2000 bin tl lik bilgisayar ile oyunu oynamak mümkün.Resmi sitedeki minumum sistem gereksinimleri güncellenmeli(masaüstü bilgisayar)

maticmeta

Üye
Dostlar oyuna başlamayı düşüp bütçe sorunu çeken arkadaşlar veya oyunu daha önce yükleyip oynatmadığı için silen arkadaşlar oyunu yükleyip tekrar denesin çünkü senkronizasyon aşırı derece güzelleşti.Rehber olması açısından oyunu minumum hangi bilgisayar ile oynadığınızı anlattığım bir paylaşım yaptım. Söylediklerim masaüstü bilgisayarlar için geçerlidir bilginize

jobulani

Üye
Güncel kur fiyatı ile 2000 tl lik bir bilgisayarın oyun oynatması bir kenara dursun, açılması bile mucize. Buna rağmen Rise Online'ı oynatabiliyorsa, ne diyeyim şaştım kaldım. Donanımdan daha iyi anlayan arkadaşların yorumlarını merak ettim açıkçası.

RickSancheZz

Üye
kur fırlamadan önce 7 bine aldığım laptopumun gözyaşı pıt.

starboy61

Üye
Sistemi yazar mısın sistem olmadan dediklerin havada kalır ona göre yorum yaoacam

starboy61

Üye
+ oyunun ultra ayarlarıyla very low arasında pek fark yok elektrik tasarrufu acısından verylowa çekin hem fps artsın hem grafikten ödün vermeyin çünkü ultradan farkı yok :D

maticmeta

Üye
dostlar masaüstü bilgisayar için geçerli söylediklerim.gt 730 ekran kartının çok rahat çalıştıracağını düşünüyorum. onunda en baba piyasa değeri 600 700 tl keza muadili güçte amd ekran kartlarınıda daha uyguna almak mümkün. kur vs yazan olmuş ama malum kazım işlemlerinin eskisi kadar yapılmaması ekran kartı fiyatlarını dünya genelinde düşürdü ve insanlar bu tarz sistemlere yöneldiği için bahsettiğim bilgisayarlar atıl duruma düştü diyebilirim

starboy61

Üye
hbenim laptop farcry 4 de 75 77 arası calısırken işlemci sıcaklıgı rise'da 100 derece :D direk çıkıyorum oyndan yanmasın diye.

Larcade

Üye
dalgamı geçiyon kardeş 20 bin tl lik sistem ile 20 fpse düşüyor aksam pksında.

Tolgun

Üye
K
Dostlar oyuna başlamayı düşüp bütçe sorunu çeken arkadaşlar veya oyunu daha önce yükleyip oynatmadığı için silen arkadaşlar oyunu yükleyip tekrar denesin çünkü senkronizasyon aşırı derece güzelleşti.Rehber olması açısından oyunu minumum hangi bilgisayar ile oynadığınızı anlattığım bir paylaşım yaptım. Söylediklerim masaüstü bilgisayarlar için geçerlidir bilginize
Kac para aldin bu reklam icin :D
36k lik biligser var bende fps 10-40 düsiyo pk da ve ayarlar low da.
Pk ya cikdin mi mmorpg de gibi baska kisi lerle oynadin mi yada tek dungeon mi yapdin.

maticmeta

Üye
dalgamı geçiyon kardeş 20 bin tl lik sistem ile 20 fpse düşüyor aksam pksında.
K
Kac para aldin bu reklam icin :D
36k lik biligser var bende fps 10-40 düsiyo pk da ve ayarlar low da.
Pk ya cikdin mi mmorpg de gibi baska kisi lerle oynadin mi yada tek dungeon mi yapdin.
Sistemi yazar mısın sistem olmadan dediklerin havada kalır ona göre yorum yaoacam
i5 6. nesil işlemci gtx 950 ekran kartı 8 gb rem masaüstü bilgisayar pc değeri 5 bin tl bile değil. pk'da en düşük 30 fps
Diğer bilgisayar 900 tl civarı bir bilgisayar 4 gb ram i5 1. nesil işlemci 8800 amd ekran kartı( oyunu açıyor pazar kuruyor ve lunaskarda farm atıyor)
Dalga geçmiyorum olanı söylüyorum,reklam yapmıyorum oyunu eleştirdiğim videolarda mevcut.
İzlemeden okumadan araştırmadan karşındakinin ne dediğini anlamadan yorum yapmamak lazım.

Alkoer

Üye
Core duo işlemci radeon hd 6350 ekran kartlı pc güncelleme öncesi 10-15 fps alıyordu. Pazar - balık için yeterliydi. Şuan 0 fps.

Ana pc laptopum i7 + 4gb ekran kartı onda sorun yok. Güncelleme sonrası daha iyi.

Güncelleme eski pc lere yaramadı gibi. Sizinde eski video da dediğiniz 800tl pc artık oyunu oynayamıyor. Ama güncel pc lerde optimizasyon iyileşti.

washigo

Üye

Charın elindeki ne ?

ruhosta

Üye
Merhaba,

AMD Ryzen 5 3600X 6-Core Processor 3.80 GHz
16 GB 3200 MHZ Ram
2080 Super 8 GB

Şuan bir tık sıkıntılı fps durumu sanırım bir sonraki güncellemeler ile çözülecek.

Maximiliantr

Üye
Oyun unreal engine 4 ile geliştiriliyor ne apu sistemde çalışıyor nede alt seviye kartlarda. Oyunda en büyük sorun CPU gereksimi olduğunu düşünüyorum. Ha bu arada 11 yıllık bilgisayarda da açtım oyunu ben ama sağlıklı açılmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt