2 haftada oyun icin yorumlarım

Knight

Üye
Oyun türk toplulugundan beklenildigi gibi ilerliyor her şey kimisi memnun kimisi memnun degil kimisi de oyuna leke sürmek icin boş eleştiri yapıyor begenen oynasa begenmeyen bos yorum yapmadan oynamasa daha temiz bi oyun olabilir 2 hafta gecti 2 haftadır aralıksız keyif alıyorum he eksi yönleri var mı tabi var ama gidipte 2 gün icinde her şeyin düzelmesini bekleyemem oyunuda gidip avrupanın yuksek butcelı mmorpg oyunları ile kıyaslayamam turk butcesi belli adamlar iyi de olsa kötü de olsa birşeyler yapmaya calısıyor kopya olmasa daha ıyı olabilir miydi olabilirdi ama bu oyununda kendince güzel yönleri var ki ileride de kopyalıktan cıkıp kendisine özgü bi tarz yakalayacagına inanıyorum oyun sistemsel olarak ileryebilir ama umarım ki gmler yüzünden adam kayırma olayları olmaz işte ozaman oyunun üstüne şifonu cekmis olurlar
neyse daha cok yazılabilecek şey var ama ozamanda cok uzun olur

Gelelim En güçlü solo karaktere oyunda solo farm çoook zor bir şekilde ilerliyor ama ya okcu olup 56 olcaksın ki 56 olana kadar zulum oluyor oyun yada battle priest acıcaksın belli bi kesim sevememis bp yi ama ben suan memnun bir şekilde ilerliyorum ileride daha guclu olacaktır 70 cap geldiginde

En güclü cz karakteri soloda asas - partyde warrior

En hızlı gold item kasabilecegin karakter mage acıyorsun mageyi buluyorsun bi clan farmlıyorsun sabahlara kadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt