60 levelden sonra level kasma önerisi ?

aLoneW0LF

Üye
Merhabalar iyi forumlar şuanda 60 levelim 75e kasmak için öneri istiyorum. 60 level sonrası görevlerim duruyor ve öneriyi istememin sebebi şu ben solo bir playerım 60 sonrası görevlerinin hepsi solo yapılmayacak görevler (parti bul diyeceksiniz görev yapan birini bulmak 2 saat sürüyor) death valleydeki görevlerde buna dahil. 65 cap varken tamam yine bi çekişme olur vesaire ama merak ediyorum 75 level oyuncuların arasına 15 level farklı birini sırf exp kasmak istiyor diye kurban etmek ne kadar doğru? bana level kasma önerisi verirken dvden vermeyin lütfen çünkü kafam rahat level kasmak istiyorum

N3v3N

Üye
Premium + row alıp cari soothsayere afk bırak. Öyle öyle kendisi kasacak. Görevler de kocaman bir soru işareti...

JohnPlane

Üye
hergün dungeon yap hagard veya haddar da kasabilirsin. seek aç row pt need yaz oto eşleşme yap kendiliğinden pt buluyorsun zaten

aLoneW0LF

Üye
Premium + row alıp cari soothsayere afk bırak. Öyle öyle kendisi kasacak. Görevler de kocaman bir soru işareti...
Premium var ama farazi olarak delicesine oyuna para yatırmak istemiyorum mevcut haldede ne pot çıkıyor ne row ne rpr kendini amorti eden birşey yok yani Ki böyleyken bile 280 milyon exp istiyor yani yaklaşık 20 saat ful exp kalıcak ki 61 olucam. Bu oyunu sadece tek rol peşinde oynamak zorunda mıyız yani yeterli düzeyde pk yeterli düzeyde farm yeterli düzeyde exp kasıp sürekliliği sağlamak istiyorum. 60-62 bandında hatrı sayılır exp veren kademeli olarak 250 lunaskar/pt görevi var sadece dvde işliyor cap olmuş 75. Bu görevi nasıl başarmamız bekleniyor mesela bunuda merak ediyorum 60 levelde dvde 250 düşman öldürebilen varsa alnından öpücem

Cabbar34

Üye
cekıyosun 5k kc alıyosun puppet mana repair çekiç 65 olana kadar ss lerden çıkmıyosun..

Balerion

Üye
alt f4 tuşlarina basarak çok karlı çıkabilirsin, ömründen yiyip bizim gibi emeklerini heba ettirme daha güzel şeylerle meşgul ol. Tavsiyem budur efenim

Alkoer

Üye
63 te grup zindan sizi baya hızlandırır.

Ücretsiz rowa 2 saat. Parti bulursanız soothsayer bırakın. Birkaç saat te kendiniz oynarsanız yavaş ta olsa lv kasarsınız. 63 sonrası solo ve grup zindan lar çok destek olur.

65 sonrası yeni gelen haddar görevleri güzel. Biraz sabretmek gerekiyor lv kasmanın zor olduğu doğrudur.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bazı oyuncular belli bir seviyeye kadar sadece Zindan - EXP Parti ile seviyesini yükseltip 70 71 seviyeden sonra görevleri yapmaya başlıyor hızlıca son seviyeye ulaşmak için.
Bana sorarsan keyif almak istiyorsan sakince gitmen, Zindan-Farm-EXP Parti vs.

aLoneW0LF

Üye
63 te grup zindan sizi baya hızlandırır.

Ücretsiz rowa 2 saat. Parti bulursanız soothsayer bırakın. Birkaç saat te kendiniz oynarsanız yavaş ta olsa lv kasarsınız. 63 sonrası solo ve grup zindan lar çok destek olur.

65 sonrası yeni gelen haddar görevleri güzel. Biraz sabretmek gerekiyor lv kasmanın zor olduğu doğrudur.
Hocam şimdi 62-->63'e hesap yapıyorum 316m eksisi artısıyla yuvarlak 320m exp den hesap yaptım
SS'tede ortalama 20k exp geliyor.
320.000.000/20.000= 16.000 yapıyor. Sağlam bir pt ile yani doğduğu gibi kişi başı 2 vuruşta öldüğü bir durumda dahi dakikada 6 ss spawn olmuyor
16.000/6= 2.666 dakika yapar. Bunuda 60'a böldüğümüzde 44 saat yapıyor. Yani 2 gün boyunca bahsettiğim SAĞLAM parti bozulmadan ölmeden kalkmadan dc yemeden hiçbir etkinliğe girmeden row kapatmadan town atmadan (okçu olarak ok almadan) slotta durmam gerekiyor. Yani Pay2Win olsa dahi sizcede bu zor kelimesinin ötesinde bi anlamsızlık değil mi neresinde keyif alıyoruz oyunun bu noktasında

Alkoer

Üye
Hocam şimdi 62-->63'e hesap yapıyorum 316m eksisi artısıyla yuvarlak 320m exp den hesap yaptım
SS'tede ortalama 20k exp geliyor.
320.000.000/20.000= 16.000 yapıyor. Sağlam bir pt ile yani doğduğu gibi kişi başı 2 vuruşta öldüğü bir durumda dahi dakikada 6 ss spawn olmuyor
16.000/6= 2.666 dakika yapar. Bunuda 60'a böldüğümüzde 44 saat yapıyor. Yani 2 gün boyunca bahsettiğim SAĞLAM parti bozulmadan ölmeden kalkmadan dc yemeden hiçbir etkinliğe girmeden row kapatmadan town atmadan (okçu olarak ok almadan) slotta durmam gerekiyor. Yani Pay2Win olsa dahi sizcede bu zor kelimesinin ötesinde bi anlamsızlık değil mi neresinde keyif alıyoruz oyunun bu noktasında
Kesinlikle katılıyorum xp kasmak zor.

Şuanki şartlarda en kolay yolu söyledim ben size.

Biz lv kasarken 1-60 arası istenen xp sanırsam 2 katıydı. Görev xp leri şuan olanın yarısıydı.

UE4 ile tasarlanmış modern bir oyuna aynı mobu 9999milyon defa kesilerek xp kasılan sistemin yakışmadığını defalarca söyledik ama yönetim umursamadı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt