60k Laptop 3080 ekran Kartı 12. Nesil İşlemci 70fps

AzrailComingSoon

Üye
arkadaşlar msi marka 12. nesil işlemci 3080 ekran kartı olan cihazım 32 gb ram 3200 mhz 2k ayarlarda 70 fps veriyor harpy kasarken
bu normal mi yoksa oyunda güncelleme sonrası sorun mu oldu

AzrailComingSoon

Üye
evet adaptör takılı.. 2070 takılı masaüstü pc de 150 fps bile sorunsuz veriyor ancak 12. nesil işlemcili 3080 ekran kartlı laptopda 70 fps üzerine çıkmıyor

chatlax035

C
Laptop kullanıcılarında çok asırı bir sıkıntı var. fps konusunda büyük ihtimalle aşırı ısınma çok etkiliyor laptopları, oyun performansını aşşağıya çekiyor.

RickSancheZz

Üye
Laptop kullanıcılarında çok asırı bir sıkıntı var. fps konusunda büyük ihtimalle aşırı ısınma çok etkiliyor laptopları, oyun performansını aşşağıya çekiyor.

çok doğru laptopta oynamak resmen eziyet, bende bir gün kasma yapıyor ayarları mediuma çekiyorum azalıyor, ertesi gün aynı ayarda yine çok kasma oluyor low a düşürüyorum sonra very low , her gün ayar değiştiriyorum döngü halinde. Acaba oyunu kapattığımda ayarlar sıfırlanıyor olabilir mi?

Robert

Üye
Oğlum siz nerede yetişiyorsunuz böyle ya :D Adam kendi sorusuna kendisi cevap vermiş oyunda sorun mu var yazıyor bir de :D Arkadaşım masaüstünde daha düşük donanımla daha yüksek fps aldığını yazmışsın zaten. Demekki sorun oyunda değil senin laptobunun ayarlarında ya da direkt laptop oluşunda işte. Bunun için neden forum kirliliği yaratıyorsunuz.

chatlax035

C
Oğlum siz nerede yetişiyorsunuz böyle ya :D Adam kendi sorusuna kendisi cevap vermiş oyunda sorun mu var yazıyor bir de :D Arkadaşım masaüstünde daha düşük donanımla daha yüksek fps aldığını yazmışsın zaten. Demekki sorun oyunda değil senin laptobunun ayarlarında ya da direkt laptop oluşunda işte. Bunun için neden forum kirliliği yaratıyorsunuz.
Üslubuna dikkaet et ...

DeLLeChiaie

Üye
arkadaşlar msi marka 12. nesil işlemci 3080 ekran kartı olan cihazım 32 gb ram 3200 mhz 2k ayarlarda 70 fps veriyor harpy kasarken
bu normal mi yoksa oyunda güncelleme sonrası sorun mu oldu
Leptopların işlemcileri mobil o sebeple masaüstü cihazların özelliği düşük olsa bile yüksek fps verebilir.

mentalist1907

Üye
Oyunda optimizasyon sıkıntısı var. 1650 super'den 6600xt ye geçiş yaptım. Her oyunda neredeyse fps yarım kat artmışken, rise online oynanılamaz halde.

AzrailComingSoon

Üye
Duydun mu bilmiyorum ancak optimizasyon denilen bir konu var ? Diğer oyunlarda bir sorun yokken neden sadece Rise online da bu durum yaşanıyor ? Bilgin arkadaşımız bu konuda izah edebilir misin?

Zayk0

Üye
1650 ti 16 gb ram yeri geliyor 120 ye cıkıyor kalabalıkta 30 filan seninki normal değil pek anlamam ama ekran kartın filan güncel mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt