Arkadaslar soyle bisey dusunuyorum bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz. Simdi yillarda ko oynamis ardindan yillarca wow oynamis biri olarak bu oyunun pk si baska hicbir oyunda yok fakat bir sey farkettim burdaki oyuncu kitlesi kalite olarak bazi kisiler haric cok sasirtici herkez yardim sever iyi niyetli diger oyunlara kiyasla gercekten cok iyi cunku insanlar belli bir yasi almis belli bir birikimi var bana kalirsa eski ko oyunculari cogunluk aliyor insanlar ko yu neden birakti cunku lvl kasmasi gercekten cok zor item kasmak zaten milyarlar harcamak gerekiyor bana kalirsa 2 turlu server acilmali.
-Xp item orani zor gercekten vakti olan vakit ayirabilcek insanlara hitap eden.
-xp item orani daha yuksek pk agirlikli daha az zaman harcaya bilcek kisilere hitap eden.
Ben bu sekilde dusunuyorum kac yasina geldim bu oyuna girdim ve o eski zamanlardaki gibi 0000000, F9devil, system of a down acip bunlara baktim ve gercekten ne kadar ozledigimi hatirladim umarim beni anlamisinizdir.
Cok umitliyim bir turk firmasi olarak cok calisiyonuz farkindayim cok guzel bir oyun bizi bekliyor umarim dusundugumuzden daha guzel bir oyun ortaya cikar
-Xp item orani zor gercekten vakti olan vakit ayirabilcek insanlara hitap eden.
-xp item orani daha yuksek pk agirlikli daha az zaman harcaya bilcek kisilere hitap eden.
Ben bu sekilde dusunuyorum kac yasina geldim bu oyuna girdim ve o eski zamanlardaki gibi 0000000, F9devil, system of a down acip bunlara baktim ve gercekten ne kadar ozledigimi hatirladim umarim beni anlamisinizdir.
Cok umitliyim bir turk firmasi olarak cok calisiyonuz farkindayim cok guzel bir oyun bizi bekliyor umarim dusundugumuzden daha guzel bir oyun ortaya cikar