2 Haftalık Deneyimleriniz

bluetech

Üye
Öncelikle merhaba Rise Online'ın oyunculara açılışı üzerinden 2 hafta geçti.

Bu süre içerisindeki deneyimleriniz nasıl ? Yeni başlayacaklar için ne önerirsiniz ?
başlamayın gibi boşlar yapılmasın pls

Mesela En güçlü SOLO Farm karakteri sizce hangisi ?

En güçlü CZ Karakteri sizce Hangisi ?

Oyunda en hızlı item, gold kasabileceğiniz SOLO karakter hangisi ?

Bunlardan bahsedebiliriz. İyi forumlar

Knight

Üye
türk toplulugundan beklenildigi gibi ilerliyor her şey kimisi memnun kimisi memnun degil kimisi de oyuna leke sürmek icin boş eleştiri yapıyor begenen oynasa begenmeyen bos yorum yapmadan oynamasa daha temiz bi oyun olabilir 2 hafta gecti 2 haftadır aralıksız keyif alıyorum he eksi yönleri var mı tabi var ama gidipte 2 gün icinde her şeyin düzelmesini bekleyemem oyunuda gidip avrupanın yuksek butcelı mmorpg oyunları ile kıyaslayamam turk butcesi belli adamlar iyi de olsa kötü de olsa birşeyler yapmaya calısıyor kopya olmasa daha ıyı olabilir miydi olabilirdi ama bu oyununda kendince güzel yönleri var ki ileride de kopyalıktan cıkıp kendisine özgü bi tarz yakalayacagına inanıyorum oyun sistemsel olarak ileryebilir ama umarım ki gmler yüzünden adam kayırma olayları olmaz işte ozaman oyunun üstüne şifonu cekmis olurlar
neyse daha cok yazılabilecek şey var ama ozamanda cok uzun olur

Gelelim En güçlü solo karaktere oyunda solo farm çoook zor bir şekilde ilerliyor ama ya okcu olup 56 olcaksın ki 56 olana kadar zulum oluyor oyun yada battle priest acıcaksın belli bi kesim sevememis bp yi ama ben suan memnun bir şekilde ilerliyorum ileride daha guclu olacaktır 70 cap geldiginde

En güclü cz karakteri soloda asas - partyde warrior

En hızlı gold item kasabilecegin karakter mage acıyorsun mageyi buluyorsun bi clan farmlıyorsun sabahlara kadar

Odora

Üye
Merhabalar. Burada bulunan bir çok arkadaşım gibi eski fosillerdenim. Türkiye'de ki ilk mmorpg oyunları oynayan ekiptenim. Yıllarca yabancıların yapmış oldukları MMORPG oyunları oynayarak ki o zamanlar yeterince yabancı dilimizde yok yalvar yakar partylerde yer bulur oynardık. Türk gençlerinin bir araya gelerek bizlerin içinde uhde olmuş bir olayı gerçekleştirmiş olmaları fevkalade bir durum. Çok kısa bir süre içerisinde herşeyin dört dörtlük olmasını beklemesi saçmalık diye nitelendireiblirim. Her ne kadar yapımcı firma oyunu güzelleştirme ya da optimize etmeye çalışsada bu hususta en büyük desteği verecek oyunculardır. Bizler ne kadar feedback verirsek oyun o kadar ilerleme kaydeder.

Şimdi gelelim tecrübe ettiklerime. Aslında ilk olarak açmayı planladığım karakter Priestti ama onu en sona bırakmak istedim. Öncelikle Warrior olarak başlayıp belirli bir seviyeye kadar kastım. Solo anlamda kasmanın zor olduğunu gördükten sonra rakip olarak da ekipte yanımda olacak da warriorların az çok özelliklerini öğrendim. 2. olarak Rogue açtım, biliyorsunuz ki solo anlamda rahat kasılabilecek bir karakterdir rogue. Okcu partyleri ile 48 levele kadar geldikten sonra bu karakteri de askıya alma kararı aldım. Priestten bir önceki durağım ise Mage oldu. 2 haftaya çok şey sığdırdım aslında. Ciddi anlamda damage sahip olan mageler bilindiği üzere çok narin sınıflardır. Elbetteki mage oynamakda yetenek ister özellikle Death Valley gibi yerlerde. Son olarak gerçekten oynamak istediğim karakter olan Priesti açtım ve kasmaya başladım. Partylerimiz gerçekten eğlenceli çok da kaliteli bir ekibin olduğu bir clana girdim. 56 level olarak oyuna devam ediyorum.

Oyunda yaş olarak akranlarım olsa da çocuk yaşta sayılabilecek kişilerde azımsanamayacak kadar var. Çocuğum yaşında sayılabilecek bazı kişilerin ağıza alınmayacak söylemleri beni derinden sarssa da büyük olarak yanlış yaptıklarını onlara söylemeye çalıştım. Bazen bu özür dilemeleri ile neticelenirken bazılarında daha da dalganın boyutunu yükseltti. Tabi ki sanal bir ortamda çok da takılınacak bir durum değil ve umursamadan yoluma devam ettim. Yardımlaşmalar var mı derseniz kısmen evet diyebilirim. Görev yapmak isteyen bir çok oyuncu farm partyler yüzünden görev yapmakta zorlanabiliyor. Tabi ki benim gibi int priestler yaratıkları tek kesemediği için partylere ihtiyaç duymakta. O yüzden destek olabilenlere çok teşekkür ederim.

Bence item ve gold kasma konusunda en sağlam karakter mageler. Elbetteki yalnız olmaları biraz zor olacak o yüzden mage partyleri paranın dibine vurdu .
Death Valley'de en sağlam karakter BP Priest diye düşünüyorum.
Soloda en sağlam karakter Rogue
Ölümsüzlüğünü ilan etmek istiyorsan doğru itemler ile Warrior diyebilirim.

Lütfen hep saygılı olalım ki saygı duyulan olalım. Ne demiş Mevlana Celaleddin Rumi ; Edepli edebinden susar. Edepsiz ise ben susturdum zanneder. Siz edebiyle susandan olun. Aklım kalbime "İman nedir" diye sordu...Kalbim ise aklıma iman "Edeptir" dedi.

İyi oyunlar, iyi eğlenceler arkadaşlar. Yönetime de bu oyunla gençliğimizi bize tekrar hatırlattıkları için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

JaxSui

J
Ben de her denemesine katıldığım alfa 2 de deli gibi Çar kastıgım bu oyunu şu an oynamıyorum. Nedeni kapalı betada hep pvp ye yer vermeleriydi. Defalarca ticket attım. Bir çok sorunu bizzat ben söyledim diyebilirim. Raporladıgım ve düzeltilen bie çok sorun vardı. Ama şu an görüyorum ki benim alfa 2 den beri bahsettiğim belirttiğim bir çok sorun hala devam ediyor. Alfa 2 de 61 lvl e kasan ben şu an oyunu oynamıyorum bile. Umarım, umarım yönetim en kısa zamanda bazı hataları sorunları düzeltir ben de başlarım yıllardır beklediğim oyuna.

Aura

Üye
P2win olmayacak dendi. İtem ve Gold satışı olmayacak dendi ama ne denildiyse maalesef tersi oldu.

Rhino

Üye
Sıralamak Gerekirse

Solo Takılmak Problem Olucaktır
Sebebi : Clanlar İlk Önce Kendi Üyesine Öncelik Tanıyacağı İçin Sabit Party İçin Olumsuzluklarla Karşılaşıcaksınız Sadece Exp İçin Düşünmeyi Bu Bütün Herşeyde Geçerli

Bilgisayar Sisteminizin Yeterli Olması Gerekiyor Çünkü Oyunumuz Güncel Ve Grafik İsteyen Bir Oyun Ucu Ucuna Yeten Sistemlerde Sorun Yaşicaksınızdır Bunu Göze Almaları Gerekiyor

Alfa Ve Beta Oynamama Rağmen Oyun İçindeki Yönlendirmeler Ve Öğretici Gayet Güzel Çalışıyor Kurcalarsan Neyin Ne Olduğunu Ve Ne İşe Yaradığını Kolayca Öğrenebilirsiniz

Job Seçme Olayıda Tamen Sana Kalmış Gönlün Ne İstiyosa Onu Oyna Çünkü TAHMİNİMCE İletleyen Zamanalrda Gücü Artıcak Veya Azalıcak Olan Joblar Olucak Denge Sağlanması Açısından

Exp Görevleri Yetersiz Gelicek Bu Yüzden Bulduğunuz Partyde Kalabildiğiniz Kadar Uzun Kalın

Oyun Size %50 Exp SC Vericek 30 İla 40 LWL Arası Görevlerde Bu Sc'leri Önerim +60 LwL Olduktan Sonra Kullanın

JaxSui

J
yav ne kadar nankörsün sanırsın oyun yönetimi kendisi satıyo goldbar senin benim gibi oyuncular satıyor biraz aç gözünü
Hocam doğru engellenemez bir şey de keşke al sat işini kendi yapsa. Yani oyuncudan da otun alıp oyuncuya da oyun satsa.

Aura

Üye
yav ne kadar nankörsün sanırsın oyun yönetimi kendisi satıyo goldbar senin benim gibi oyuncular satıyor biraz aç gözünü
Üslubuna dikkat öncelikle. İlk sistemi bilmediğiniz için buralarda böyle yok engellemesi imkansız bilmem ne gibi cahilce yorumlar yapıp bizim inanmamızı beklemeyin. Engellemek isteyen engeller neyse iyi oyunlar.

bluetech

Üye
Üslubuna dikkat öncelikle. İlk sistemi bilmediğiniz için buralarda böyle yok engellemesi imkansız bilmem ne gibi cahilce yorumlar yapıp bizim inanmamızı beklemeyin. Engellemek isteyen engeller neyse iyi oyunlar.
Kanka ben de engellenemeyeceğine katılıyorum çünkü ne kadar siteden gold satmak için girilen hesapları banlasalar da bunların sonu gelmez ki. Evet denenebilir ve keşke denense hatta belki de deneniyordur ama bilmiyorum bana mümkün gelmiyor. Bugün tüm siteler gold satışını bıraksa dahi oyun içinde gold alıp satan kişiler olur ve bunlar da chat'e gold alınır diye açık açık yazmaz kendi içlerinde kodlarlar gayet. Mesela eksiden IKV diye bir oyun oynuyordum belki biliyorsundur, Burada ipek alınır, latex alınır gibisinden kodlayıp oyun içi para veya gerçek parayla alınan kodları oyun içi parayla alıyorlardı. Azaltılabilir diye düşünüyorum ama sanıyorum ki önüne geçilemez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt