30 Dakika içerisinde...

PattleBriest | Veinia

Üye
bu konunun da yamadan sonra insanların kendince yorumlarını yaptığı ve fikir alışverişi yaparak farkındalık sağladığı konuların teker teker silindiği gibi silineceği gerçeği.

Türkiyenin ilk mmorpg oyunu olduğunu 10 km öteden anlayabilecek duruma geldik aynı ekonomi politikası...

%3 coin basmak için bir matta aldınız ve buna 7.5m para harcayarak bonus eklediniz. Evet arkadaşlar 8 kişilik bir partyde ortalama 1.5k coin aldığınızı varsayalım ve dakikada 6 mob kestiğinizi varsayalım sizce bu %3'lük bonusun kendini amorti etmesi ne kadar sürüyor?

222 saat :D Yani 9,5 günde 7.5m harcadığınız bonusu karşılayabiliyorsunuz e mattaya da bir para verdiniz bunun da karşılığı için bi 12 gün lazım. Aralıksız 24 saat her dk 6 mob kesseniz 21 günde bu ikisine verdiğiniz parayı çıkartıyorsunuz. Şimdi bir oyun yetkilisi evet bunu düşünmeden hareket ettik demek yerine gelir konuyu siler veya gider sclerin fiyatlarını düşüreceklerini söyler sonra bize sadece beklemek düşer :D

Bogateg

Üye
Gold droplarin azaltacaklarina . Madem yönetim oyuna çok para girdiğini görüyor bunun yerine oyundan para silecek şeyler ekleseler daha iyi olurdu , ha belliki buna kafa yormak istememisler klasik türk yönetici mantığı kapatın silin azaltın , yönetim maalesef hala çözüm odaklı değil de bu oyuna emek ve zaman veren insanların sırtına vuruyor

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Kurallar içerisinde olan mesajlar / konular silinmez bu bence yanlış bir düşünce.
Kuralları okuyup buna uygun olarak konu açabilir / mesaj atabilirsiniz.

Herhangi bir fiyat değişecek vs gibi bir cümlemiz bulunmuyor, bu aşamada da bulunmayacaktır. Tabii ki bir şeyler değişebilir ancak bunu söylemek için erken.

birol2003

Üye
Coin,Exp ve BP için Yemek ve Balık seçenekleri var onları değerlendirin arkadaşlar, belli ki firma bunun sabitlenmesini istememiş, o sc leri NPC ye koyarken % lerini ve fiyatını bir matematiğe göre yapmışlar ve bir güncelleme ile karşımıza geldi, durumu incelemişler şimdide bu şekilde uygun görmüşler değerleri değiştirmişler, bunun üzerine niye bu kadar gidiliyorki anlamıyorum, her toplantıda adamlar diyorki izliyoruz, değerlendiriyoruz ve sonuca göre + yada - değişiklik yapıyoruz.

PattleBriest | Veinia

Üye
Coin,Exp ve BP için Yemek ve Balık seçenekleri var onları değerlendirin arkadaşlar, belli ki firma bunun sabitlenmesini istememiş, o sc leri NPC ye koyarken % lerini ve fiyatını bir matematiğe göre yapmışlar ve bir güncelleme ile karşımıza geldi, durumu incelemişler şimdide bu şekilde uygun görmüşler değerleri değiştirmişler, bunun üzerine niye bu kadar gidiliyorki anlamıyorum, her toplantıda adamlar diyorki izliyoruz, değerlendiriyoruz ve sonuca göre + yada - değişiklik yapıyoruz.
her insan hata yapar biz daha öncesinde discordda da bu fiyatların çok olduğuna dair bir yönetici kendisi söylemişti bence de yüksek bunu toplantıda sunacağım diye
Merhaba,

Kurallar içerisinde olan mesajlar / konular silinmez bu bence yanlış bir düşünce.

Herhangi bir fiyat değişecek vs gibi bir cümlemiz bulunmuyor, bu aşamada da bulunmayacaktır. Tabii ki bir şeyler değişebilir ancak bunu söylemek için erken.
Tabii ki böyle bir cümleniz bulunmuyor bende aksini iddia etmedim zaten. Eskiden cezbediciliği sorgulanıyordu artık karaktere kostüm almanın hiç bir cezbediciliği kalmadı alınıyorsa pk atan arkadaşlar zorunluluktan dolayı alıyor. Karakterini geliştirmek isteyen arkadaşlar artık böyle itemlerle kendini şımartamayacak kemer sıkma politikasına gidiyoruz bizde :D

arquradze

Üye
Merhaba,

Tamam anladım ben sizi.İşimize gelen yorumlarımı silmeyiz diyorsunuz. Kuralına göre bu oluyor herhalde.

Jackass

Üye
Bence şirkette köstebek var, batmalarını istiyor bu kadar da olmaz yani. Her güncelleme ayrı bir kaos. Oyunu aktif oynayan bir clan lideri veya sıralamada aylardır kafaya oynayan bir oyuncuyu alıp toplantı yapsalar oyunu düzeltirler. Kendi aralarında ufak testler yaparak gelişi güzel güncellemeler yapıyorlar. Yaptıkları güncellemenin market, pot,item,pk,craft bunların hepsine tek tek etkisini test etmiyorlar. Üzücü oyunun geldiği hale bak, tek çözümleri NERF atmak başka bişey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt