3200 Gear Skorla İnferno Girememek

gamion596

Üye
Dostlar çok vaktim olmuyor oyun için bende daha boş olur diye Aarvad'da çar dizdim aşırı bir şey değil 3200 gear skor ama inferno'ya giremiyorum.

Her zaman Lunaskar sayısı az oluyor Protean'a göre bu yüzden Proteanlılar giriş yapamıyor. Eskiden etkinliklerde bir taraf fazla olunca kendi aralarında oynatıyordu ama artık olmuyormuş bence yine öyle olmalı.

Bir tek elite 5000-6000 gear skorluların girebildiği bir etkinlik olmamalı.

Son düzenleme:

Musticious

Yeni Üye
Aynı problem galiada da var 4k gs priest oynuyorum 2500 kişinin katıldığı etkinliğe "Rakip oyuncu bulunamadığından eşleşme sağlanamadı" diyip çekmiyor 1 haftadır. İçeriye girenlere bakıyorum çırılçıplak 2.5k gs charlar. Nasıl bir eşleşme sağlanamaması anlamış değilim. Irk dengesine çözüm için kaldırmışlardı güya aynı ırkın eşleşmesini, ama o gün bugündür 150 ırk farkı aynen devam ediyor. Hiç bir katkısı olmadı. Yakında priesti bozup çıplak 2.5k gs bi warior dizip her etkinliğe stressiz katılmayı düşünüyorum böyle giderse.

darz1433

Yeni Üye
Aynı problem galiada da var 4k gs priest oynuyorum 2500 kişinin katıldığı etkinliğe "Rakip oyuncu bulunamadığından eşleşme sağlanamadı" diyip çekmiyor 1 haftadır. İçeriye girenlere bakıyorum çırılçıplak 2.5k gs charlar. Nasıl bir eşleşme sağlanamaması anlamış değilim. Irk dengesine çözüm için kaldırmışlardı güya aynı ırkın eşleşmesini, ama o gün bugündür 150 ırk farkı aynen devam ediyor. Hiç bir katkısı olmadı. Yakında priesti bozup çıplak 2.5k gs bi warior dizip her etkinliğe stressiz katılmayı düşünüyorum böyle giderse.
Bizde yazıyoruz sistemin bozuk olduğunu..olan sistemi bozduklarını fakat yorumumuzu siliyorlar..sanki yorumu silmek bir çözümmüş gibi..

SOOOOOOOOOON

Üye
Gear skor düzgün ve verimli çalışana kadar zaten Gear ı düşük olan oyuncuların hiç girmemesi bence daha mantıklı. Güncel düzende de Gear ın min 4.5k ve üstü olduğu bir etkinlik olsa daha iyi olur. Diğer türlü paper setli sadece farm pre almış ( ne int ne cc ne db dönebilen ) ezik farmerlar çok yoruyor.

Ayrıca senin için de konuşacak olursam Arvadda 3200 Gear zaten çok kötü. Karşına gelecek oyuncular muhtemelen sana eziyet eder ve partine gelecek sağlam , emek harcamış , item dizmiş olan oyuncularda senin yüzünden kaybedeceği için seni zorbalayıp mentalini bozacaktır. Benim tavsiyem hiç girme ne kendini ne de partindekileri üzme :)

chukyluck

Üye
bence sistem güzel gs ye göre alıyor tek eksik job dengesizligi herkes rogue ve priest bu yüzden okcu asas ve bp kaynıor serverlar warrior ve mage az diye 2500 gs de giriyorlar bundan öncesinde önce basan giriyodu çer çöp battle pointede bakmıyodu en azından daha dengeli sadece inferno multiceler kaynıyordu bir nebze engel

ORTİ

Yeni Üye
Maalesef ki bu sorunu yaşan bir çok oyuncu var inşallah en kısa sürede düzelir.

İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt