32 Günlük Complete(Farm) Premiumlu Zindan Dropları(Galia)

symbol54

Üye
Bu konu yönetime ve oyunculara bilgilendirme amacı ile açılmıştır. Polemik yaratmak için açılmamıştır.
3 farklı accountta ki 3 çarım ile farm premiuma geçerek almış olduğum zindan dropları görseldedir.

Çöp silah ve giysi droplarına boş olarak yazdım

Priest Çara;
19x Skill Book
2x Warlock's Earring
1x Swiftness Pendant

1x Unique Rune
2x Epic Upgrade Scroll
1x Epic Rune

Son 1 gün Elite Premium ile girildi 2x Skill
book alındı ( onuda ekler isek 21x skill book ediyor )

Warrior Çara;
19x Skill Book
3x Arch Sword
1x Knight's Ring
1x Lifebloom Ring
1x Swiftness Ring
1x Belt of Agility
1x Magus Earring

1x Rog. İmp. Chestplate
1x Warrior Imperial Tasset
1x Unique Rune

2x Epic Upgrade Scroll
1x Unique Upgrade Scroll

Rogue Çara;
13x Skill Book

3x Epic Upgrade Scroll
1x Unique Upgrade Scroll
2x Hatred's Blade
1x Cleric's Ring
1x Vitality Earring

Ekli dosyalar

• zindan droplar.png
    zindan droplar.png
    119.5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Siralz

Yeni Üye
Bu drop olan itemleri toplamı tek bir hesap alsa iyi derdim hatta baya iyi olurdu ama 3 ayrı karakter için gerçekten düşük 1 ay içinde karakter başı 1 GB bile zor gibi

symbol54

Üye
Bu drop olan itemleri toplamı tek bir hesap alsa iyi derdim hatta baya iyi olurdu ama 3 ayrı karakter için gerçekten düşük 1 ay içinde karakter başı 1 GB bile zor gibi
evet 3 çar ile yapmaya değmez. zindan girme işini tek ana çara düşürdüm complete pre ile

sbh

Üye
Sen tek bir çarla girdiğin partideki x8 kutuyu da alsan gene pek bir şey gelmeyecek. Benim komple partide drop yok 8 çarı sadece ben kontrol edip zindanı bitirsem gene bir şey gelmeyecek demek ki

Pitou

Üye
Daha öncede dediğim gibi 2020 yılından beri zindanlardan drop alamıyorum. Bu oyunun Drop sistemi aşırı kötü. Oyuncuların zindanlara girerek karakterlerine eşya koyması çok zor. Oyundaki RNG sistemi aşırı leş .

segkrc

Üye
3 char aynı hesapta galiba yani tek bir premium masrafı var doğru mudur?

Nart

Üye
Arvadda dungeonlar çok fazla drop atıyordu ve insanlar 10 farklı hesapla zindana giriyordu. Şimdi drop öyle bir azaltıldı ki zindana girmeye değmiyor. Yakında ortası tutturulur herhalde.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Sonuç olarak, bunlar da bir drop oluyor ve oyundaki itemlerin fiyatını oyun belirlemiyor. Bu duruma bu şekilde bakmanız gerekiyor. RNG sistemi şans faktörüne dayanır. %100 drop alacağınızı garantileyemezsiniz. Bir oyuncu bir günde 5 drop alabilirken, başka bir oyuncu belki bir ay boyunca hiç drop alamayabilir. Bu tamamen şansa bağlıdır.

symbol54

Üye
Arvadda dungeonlar çok fazla drop atıyordu ve insanlar 10 farklı hesapla zindana giriyordu. Şimdi drop öyle bir azaltıldı ki zindana girmeye değmiyor. Yakında ortası tutturulur herhalde.
Aynen girmeye değmediği için ana karakterime aldım sadece complete premium. Tek çar devam edeceğim zindanlara

Sonuç olarak, bunlar da bir drop oluyor ve oyundaki itemlerin fiyatını oyun belirlemiyor. Bu duruma bu şekilde bakmanız gerekiyor. RNG sistemi şans faktörüne dayanır. %100 drop alacağınızı garantileyemezsiniz. Bir oyuncu bir günde 5 drop alabilirken, başka bir oyuncu belki bir ay boyunca hiç drop alamayabilir. Bu tamamen şansa bağlıdır.
Rng konusunda bir şey diyemem o konuda tamamen haklısınız ama moonlight, facelifter ve elite kıyafetler gibi para etmeyen dropları drop diye yazmamam sorun olmamalı bence. Sonuçta 3 çara complete premium alma sebebim item düşürüp ana karakterimi dizmekti. Ama bu sistemle 3 değil 13 çar ile girsekte zamanımıza yazık olacağı için artık tek ana çarıma düşürdüm zindan girme işlerini

symbol54

Üye
maaselef bende 4 ayımı güzel bi drop alamadım zamanımıza cok yazık boşa pre alıyorum sanki böyle gidişle oyun bırakmamıza cok yakın
Premium ile ilgili drop dışında bir amacınız yoksa yani toplayıcılık ve level kasmak için xp premium daha iyi olduğu için veya bp kasmak için battle premium vb böyle amaçlarınız yoksa sadece etkinliklere katılabilmek için Elite Premium alınabilir . Farm premiumun bosslar da bir katkısı yok gibi. Coin ve normal yaratıklar da katkısı olabilir sadece

Pitou

Üye
Farmın getirisi yok , Etkinlik kutuları ve kristaller para etmiyor , Zindanlar drop atmıyor . Biz bu charlara nasıl item koyacaz ? Sadece parası olanların oynayabileceği bir oyun oldu malesef.

symbol54

Üye
Farmın getirisi yok , Etkinlik kutuları ve kristaller para etmiyor , Zindanlar drop atmıyor . Biz bu charlara nasıl item koyacaz ? Sadece parası olanların oynayabileceği bir oyun oldu malesef.
Bu söyleminize katılıyorum. Her türlü yolu denedim. Coin çarkı da kaç gb yatırıp çevirdim boş. Crystallere , heroic kutulara gb yatırıp kırdım boş. Sadece parayı iteme yatırmaya dayalı bir sistem olmuş gibi. Şans oyunu da denersen batıyorsun. 5 kişi kazanıyorsa 50bin kişi kaybediyor . 2 kazanan görüp gaza gelip bizde çevirip kırıyoruz ama hüsran

symbol54

Üye
etkinlikler buglu, kazansan crystaller kutular para etmiyor, dungeonlar drop atmıyor, dv bosslarını çeteler sarmış. nasıl item yapacağız derken oyunu bırakmamız yakın gibi. güzel bir 4 ay geçirdik teşekkürler. eşit itemsiz turnuvada parası olmayan gariban oyunculara başarılar :)
oyun içi herkesin item yapması zor. tek tük drop alan 1 2 itemini yapabilir ama gerisi malesef ki para yatırarak yapmak zorunda. tamam oyuna premium,sc vb her şeyi cash ile kazandırıyoruz haklarıdır da ona lafımız yok. yapılacak itemlerde en azından biraz drop gelse iyi olur

Teoden22

Üye
Beyler kac defa destek bileti oluşturdum. Şu solo zindan a az biraz drop koyun da solo ve yeni başlayan oyuncuyu iyice bezdirmeyin artık şu oyundan . Yoksa oyuncu kalmayacak. Belli bi grup arasında dönüp gidecek oyun diye .... Ama nafile . Sistem öyle bi oldu ki anca en iyiler gelişim sağlıyor .Yeni başlayanlar veya ekipsiz oynamayı tercih edenler yerinde sayıyıor ya da gıdım gıdım ilerliyor. Dv de en iyi slotları en iyi itemliler ele geçiriyor. Haddarda da öyle. Bir kaç etkinlik dışında solo veya yeni başlayan oyuncunun yapabileceği hiç birşey yok. Eskiden en azından dungeonlar drop atardı da millet hevesle girerdi solo dungeona falan. Şimdi Heroic Dungeon olayı olsun Clan boss olayı olsun hep en iyileri daha çok boostlamaya yönelik. Böyle de devam edecek gibi gözüküyor.

thewolverine

Üye
Kardeşim sen bana göre harika droplar almışsın yemin ederim oyun başından berri her gün girerim sadece life bloom earing aldım geri kalan skil bok başka bir şey değil daha geçen toplu atak kırmayı zor açtım düşün sen gerisini şimdi bankamda 5 tane oldu ben gerçekten şans yok o zaman

Theia

Yeni Üye
Güzel analiz cetvel dökümleriyle felan detaylı bir bilgilendirme formu olmuş RİSE ONLİNE ekibi genel olarak grup takılan oyunculara önem veriyor bence solo oyuncularında bir yerlerden oyuna tutunabilmesine olanak vermesi lazım zindanlar bunun için öncü adım olabilir dropları oyunun ilerleyişine göre güncellemeleri lazım zindanlardaki 1 mlik 10 k lık itemler felan bunları çıkarıp yerine farklı itemler şanslar getirmeleri lazım swnin ilk günü koyulan drop sw ortasında felan yine aynı kalmamalı durmadan ilerleyişe göre farklı metodlarla itemleri bu etkinliklere sığdırıp solo takılanlarıda oyuna bağlamak gerekir ..

Agaragambi

Üye
İtemi filan da geçtim bari biraz daha exp verse de vakit kaybı olmaktan çıksa şu zindanlar günde 1 kez girdiğim bir etkinliğin garanti bir getirisi olurdu en azından

qsman3131

Üye
5aydır ilk günden beri giriyorum bu güne kadar bir defa ranger earning aldım daha da mor hiç bir şey görmedim oyunda zindan girmemin hiç bir mantıgı yok..
Solo oynayan oyuncu için şöyle bir şey yapıılabilir;
Örn:Trade edilen takı atma oranı %0,0003se trade edilemeyen en fazla +2ye basılabilen takı atma oranı %2olsun en azından oyuncu bir yerde kendini geliştirebilsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt