63 Yaşındaki Anneme Oyunu Öğretmek Vs Oyun Içerisinde Ekran Klavyesi Eklenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neavus

Yeni Üye
Merhaba,

Oyuna başlayalı 2. aya girmiş bulunuyorum öncelikle bir hayırlı olsun alırım. Konuya hızlıca girmek gerekirse malumumuz oyun açık iken Team viewer, anydesk, chrome remote vs vs bu programlar ile bağlandığımızda sadece mouse kullanabiliyoruz ötesi yok. Oyun giriş ekranında allah razı olsun id şifre yerine eklenmiş bir ekran klavyesi var, bununla bir şekilde oyuna girdik.

Dc yiyip geri geldiğimde partiye tekrar giremiyorum ki, yani oyun içerisinden #add yazması için ya anneme bilgisayar kullanmayı öğreteceğim, yada exp kasamayacağım.

Oyun giriş ekranına eklenen ekran klavyesi oyun içerisine eklenmedikçe oyun giriş ekranındakinin ne anlamı var. Pazar kuralım diye eklemişsiniz desek sayı yazamıyoruz, exp kasanlar için eklemişsiniz desek chate yazamıyoruz. Yani ne için eklenmiş olduğunu çözemedim, sanırım trade onaylamaya yarıyor sadece.

Konuyu toparlamak gerekir ise giriş ekranına eklenen şey çok basit bir şekilde oyun içerisine de eklenebilir diye düşünüyorum. Tabi bu eklenene kadar gariban anneciğime oyunu öğretmiş olurum muhtemelen.

AMA OLSUN BAŞKA ANNELER YORULMASIN DİYE BUNU YAPMALISINIZ!

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Uzak masaüstü programlarıyla oyuna bağlandığınızda, güvenlik sebebiyle klavyenizi kullanamazsınız.
Ayrıca bir öneriniz varsa forum üzerinden değil bilet üzerinden yapmanız gerekiyor sizlere discord üzerinden belirtmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt