65 Lvl Cup Haritası ?

Qran7

Üye
Merhaba! Zamanı tam hatırlamasamda 59-65 lvl charlar için aynı Deatwalley tarzı bir harita olacak diye duymuştum. Fakat gördüm ki üzerinden bayağı bir zaman geçmesine rağmen bu konuyla alakalı hiç paylaşım olmadı yada benim dikkatimden kaçtı.

Var mı konuda fikri olan veya bilgisi olan?

KoHalo

Üye
büyük ihitmal kurban bayramda gelir diye düşünüyorum

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Şuan için çalışmalar devam etmektedir.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba! Zamanı tam hatırlamasamda 59-65 lvl charlar için aynı Deatwalley tarzı bir harita olacak diye duymuştum. Fakat gördüm ki üzerinden bayağı bir zaman geçmesine rağmen bu konuyla alakalı hiç paylaşım olmadı yada benim dikkatimden kaçtı.

Var mı konuda fikri olan veya bilgisi olan?

65 Seviye, oyuncu deyimiyle ezik pk, ezik mapi bu tarz bir çalışmamız var, duyurduğumuz gibi devam etmekteyiz.

Qran7

Üye
65 Seviye, oyuncu deyimiyle ezik pk, ezik mapi bu tarz bir çalışmamız var, duyurduğumuz gibi devam etmekteyiz.
Çok güzel olur. Yoğun çalışan birey benim gibi çoktur. Fırsat bulup kasmaya zamanımız yok. Millet 85 oldu biz herhalde seneye oluruz (:) ama bu projeniz en kısa zamanda olursa harika olur ve bizim gibi hem çalışan hemde oyundan keyif almak isteyen insanlar için bir avantaj olur. Teşekkür ederim ilginiz için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt