+65 oyuncuların oyundan uzaklaşması &Farm seçenekleri

+65 oyuncu için oyun aktivitesi yeterli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

Commander

Üye
Oyun içi +65 oyuncular için yapılabilecek bir aktivitenin en kısa sürede gelmesi...
Oyunun içindee ayrıca farm haritalarının cz içi aktif olması aynı droplar dahi olsa pk yı yüksek oranda arttıracak bir aktivite olacaktır(BF tarzı).
Yapılabilecekler arasında ırklar arası rekabeti unsurunu arttırmak için item etkisinin oyuna ve farka etkisi arttırılmalı.
Oyuncuyu görev seti yeterli lafını söyletmemek.Oyuncuyu item dizmeye teşfik etmek...
Oyun içi klan pk dungeonu açılıp 3 erli ptler halinde pk haritası açılabilir.
Rün sistemi getirilebilir.
70 gelmeyecekse artık exp ile arcana alınabilir /yüzde 10 exp karşılığı 1 arcana.
Np birincileri için Rank sırasına bonus ödüller.
Kısacası +65 oyuncunun oyunda uğraşabileceği bir hedefi oyuncu önüne koymak oyunu tekrar canlandıracak esas unsur olacaktır.
Slapperz

Nodar

Üye
Oyun içi +65 oyuncular için yapılabilecek bir aktivitenin en kısa sürede gelmesi...
Oyunun içindee ayrıca farm haritalarının cz içi aktif olması aynı droplar dahi olsa pk yı yüksek oranda arttıracak bir aktivite olacaktır(BF tarzı).
Yapılabilecekler arasında ırklar arası rekabeti unsurunu arttırmak için item etkisinin oyuna ve farka etkisi arttırılmalı.
Oyuncuyu görev seti yeterli lafını söyletmemek.Oyuncuyu item dizmeye teşfik etmek...
Oyun içi klan pk dungeonu açılıp 3 erli ptler halinde pk haritası açılabilir.
Rün sistemi getirilebilir.
70 gelmeyecekse artık exp ile arcana alınabilir /yüzde 10 exp karşılığı 1 trina.
Np birincileri için Rank sırasına bonus ödüller.
Kısacası +65 oyuncunun oyunda uğraşabileceği bir hedefi oyuncu önüne koymak oyunu tekrar canlandıracak esas unsur olacaktır.
Slapperz
Oyunda trina diye bir eşya yok. Diğer yazdığınız herşeyde %100 haklısınız.

platoon0x

Üye
sadece 65 ler için değil ki, 64 üm 1 2 günde bir dungeon girip çıkıyorum ben de, sıkıldım çünkü

Bruce_Lee

Üye
Drop oranları düşük, up oranları düşük, ödül sistemi yok, görev yok.

P2W yok diyosunuz, bu şartlarda P2W her türlü win.
P2W olmaması için, emek harcayan adam; para basan adam kadar iteme sahip olmalı, harcadığı vakit ile orantılı şekilde.

Bazıları yayınlarda 20-30K'lık inventory ile up yaparken, sen gidip 5 saat farmda 10m kasıyorsan BU MAKAS KAPANMAZ.
* Oyuncuların feedback'leri dinlemek yerine, GB'yi yüksek tutma politikanıza devam edin(!).

- Yeteneksiz TL'ci tayfa ve tavuk dönerci tayfa hariç ''oyuncuların'' umrunda değil gb fiyatı. Ki zaten oyunun sonunu getirecek olanda onlar.

*Tavsiyem, oyuna vakit ayıran oyuncuların değerini bilin.

''70 gelmeyecekse artık exp ile arcana alınabilir /yüzde 10 exp karşılığı 1 arcana.''
Sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını. Arcanayı gidip siteye satarsında, gb fiyatını düşürürsün felan diye vermezler.

Son düzenleme:

GOBEL

Üye
Oyun geliştiricileri umarım bu talepleri dikkate alıyorlardır. Olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama tıkandı, gitmiyor...

Indark

Üye
Drop oranları düşük, up oranları düşük, ödül sistemi yok, görev yok.

P2W yok diyosunuz, bu şartlarda P2W her türlü win.
P2W olmaması için, emek harcayan adam; para basan adam kadar iteme sahip olmalı, harcadığı vakit ile orantılı şekilde.

Bazıları yayınlarda 20-30K'lık inventory ile up yaparken, sen gidip 5 saat farmda 10m kasıyorsan BU MAKAS KAPANMAZ.
* Oyuncuların feedback'leri dinlemek yerine, GB'yi yüksek tutma politikanıza devam edin(!).

- Yeteneksiz TL'ci tayfa ve tavuk dönerci tayfa hariç ''oyuncuların'' umrunda değil gb fiyatı. Ki zaten oyunun sonunu getirecek olanda onlar.

*Tavsiyem, oyuna vakit ayıran oyuncuların değerini bilin.

''70 gelmeyecekse artık exp ile arcana alınabilir /yüzde 10 exp karşılığı 1 arcana.''
Sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını. Arcanayı gidip siteye satarsında, gb fiyatını düşürürsün felan diye vermezler.
o arcana bound olursa sıkıntı olmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt