65 grup zindan rekoru nedir ?

theTitan

Üye
65+ grup zindan bitirme rekoru kaç dk. biz bu gün epey hızlı bitirdik :) 15 dakika 36 saniye hemde karma party ile :). Artık buglardan boş şeylere sardım :)

Ekli dosyalar

• zindan rr.png
    zindan rr.png
    4 MB · Görüntüleme: 78

jobulani

Üye
Dread görevini sal, boşuna yer tutmasın listende:)

Aziz

Üye
Burhan Beye iletmiştim. Böyle bir çalışma olacak mı diye, kendisi olacağını söylemişti. Yakın zamanda ranking sistemi eklenir oyuna. O zaman görürüz. Kimler kaç dakika da bitirdi diye. Bu kişilere de bir skor verilir. Böylelikle kim dungeonları, kim etkinlikleri trollüyor öğrenmiş oluruz. Daha güzel bir oyun bizi bekler.

MaRaKeSH

Üye
evet olumlu bir hareket olur. En azından bir heyecan verir diye düşünüyorum.

Jacques

Üye
Burhan Beye iletmiştim. Böyle bir çalışma olacak mı diye, kendisi olacağını söylemişti. Yakın zamanda ranking sistemi eklenir oyuna. O zaman görürüz. Kimler kaç dakika da bitirdi diye. Bu kişilere de bir skor verilir. Böylelikle kim dungeonları, kim etkinlikleri trollüyor öğrenmiş oluruz. Daha güzel bir oyun bizi bekler.
Burhan beye göre her şey eklencek ama elde olan açılamayan etkinlikler, buglu dungeonlar kurulamayan pazarlar.

Aziz

Üye
Burhan beye göre her şey eklencek ama elde olan açılamayan etkinlikler, buglu dungeonlar kurulamayan pazarlar.
O onun ilgi alanı değil. Kendisi game designer. Dungeon, pazar konularına o bakmıyor. UI, craft, clan yapısı, item yapısı gibi konuları ona sorabilirsiniz. Ama temeli kendisi yapıyor. Eklentiler başka ekip tarafından.

Lolgamelol2

Üye
Böyle söyleniyor ama hiç bir zaman oyuna eklenmiyor.

Aziz

Üye
Böyle söyleniyor ama hiç bir zaman oyuna eklenmiyor.
Clan güncellemesi yapılacağı söylendi. Gelecek projesinin bu olduğunu belirtti Burhan Bey. Onunla birlikte ranking sistemi yapacağını söylendi. Hiç bir zaman değil. Yakında bu güncelleme gelecek.Keza altını çize çize taşları clan binası için kullanacaksınız diyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt