şuan çok fazla getirisi yok gibi duruyor fakat bir götürüsü de yok. o yüzden girip denemeye değer. henüz dropları bilmiyoruzdrop xp gold girmeye değer mi, bilmiyorum
çoğu kişide öyle. sanırım giriş limitini düşük tutmuşlar1 saattir zindana girmeye çalışıyorum max server limitine ulaşıldı uyarısı veriyor
giremeyen,merak eden arkadaşlar için;
Drop yok.
evet beklentiyi karşılamadı maalesef.Harcanilan pota yazik. Hesap basina gunde 1 kere girilen yerden fazlasini beklerdim. Premium alsam hesaba gelmiyor karaktere geliyor ama limitler hesaba. Mukemmel
macera > zindanlar > zorluk seviyesini seç > başlabro nerden giriyoruz
macera > zindanlar > zorluk seviyesini seç > başla
haklısın. ben de beklentiyi karşılamadı derken şuan için demek istedim. henüz senin de belirttiğin gibi tam bilgimiz yok drop konusunda.eğer unq drobu varsa beklentiyi karşılamadı demek şuan için erken 5 gün bişey alamazsın 6 günde 1 drop atar köşeyi dönersin
boss'a gelene kadarki mobları dönebilir ama bossta ne yapar bilemiyorumBu hell zorluğunu mage dönemez herhalde
premıum hesaba geliyor chara degılHarcanilan pota yazik. Hesap basina gunde 1 kere girilen yerden fazlasini beklerdim. Premium alsam hesaba gelmiyor karaktere geliyor ama limitler hesaba. Mukemmel
Getirileri her karaktere gelmiyor. Her karakterime pet mount gelmiyor malesef.premıum hesaba geliyor chara degıl
300m lik takı düştü.evet beklentiyi karşılamadı maalesef.