İstek 48 level gorev esyasina denge / 48-60 arasi silahlara buff

mikarin

Üye
Merhabalar
48 leveldeki gorev esyasinin biraz guclu oldugunu YA DA bu level araligindaki diger silahlarin biraz gucsuz oldugunu dusunuyorum.

Gorev esyasi hasar= 142 / Duration = 13k
+7 sinister = 144 / Duration= 9k
+6 holy maul = 145 / Duration 13k ( +7 si elimde yok, olan damagesini soylerse editlerim.)

not: elimdeki silahlara ve yaptigin upgradelere gore yorumluyorum. 6 adet Holy maul ve 5 adet sinistera 8m coin harcadim.
**Gorev esyasinin nerflenmesini istemiyorum, vakti olmayan, parasi olmayan icin bir alternatif olacaktir.
*** Biraz masraf yapip ve bu level araliginda guzel alternatifi olarak gecen silahlarin gorev silahindan hic bir farki(neredeyse) olmamasi biraz garip bir durum.
****+7 HM damage olarak daha yuksek olacak ama bu da herkesi tek bir esyaya yonlendirmemeli. Cesitlilik her zaman olmali. Ben de isterdim HM 7 gecsin ama gecmedi :)

kisisel onerim = Bu kadar yapilan masraf/ emek sonucu hemen hemen gorev itemiyla esit bir esyaya sahip olunmamali. Gorev esyasini nerflemek yerine, bunlari ve bu tarz esyalari biraz olsun guclendirmek gerektigini dusunuyorum.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Görevlerden elde ettiğiniz mevcut eşyalar rahat oynayabilmeniz için yüksek değerlerde. Şu an sistemlerin sorunsuz çalışıp çalışmaması önemli. Beta ile birlikte dengeleme çalışmalarına başlanacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt