35 Bin TL Lik Bilgisayarımla Camp Değiştirmek İçin 5 Dakika Beklemeli Miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

detawh14432

Üye
Protean 1 Den Protean 2 Ye Geçmek İçin Oyun 5 dakika bekletiyor ben bu kadar beklemek zorundamıyım? kanal değiştirirken oyundan atıyor vs. bunların acil fixlenmesi lazım ben bu bilgisayarla bukadar zorluk çekiyorsam eski sistemiyle zor oynayan insanlar ne yapsın?

Bu arada pazar kurulmuyo bu da ayrı bir saçmalık :D

marcuschaplin

Üye
Acil vip premium ve vip kanallari gelmeli abiyi bekletmeyelim
Malum oyundan ne farki kalcak o zaman allah askina? 90 lira verdk diye ozel servermi acicaklar boyle bir sacmalik olabilirmi? İnsanlarin bu oyuna baslamasinin en buyuk sebebi p2w okavraminin olabilldigince az olmasi ve esitlik kavramin olmasi.çıkın şu ko kafasindan artik

Delucia

Üye
Kanka bende 100bin liralık bilgisayarımla aynı sorunu yaşıyorum mesele pc değil kanallar kaldırmıyor acilen offline pazar sistemi aktif olmalı

KOROW

Üye
Protean 1 Den Protean 2 Ye Geçmek İçin Oyun 5 dakika bekletiyor ben bu kadar beklemek zorundamıyım? kanal değiştirirken oyundan atıyor vs. bunların acil fixlenmesi lazım ben bu bilgisayarla bukadar zorluk çekiyorsam sistemiyle zor oynayan insanlar ne yapsın?

kanka sistemim en düsük sistemlerden biri 30 saniyede degistiriyorum kanalı :D piyango misali kime ne vurursa sistemle alakası yok bence suan ama ilk günden daha iyi suan ki performans 1 aya kalmaz düzelir her şey

detawh14432

Üye
Biraz daha belirt pc nin fiyatini kanka az olmus.Hatta aciklama bolumundekileri sil sadece 35 binlik bilgisayarim var yaz.
sende güzel bir toxicim diye yazabilirsin ben yaşadığım sorunu ve düzeltilmesi gerektiği için forumu açtım senin gibi gevezelerin laf sokması için değil

Jacques

Üye
Evet 2 bin dolarlık bilgisayarın ve sen bekleyeceksiniz.

Robert

Üye
Bol keseden atıyorlar yok 40 binmiş yok 100 binmiş. Ulan rtx 2060 ekran kartı ryzen 5 3500x işlemci ile 3-4 saniye de kanal değiştiriyorum. Ayarlar da yüksekte. Başka oyun mu oynuyoruz biz :D

Devy

Üye
7th gen i5 7600k gtx1080 m.2 32gb ram 1gb internet var camp geciskeri 10-15 saniye suruyor, dvde very low da 30-40 fps yi gecmiyor normal mi yoksa bende bir sikinti mi var

DeAtHOwL

Üye
Bol keseden atıyorlar yok 40 binmiş yok 100 binmiş. Ulan rtx 2060 ekran kartı ryzen 5 3500x işlemci ile 3-4 saniye de kanal değiştiriyorum. Ayarlar da yüksekte. Başka oyun mu oynuyoruz biz :D
2060 var 4gb 2060 var 12gb :D hangi 2060 birde ekran kartından çok hdd ssd ile alakalı sorun sanırım optimizasyon sorunu var
düşük sistem pc lerde ssd sağlam olunca bekleme süresi çok kısa oluyor mesela ama hdd kullanıyorsa git bi çay demle kahve yap sigara iç moduna sokuyor oyun gate değiştirirken...
Yüksek sistem pc lerdede artık hdd kalmadı gibi birşey hepsi ssd ama aynı sorunu veriyor buda ssd nin fazlasıyla dolu yada yazma hızı düşük olmasındanda kaynaklanabiliyor...

FEROBERTOTV

Üye
Benim pc daha pahalı vs bekletmiyor. Sanırsam pc upgrade etmen gerekli dostum .

LosTurcos

Üye
Benim pc efsunlumu ne gtx 1070, ryzen 5 2600x ile

2K çözünürlük ultra ayarlarda 60+ fps rahat alıyorum , 1080p yapsam çözünlürlüğü fps 100 e dayancak demekki

henks

Üye
Protean 1 Den Protean 2 Ye Geçmek İçin Oyun 5 dakika bekletiyor ben bu kadar beklemek zorundamıyım? kanal değiştirirken oyundan atıyor vs. bunların acil fixlenmesi lazım ben bu bilgisayarla bukadar zorluk çekiyorsam eski sistemiyle zor oynayan insanlar ne yapsın?

oyundaki geçişler çok yavaş

Şarapçıoğlu

Üye
Benim bilgisayarım beş para etmez ama 5 saniyeden kısa sürüyor kanal değişimi.

kunozhora

Yeni Üye
2060 var 4gb 2060 var 12gb :D hangi 2060 birde ekran kartından çok hdd ssd ile alakalı sorun sanırım optimizasyon sorunu var
düşük sistem pc lerde ssd sağlam olunca bekleme süresi çok kısa oluyor mesela ama hdd kullanıyorsa git bi çay demle kahve yap sigara iç moduna sokuyor oyun gate değiştirirken...
Yüksek sistem pc lerdede artık hdd kalmadı gibi birşey hepsi ssd ama aynı sorunu veriyor buda ssd nin fazlasıyla dolu yada yazma hızı düşük olmasındanda kaynaklanabiliyor...
Sorunun ssd ile alakalı oldugunu nasıl algılarız? Okuma ve Yazma hızım, görev yöneticisinde, kilobaytlarda

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt