üye
Adamlar 1000 kere söyledi anlık olarak alım gerekiyordu ve bu şekilde yaptılar neden hala uzatılıyor anlamıyorum. Yayıncıların 10dk önceden girmesi de birşey fark ettirmiyor full item ve levelle başlıyorsun oyuna bir test sürümü bu kadar rage gereksiz..
Hayir gerekir!
Bugün 10 dk dir, betada yarim saat, official da 1 gün..?!

Hakksiz bir duruma gözler kapıtılırsa bu oyun istemedimiz yere giderk. Hepimiz umutluyuz bu oyundan!
sadece bi kac yayinci para kazanmak icin, fame almak icin bu oyunu bozulmamasini istiyoruz

Twitch de güzel ve oyunu objektiv bakan kardeşler var, BeyazSakalOnuron, BigJest, Snake.. adamlar giriyor oyna güzel şekilde tanitiyor oyunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt