25-30 Lvl olanları slotlara almıyoruz kampanyası

JohnPlane

Üye
Arkadaşlar sürekli slotlara daha 2 tane görev bile yapmadan 25 e kendini atıp kolaya kaçanlar var slotlarda zaten yer yok dmg atamayan kolaycı adamları barındırmayın önce biraz görev yapıp 40 lvl üstüne atsınlar kendilerini.

Serjoint

Üye
7 kisilik partyse, Seri kesiyorsak hic sorunsuz aliyorum dusuk lvleri partye, Tamam biz emek verdik, ama Oyun solo oyuncular icin cok zor, birde bu oyuncular sonra aynisini yapar, ben yeni car actigimda sevinirim birisi béni oracle partye alirsa lvl 30 da cabuk 45 oluruz keseriz hep beraber

JohnPlane

Üye
7 kisilik partyse, Seri kesiyorsak hic sorunsuz aliyorum dusuk lvleri partye, Tamam biz emek verdik, ama Oyun solo oyuncular icin cok zor, birde bu oyuncular sonra aynisini yapar, ben yeni car actigimda sevinirim birisi béni oracle partye alirsa lvl 30 da cabuk 45 oluruz keseriz hep beraber
ben 55 lvlım soothsayer da yer bulamıyorum almışlar 2 tane 30 level orda kasıyor napayım wormlara mı gideyim ben ? oracle slotları full 30 level adam kaynıyor olmaz ki böyle

Serjoint

Üye
ben 55 lvlım soothsayer da yer bulamıyorum almışlar 2 tane 30 level orda kasıyor napayım wormlara mı gideyim ben ? oracle slotları full 30 level adam kaynıyor olmaz ki böyle
Poison golem her zaman bos, 20/25k xp veriyo, kur bir party kas orada, dv git party bul, lvl 55 de rahat aliyorlar, birini partyden atip baska birisini almak icin de haksizlik

Serjoint

Üye
Birsey daha soyleyim, dusuk levelerden daha cok sorum yasatan butun slotaki macrocular, aciyolar gidip uyuyup 2/3 lvl kasiolar,

JohnPlane

Üye
Birsey daha soyleyim, dusuk levelerden daha cok sorum yasatan butun slotaki macrocular, aciyolar gidip uyuyup 2/3 lvl kasiolar,
Ben ne bileyim hocam falcımıyım ben gördüğüm ve sürekli denk gelen şeyi söylüyorum düşük level olanlar görev yapmadan slotları dolduruyorlar

DangerousWaste

Üye
olabilir hocam görev yapmayabilirler herkes oyunda serbest yani sırf siz kasılacaksınız diye kalkıpta başkalarını neden atsın millet eğer hasar % yüzdesini etkilemiyorsa gereksiz bir sitem ve gereksiz bir düşünce olmuş sizinki

DangerousWaste

Üye
Sizin dediğinizden şunu çıkarırım 25 30leveller niye oynuyor zaten başlıkta bunu söylüyor sanırım bu xp ptyi bırakıp görev yapsınlar çok sığ bir düşünce item görevleri hariç diğer görevleri ben gereksiz buluyorum party bulamadıysanız kendiniz kurabilirsiniz ayrıca siz geldiniz diye de kimse yer verecek değil egonuzu başka yerde kullanın

DangerousWaste

Üye
yani aklı başında şunu okuyan bi insan kahkaha atar yeminle kampanyaya bak biz solo oyuncuları nasıl oyuna kazandırırız nasıl gitmezler diye düşünüyoruz biri çıkıp almayalım diyor.

TheJimmyQ

Üye
Ben ne bileyim hocam falcımıyım ben gördüğüm ve sürekli denk gelen şeyi söylüyorum düşük level olanlar görev yapmadan slotları dolduruyorlar
yanlış bir düşünce tarzı bende görev yapmadan direk kendimi bir slota atıp 60 levele kastım bu senin oyun tarzına bağlı hangisi daha rahatına geliyorsa şimdi dv haddar kasıyorum. parti buluyorsan nerde kastığının önemi yok.

BlackAlistar

Üye
Hocam mesela 55lvl partisine 40lvl arkadaslar geliyor bende almıyorum ama bu toksik olduğum için değil sebebi mesela takımdaki aynı lvl kişilere sağlık basmak için 100 mana harcıyorsam düşük lvl bir arkdası partiye almam durumunda alacağı hasar cok yuksek olacakgından her seferinde ölmemesi için 1k 1.5k heal basmam gerekiyor buda toplam 2 saat exp partide bana 1m pot parasına maal oluyor böyle yani toksiklik falan değil oyle dusunmeyin yetenek harcamaya oranla potlar çok pahalıya denk geliyor.

Son düzenleme:

Bogateg

Üye
Slot dönüyorsa alın abi, amacınız nedir yeni oyuncuları oyundan soğutmak mi ,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt