29 Mart Açıklması ve Yönetimin Yaptığı Hatalar

Arlina

Üye
Açıklama; https://www.riseonlineworld.com/announcements/announcements-rise-online-world-official-information

Takıldığım noktalar;

"Tome of Wisdom Tome of Wishes Bu iki eşyayı droplardan elde edebilir ya da mağaza üzerinden sadece “Roco Token” ile alabilirsiniz."

Bonus veren NFT'leri görmezden geldik iyi güzel fakat fazla söze gerekte yok bildiğin P2W içerik bu. Yönetim ilk günden beri oyunda P2W olmayacak vs. dedi.

"Ayrıca marketten, yükseltme oranınızı çok ufak miktarda arttırabileceğiniz, sadece "Roco Token" ile satın alınabilecek Upgrade Rate Increase Scroll temin edebilirsiniz."

Buda P2W fakat yukarıdakini göz önüne alırsak bu hafif kalıyor fakat buda olmamalı. Sırf 2000 den kalma ölü bir oyunda var diye bunuda eklemişsiniz.

"Erken erişim sürecinde maksimum seviye sınırı 60 olacak. "

Örneğin aklıma gelen priestin ana atak skili 61 levelda açılıyor böylece bazı buidleri öldürmüş oldunuz. Battle priest diye bişrey olmayacak.

"Death Valley PvP bölgesine giriş sınırı da minimum 50 olarak belirlendi. "

50 lvl sınırı 40 lvla indirilmeli ezik PK'sı diye bir olay var. Max 70 level suncularda oynayanlar bilir düşük level pk da oldukça zevklidir. Ayrıca çoğu kişi 50 lvl olmadan bırakacak ve oyunuun pvp içeriğini, death valley mapını göremeyecek.

"Oyun içi ürünlerin listelenerek satışa çıkarılabileceği Marketplace sistemi ise sadece Rise Premium kullanıcıları tarafından kullanılabilecek."

AH herkese açık olmalı sonra kimse AH kullanmıyor oldschool pazar sistemini tercih ediyor diyeceksiniz. Böyle birşey yaparsınız AH ölü doğmuş olacak. Ayrıca 2022 yılında search boxa itemin adını yazıp en ucuz fiyatlı itemi bulup almak yerine 1 dakikada yapacağı şeyi kimse pazarda 1 saat dolaşıp zaman harcamak istemez. Sırf 2000 yılından kalma bir oyunda oldschool pazar var diye, bu oyundada oldschool pazar mantığınız oldukça hatalı şu an 2022 yılındayız zaman en değerli şey. Konu hakkında daha detaylı bilgi; https://forum.riseonlineworld.com/konular/pazar-kalkmali-auction-house-sistemine-gecilmeli.4799/

Benim gözüme çarpan bunlardı sizde konuya kendi görüşlerinizi ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Arlina

Üye
Konuyu açtıtkan sonra güncelleme geldi;

"Death Valley girişi için gerekli minimum seviye: 40, Oyun Level Cap: 65 olarak güncellenmiştir."

DeadN0t

Üye
Adamlar daha ne yapsın la ? Tek tip Premium yaptılar, onunda fiyatı 90 TL dediler. Döner ekmek olmuş 50 Tl

DeadN0t

Üye
Bende onu diyorum. Hep kötü taraflarını yazmışsın ?

Nart

Üye
En önemlisi silahların sadece takılınca soul bound olması. Bu demek oluyor ki P2W engellenemeyecek.

Düşünün biri +9 Repear bastı. Bunu takar mı? Gider satar. EE parayla char dizecek zengin arkadaşı nasıl engelleyeceğiz??

Diğer öğelere değinmiyorum bile.

Maalesef Rise Online ve Roco Finance Keskin bir U dönüşü yapmış durumda. Çok yazık çok..

Ouss

Üye
Başta p2w eşyalar olmayacak dendi , oyunculara kulak veren bir anlayışımız olucak dendi ama sözler yine tutulmuyor. ÜZÜCÜ

GambleASFck

Üye
En önemlisi silahların sadece takılınca soul bound olması. Bu demek oluyor ki P2W engellenemeyecek.

Düşünün biri +9 Repear bastı. Bunu takar mı? Gider satar. EE parayla char dizecek zengin arkadaşı nasıl engelleyeceğiz??

Maalesef Rise Online ve Roco Finance Keskin bir U dönüşü yapmış durumda. Çok yazık çok..
+7den itibaren takılsa ya da takılmasa soul bound olmuyor mu?Bu da mı değişti tam takip edemedim

Lynx35

Üye
arkadaşlar ilk önce p2w kelimesine değineceğim , oyun size oynayabilmeniz için bir şeyler dayatıyorsa ve mağazada satılan öğeler senin rakibine üstünlük sağlıyorsa veya hızlı gelişmeni sağlayacak tarzda öğeler satıyorsa o oyun p2w dir. Bunu anladıysanız gelelim diğerlerine , mağazada item rate scroll vs rün silme tarzı şeylerin satılmasını doğru bulmuyorum , zaten gelen tepkiler üzerine tome of wishes kaldırıldı. Yani oyun içinde bir oyuncunun başka oyuncuya sattığı şeye p2w dememelisiniz. Son olarak soulbound sistemine geliyorum , önceki sistem gibi kalsaydı iyiydi onu neden değiştirip böyle bir karar aldılar önce bunu sorup öğrenmek lazım , geçerli mantıklı bir cevap verirler bizde o zaman değerlendirmesini yaparız , Söylenenler ile yapılanlar farklı olunca tepki vermemiz normal ama bunu oyunu kötüleyecek şekilde yapmayalım , sonuçta bu oyunu bizler oynayacağız

Lynx35

Üye
rise online oldu knight online
erken hüküm vermenin bir anlamı yok , o yolda giderse o oyunun sonu ne olduysa bu oyun da öyle olur , insanların neden ko yu bıraktıklarını senden benden daha iyi bilip buna göre hareket edeceklerdir, yapmazlarsa babamızın oyunu değil yani gittiği yere kadar oynarız .

wHDexteR

Üye
Başta p2w eşyalar olmayacak dendi , oyunculara kulak veren bir anlayışımız olucak dendi ama sözler yine tutulmuyor. ÜZÜCÜ
p2w engellenmek çok zor mmorpg de dendi olabildiğince p2w olmayacak dedi daha ilk test aşamasında aç video var internette
Knight Online Exp Premium 500 TL ve adamlar bunun kur ile alakalı olduğunu söylüyor bana söylesene hangi mmorpg de sadece oyunu oynamak için 50 bin tl char diziyorsun sadece pk atıcam diye pre kanat walkry ayda 100 dolar verdiğini söylesene
Ne derseniz deyin bu oyun büyük kitlelere hitap etmiyor çoğunluğu knight online dan oluşan bir kitle ve bu kitlenin yarısı ( sevmediğim kesim ) oyunu evi geçindirmek için oynuyor
Onun için bu geldiğiniz oyuna göre gayet makul. Oyun free to play bu kadarı olucak

Phoeniacxar

Üye
Bence p2w degil . Sonuçta kesin bir durum yok ortada. Orda yazmiyor ki sen bunu kullan kesin +9 olacak. Olmayadabilir. Şimdi basit düşünürsek ben gidip 10.000 TL verip adamdan full + full karakteri hesapla birlikte alsam, firma buna nasıl engel olacak ? Bu p2w, çünkü ben "kesin" olarak aldım. Sana satilan ihtimal kesinlik degil, bu yüzden de bence p2w değil.

IBoRiS

Üye

Knka 9 reaper direk ruhbagi olsa 6 ay sonra saticak cokmu sey fark eder

Noxrem

Üye
Bence oyuna gereksiz yükleniliyor, bazı belirli kişileri sürekli görüyorum farklı bir algı yaratma çabasındalar... eleştirince de ben de bu oyunu oynayacağım iyiliği için konuşuyorum diyorlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt