60 lvl crystal fortress

Sercio

Üye
Ben full görev itemli 60 lvl warrior charımla oyunun beni aldığı her yere girerim, oyun kaybedince acıtasyon yapmayın insanları eziklemeyin, senin takımında 60lvl varsa karşı takımdada var.

Mitraileusse

Üye
Sorun level dengesizliği değil bencede çok haklısın . sorun ırklar arası dengesizlik var bence ırk değiştirme yasaklanmalı eşitlenene kadar . Protean ırkı gerçekten çok sıkıntılı kazandığımız savaş yok kafayı yemek üzereyim :D diyeceksiniz ki takımı sırtla maçı kazandır abi 3 win sonrası 7. loseyi aldım az önce gerçekten sinir bozucu sc basmayan buf bekleyen mi dersin saçma saçma prestlerin db olmak yerine atak yapmaya çalışmasımı dersin rezil oluyoruz...

MaRaKeSH

Üye
kesinlikle doğru bir süredir hatta karus basmayı planlıyorum. çok daha organize oluyolar sorun proteanda pk da özellikler bir gruba saldırıyoruz diğer karus ekibi gelip bizi kesiyor. proteanda ölünler bekle yapıyolar resmen

ENTOURAGEEEEEEEEEE

Üye
Ben full görev itemli 60 lvl warrior charımla oyunun beni aldığı her yere girerim, oyun kaybedince acıtasyon yapmayın insanları eziklemeyin, senin takımında 60lvl varsa karşı takımdada var.
kral olay o degil senin ile 65 level hesaplarin ayni aktiviteye girmesi duzenleme getirilmesi gereken asil olay o ne sen keyif aliyorsun ne senle oynayan keyif aliyor aktiviteden

HeaveN

Üye
ben 20 maç lose 65 lvl im çok dengesiz geliyo lunaskar öyle bi güçlüki bizim takım girdiği gibi base oturuyo boşa etkinlik giriyoz yada dengelenmesi lazım
60 lvl 65 lvl eşit deil bence boşa giriyonuz hep lose.

Sercio

Üye
Protean ım 60 olduğumdan beri 8 kere girdim 4 kere kazandık, scrollumu basıyorum takılarım stamina lvl im düşük ama elimden geleni yapıyorum skor vermemek için elimden geldiğince rakibi oyalamaya tanklamaya çalışıyorum. Moral bozuyor bazı arkadaşlar sonuçta bu benim için bir oyun bazı arkadaşlar için TL değeri olabilir gold chest almanın fakat beni ilgilendirmiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt