65 level int priest skill dağılımı

brkhrsn

Üye
Merhaba herkese,

Level 65 int priest olarak skilleri nasıl vereceğime karar veremedim. Haliyle 5 master vermek istiyorum. Komutçu olmadığımdan dolayı 60 heal versem, 47 DB kalıyor ve parazit açılmıyor.
56 Buf versem toplu heal açamıyorum(5 master verirsem).

Önerilere açığım..

İyi oyunlar,

BoozeR

Üye
Ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum. Ben de int pri kasıyorum 56 buff 56 heal vermekte buldum çareyi. Diğer türlü dediğin gibi toplu heal açılmayacak. toplu heal olmadığında da int pri olarak napıcaz buff atıp oturacak mı. Tabi bu oyunu nasıl oynamak istediğine de bağlı. Ben dv de party bulabilmek için böyle yaptım. Solo farm yapayım dv de de solo takılayım diyorsan bp olup 56 buff verip debuff dan malice açıp ve master 1 verip gerisini heal yapmak gerek diye düşünüyorum.

Bir de premium olunca skill sıfırlama olayı olduğu için ortalık karışık kimse tek bir hedefte gidemiyor. bence bu olumsuz etkiliyor priestleri.

70 sınırı açılınca ayrı bir dava toplu cure için nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. O zaman da 70 heal 10 master gerisi debuff yapmayı düşünüyorum mesela. ama 70 heal de açılan toplu cure skilli 10 saniye cooldownı var. 66 buff da açılan skill de 2 saniye cooldown var. Bu da bir garip.

Luckillu

Üye
ben bu durumu öneri şikayet bölümünde dile getirdim ama pek kaale alan olmadı. preistlerde toplu heal revize edilmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt