30 dk denilip yine 16 saat güncelleme yapılmaz degil mi ?

CuthalionAegnor

Üye
geçenki güncelleme 5 dkydı ama 16 saat sürdü 5 den saate çarpsak 30 dk 60 saat falan yapar :D (ironidir anlamayan arkadaşlar oluyor)
pc başında bekliyoruz umarım geliştirici ekip sorun yaşamadan ve saatlerce habersiz kapama yapmaz bizde boşuna beklemeyiz

CasuaLHunteR

Üye
Bilemezsin :D teknik problem diye bir cümle var :) nereye koysan cuk diye oturuyor türkçe meali = Başaramadık abi

sizde ggülüp eğlendiyseniz sadece beğenip geçin bu dünyada mizah diye bir şeyler var

theTitan

Üye
açacağım ama düğme basmıyor ateşleyin de bassın :) sdfgh

RionLi

Üye
Dinlenmiş oluruz exp kasmaktan pc başından kalkamıyoruz :D

melih42

Üye
KANKA SEN YENİ UGRAS HOBİ KIZ ARKADAS VS EDIN COK TAKMA KAFAYA DELİ OLURSUN SAMİMİ SÖYLÜYORUM
boş işler hacı ben askerden beri intihar düşünüyorum dibi çok gördüm artık sadece sıkılıyorum sıkıntı yok yani bi noktadan sonrahiçbirşey kesmiyor sarmıyor yani baya bi narsislik var ve piskopatlık dahasıda birsürü hastalık beni bulmuş ilaçlarla idare ediyoz işte hiçbirşey keyif vermiyor oyunda çok sıkıyor kapıyom sıkınca filan yada itemleri yakıyom böyle değişik bi hale geldi durum hayattan hiçbir bekllentim yok yaşamıyom sadece vakitgeçiriyom bu hayat benimgibiler için hiçbirzaman güzel olamaz çocukluktaki o heyecan vardıya o gitti hayatın bir anlamı yok artık çok sıkıcı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt