+5 Heartseeker bowumu Çöpe attım :(

sahmat

Üye
Merhabalar. +5 Heartseeker bowumu görevden gelen bıçakları çöpe atarken yanlışlıkla çöpe attım :(. Geri getirmenin bir yolunun olduğunu söyleyin lütfen. 30 m yakında goldun çöpe gitmedi desin biri lütfen. Daha bugün almıştım. Çok üzgünüm gerçekten.

NOT: Tam görev bıçaklarını çöpe atarken bir baktım bowumu silmişim. Lagdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim +5 heartseeker bowum elimde takılıydı.

Son düzenleme:

lMorteux

Üye
Çok kötü be geri almanın bi yolu vardir insalla

sahmat

Üye
Arkadaşlar sorunun çözümünü bilen var mı acaba?

Tam görev bıçaklarını çöpe atarken bir baktım bowumu silmişim. Lagdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim +5 heartseeker bowum elimde takılıydı.

Paris

Üye
Merhaba,

Şu an için çöpe atılan eşyaları geri almanızı sağlayan bir sistem mevcut değil.

sahmat

Üye
Merhaba,

Şu an için çöpe atılan eşyaları geri almanızı sağlayan bir sistem mevcut değil.
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Oyun içerisince item kilitleme ve silienen eşyaları getirme gibi özelliklerin gelmesi gerek diye düşünüyorum. Ticket açtım ben yine de. PK 2 de oldu bu olayı ve aşırı lagdan dolayı olduğunu düşünüyorum. 2 haftalık emeklerimin hepsi çöpe gitti malesef. Çok üzgünüm.

Paris

Üye
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Oyun içerisince item kilitleme ve silienen eşyaları getirme gibi özelliklerin gelmesi gerek diye düşünüyorum. Ticket açtım ben yine de. PK 2 de oldu bu olayı ve aşırı lagdan dolayı olduğunu düşünüyorum. 2 haftalık emeklerimin hepsi çöpe gitti malesef. Çok üzgünüm.
Yaşadığınız durum için üzgünüm. Belirttiğiniz gibi bu tarz önerileri oyun içerisinden bilet göndererek veya forum içerisinde Öneri - İstek - Şikayet alanından yapabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt