2 Saat kaldı (Oyuncular Özel)

hzljoepr

Üye
Arkadaşlar ben Alpha 2.0'da olamıcam ama oyunu Yayıncılardan yada Youtube'den takip edicem. Alpha 2.0' da olmamamın sebebi yeni sistem alcaktım bazı sorunlar oldu aksamalar olacak gibi. Temmuz ayında almayı düşünüyorum. O zamana kadar inş. Fiyatlarda bir değişim olmaz. Neyse, Oyuna dönelim son 23 saat kaldı, arkadaşlar bende sizler gibi heyecanlıyım. İnşallah iyi olan kazanır burdan yorumlarınızı bekliyorum. o güzel Yorumlarınızı ve Fikirlerinizi belirtin ne oynayacaksınız Job olarak hedefleriniz neler vs vs ?

galeri-16.png

Son düzenleme:

Anonymouss

Üye
yarın yasak olması ve çalışmıyo olmamın mutluluğunu rise online a borçluyum :) heyecanla beklemekteyim protean kadın asas açtım official dede öyle olur muhtemelen görüntü atarım sana bu konu altında

hzljoepr

Üye
yarın yasak olması ve çalışmıyo olmamın mutluluğunu rise online a borçluyum :) heyecanla beklemekteyim protean kadın asas açtım official dede öyle olur muhtemelen görüntü atarım sana bu konu altında
Süper abi ya, Yarının tatil olması çok iyi oldu :) Fotoğraflarını bekliyor olacağım merakla. Herkes Asas açıyo asas tuttu galiba. :)

shady19071907

Üye
Protean Warrior açtık bakalım. Her şeyden önce oyun içi optimizasyonu merakla bekliyorum. Şöyle kasmadan donmadan rahatlıkla oyun oynayabilirsek daha da başka bir şey istemem

hzljoepr

Üye
Protean Warrior açtık bakalım. Her şeyden önce oyun içi optimizasyonu merakla bekliyorum. Şöyle kasmadan donmadan rahatlıkla oyun oynayabilirsek daha da başka bir şey istemem
Bende Wariorcuyum, ama genel olarak arkadaşlarımın hepsi asas açtı. İnşallah beklentiniz sonuç olarak hakettiğiniz gibi olur diyelim. Bence optimizasyon konusunu yaptılar gibime geliyo. alpha 2.0'da bizi yüksek fps'ler bekleyebilir. 200 fps 180 fps felan.

hzrckmk

Üye
Çarlar silinmese iyi olurdu kapalı betadada silinecekmi acaba

hzrckmk

Üye
Alpha 2.0 ve kapalı betada oluşturduğunuz her şey silinecek. Açık betada oluşturulan karakterlerin sıfırlanıp sıfırlanmayacağı firmanın uygulayacağı adımlara ve politikalara bağlıdır
Kapalı betada silinsinde bence bildirin yani açık betada bari silinmesin sonuçta uğraşıcaz kasıcaz çarı umarım anlamışsınızdır bizi reyis

hzljoepr

Üye
Alpha 2.0 ve kapalı betada oluşturduğunuz her şey silinecek. Açık betada oluşturulan karakterlerin sıfırlanıp sıfırlanmayacağı firmanın uygulayacağı adımlara ve politikalara bağlıdır
Offical'e kadar hepsi silinse bence daha mantıklı olur ben oyuna yetişmeye çalışıyorum. Officale yada Açık betaya ancak yetişirim. Kendim için istemiyorum yanlış anlamayın en azından açık betaya kadar silinse. Açık betada sadece karakterler kalsa 1 level başlasa sıkıntı teşkil etmez diye düşünüyorum.

ARVEN

Üye
Charlar tamamen deneme amaçlı değil mi ? Oyun tamamen açıldığı zaman sıfırdan mı başlayacak ?

hzljoepr

Üye
Charlar tamamen deneme amaçlı değil mi ? Oyun tamamen açıldığı zaman sıfırdan mı başlayacak ?
Bildiğim kadarıyla charlar deneme amaçlı yani offical'e geçtiğimizde hepsi silinebilir. bununla alakalı tam net bi fikrim yok bunu aslında Burhan Bey'e danışmak lazım. bu konu hakkında daha çalışma yapılmadı.

Vision

Senior Moderatör
Oyunumuzda açık betaya kadar karakterlerin sıfırlanacağı konusu net olup sonrasındaki aşama henüz net değildir. Açık betada oluşturulan karakterlerin sıfırlanıp sıfırlanmayacağı firmanın uygulayacağı adımlara ve politikalara bağlıdır.

ARVEN

Üye
Oyunumuzda açık betaya kadar karakterlerin sıfırlanacağı konusu net olup sonrasındaki aşama henüz net değildir. Açık betada oluşturulan karakterlerin sıfırlanıp sıfırlanmayacağı firmanın uygulayacağı adımlara ve politikalara bağlıdır.
Teşekkürler.

hzljoepr

Üye
Teşekkür ederiz. bilgilendirdiğiniz için.

dengee11

Üye
Ben saglamcıyım hacı ilk fragmanı gördüğümde gecen sene bilgisayar düzdüm son sistem bu günde alfa2.0 var diye 1 hafta yıllık izin aldım işyerinden
ben iyi değilim heralde böyle yazınca banada bir garip geldi :)

codex33

Üye
Ben saglamcıyım hacı ilk fragmanı gördüğümde gecen sene bilgisayar düzdüm son sistem bu günde alfa2.0 var diye 1 hafta yıllık izin aldım işyerinden
Hangi ırkı seçtin söyle ona geçeyim senle düşman olunmaz :)

hzljoepr

Üye
Oha harbiden önceden bende öyleydim ama o özelliğim gitti artık. Uğraşamıyom bazı şeylerle :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt