6 Saattir oyuna giremiyorum! (6 saat sonunda girdim discord yetkililerinden Digital'e teşekkürler)

bariscankaraman

Üye
Yaklaşık 4 saattir bu hatayı alıyorum ve oyuna giremiyorum foruma konu açtım, ticket attım, discorddaki tüm yetkililere özelden mesaj attım sorunun yurtdışı kaynaklı olduğunu söylediler fakat
bu yayıncı ve ekibi avustralya'dan gayet normal bir şekilde oyunda. Tek istediğim düzgün bir şekilde bilgilendirme.

hatar.jpg

Son düzenleme:

Rumexus

Üye
Merhaba,

Askıda kalan arkadaşlar Discord sunucusunda #row-support alanından destek talebi oluşturup;

Karakter Adı :
Bölge :
Channel :

Olarak belirtirseniz yetkili ekip ilgilenecektir.

bariscankaraman

Üye
Merhaba,

Askıda kalan arkadaşlar Discord sunucusunda #row-support alanından destek talebi oluşturup;

Karakter Adı :
Bölge :
Channel :

Olarak belirtirseniz yetkili ekip ilgilenecektir.
Askıda kaldığını söylemiyor fotoğrafın sağ üstüne bakarsanız bakımda olduğunu söylüyor oyunun

bariscankaraman

Üye
Anladım, discord üzerinden gerekli iletişim sağlanır. İyi forumlar.
Hocam 5 saat oluyor, discorddaki tüm yetkililere mesaj attım, ticket attım, forumda konu açtım, discorddan ticket açtım geri dönüş yapmalarında bi sorun yok ama sorunu çözemiyorlar 5 saat olacak giremiyorum oyuna bu işi çözemeyecekseniz bir şekilde benim oyuna aktardığım paraları iade edip hesabımı silebilir misiniz?

Mutchee

Üye
bence herkes oyundayken benim 5 saattir girememem normal değil. Biraz ilgilenmeyi hakediyor sorunum
İnternet sağlayıcınız gelen trafiği blokluyor olabilir, burdan oraya gelene kadar kaç tane denetimden geçiyor trafik biri bloklasa zaten bağlanma imkanınız olmuyor. Çözümü de basit değil. VPN kullanmak bir çözüm olabilir tabi ama oynanışınız yeteri kadar sağlıklı olmayabilir.

bariscankaraman

Üye
İnternet sağlayıcınız gelen trafiği blokluyor olabilir, burdan oraya gelene kadar kaç tane denetimden geçiyor trafik biri bloklasa zaten bağlanma imkanınız olmuyor. Çözümü de basit değil. VPN kullanmak bir çözüm olabilir tabi ama oynanışınız yeteri kadar sağlıklı olmayabilir.
güvenlik sebepleri nedeniyle vpn kullanarak oyun oynamak istemiyorum eğer sorun çözülmüyorsa oynamam

6. saatten bildiriyorum:

Discord ticket'ından çözüm çıkmadı.
Oyunu silip baştan yükledim düzelmedi.
Internetimi resetledim düzelmedi.
Yetkililerden herhangi bir detaylı açıklama gelmedi sorunumun ne olduğuyla alakalı.

Nasıl çözüldüğüne dair bir fikrim yok ama oyuna girdim eğer oyun yönetimi sağladıysa teşekkür ederim ama bilmiyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt