2 Aylık Warrior 1 Haftalık Priest Kendi deneyimlerim

Proluke

Üye
Oncelikle merhaba bu konuyu acma amacım 2 class arasındaki farkları gostermek.Herhangi bir polenik derdinde degilim.2 aydır warrior oynuyorum 65 %100 1 haftalık bp 65 %40.

1-Lvl kasmak : Warrior ile xp kasarken bayagı zorluk cektim .Hic bir partide hemen hemen oncelikli class degil ne bulursan onu kasıyorsun ve ister istemez yavaş oluyor. Priest ile farklı işler yapabildigim icin Buff heal db attack vs. parti secmek gibi bir lux var.Arkadas oyunu bıraktıgı icin 63 lvl %40 ile aldıgım char 1.5 gunde 65 oldu sadece harpy partide buffer oldum video izlerken lvl kasmak gibi rahat.Diger partilerde de yer bulmak zor degil.

2-Farm : Tek 3 kişilik ve parti farm da warrior ile solo farm imkansız gibi birşey. Sc bas hp ve mana pot kullan cok masraflı ve mage harici butun classlar ks de senden slot alabiliyor ( +6 mino 3 parca +7 fp 2 parca +6 chitin var) .Priest ile boyle bir problem nerdeyse yok gibi sc parası yok mana pot ve cok az miktarda hp pot harcıyorsun senden slot alabilecek tek class başka bir bp.( gorev silahı +7 paper set var.)

3-Pk : Warrior pk eglenceli arkanda parti varsa dayanıklılıktan oturu herkese salca olabiliyorsun yaklayabilirsen. Priest pk solo pk da hic bir sey ama forumda agladıklarına bakmayın gorev elitler ve gorev kalkanı ile full hp verince debuffer ve healer olarak nerdeyse olumsuz oluyorsun. Rahat parti bulup cok ciddi anlamda battlepoint kasabiliyorsun.Ama genel olarak pk sı zevksiz.

4:Dungeon :Group zatenikisi icinde aynı. Solo dung hard da ustte belirttigim itemler ile 13 14 dk surerken warrior ile pri ile 9 dk civarında bitiyor.

5:Damage: belirttigim itemler 0.8 saniyede basılan skill ile ortalama bir mob a 1.2 k vuruyorsun warrior ile. Priest ise aynı mob a 1.5 1.6 vuruyor ve skill suresi 0.5 saniye.

Sonuc :Bp su an ki lvl sınırında çok ama çok üstün ama benim tahminim 70 cap ile bu değişecektir . Warriorların itemleri satıp 70 cap e kadar priest ile devam edecegim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt