Öneri 65level warriordan 61 level görev itemli priestin kutu alması

batu2508

Üye
Arkadaşlar burdaki şikayetim şudur ki oyunda saçma bir hasar dağılımı var 61 level görev itemli priest dizili 65 level warriordan kutu alıyor. Sonra menfaati gereği bp priestler bişi yokmuş gibi savunuyorlar. Acilen düzenlemeler getirilmeli bu böyle gitmez frenzy basılı 2000apli warrior 1200 apli priestteb kutu alamassa çok oyuncu kaybı yaşanır warrior solo farm atamamaktan bıktı yavaş yavaş oyuncu kayıpları başlar buda oyuna zarar verir.

bradypodidae

Üye
bakın şu joblarda ki avantaj ve dezavantaj olayını biraz anlamaya çalışın artık. bp dediğin job defanstan feragat edip sadece damage kasan bir job, kutu alamaman çok doğal. ama bp oynayan da slotta sürekli invisible gezen asaslar tarafından teklenir. bunu göze alarak oynuyorsa elbet sana kutu bırakmama gibi bir avantajı da olacaktır. Sen de madem str li+8 leather set yap, str yi 255 yap o zaman sen de bp ye kutu vermezsin diye düşünüyorum (tabii bunu denemedim ama öyle olacağını düşünüyorum) ama gelen giden asastan da tek yersin o da işte feragat karşılığında ödemen gereken bedel. yani senin şu anda istediğin hem damage yüksek olsun hem defans yüksek olsun... mantıklı mı sence? bu arada bp oynamıyorum, mage oynuyorum. önceki açtığım konulardan da görebilirsin. Bunu şunun için belirttim, senin gibi warior partizanlığı yapmayıp bütün joblara adil bir bakış açısı ile bakmaya çalışıyorum =)

batu2508

Üye
Arkadaşım itemim var gerektiğince frenzt basıyorum ki defansımdan feragat ediyorum genede alamıyorum görev itemli bpden bunu göremeyecek kadar ya aptalsın yada işine geliyo savunuyorsun ortada tek bir gerçek var oyun bp priestle doldu ve böyle giderse bp priestle magedan başka job kalmıycak.

Alkoer

Üye
Görev itemi ve 8 takı ile 60lv de 1525 atak oluyor. 61de skill farkı ortaya çıkıyor.

Solo farmda zaten priest her oyunda en iyisidir. Bizim oyunda da herkesin bunu bildiğinden dolayı priest oynaması çok normal.

Warrior dediğiniz class her oyunda en pahalı yanında support olmadan işe yaramayan bir job dur.

Neden priestten daha iyi olmasını istiyorsunuz anlamadım.

Tezek online daki warriorun berserker çıktıktan sonraki hali ile kıyaslamayın lütfen. Burası başka bir oyun

Bequnis

Üye
Zamanında wow dh ile doldu, uzun süre öyle kaldı, tam bir pislik çardı öyle diyim, he bp gibi de tek yemiyordu, ona rağmen uzunda süre öyle kaldı. Millet savunuyor diye ters ters cevap veriyorsunuz da, herkes aynı şeyi söylüyor charın amacı o, def yok atack var. Atağı olmadığı zaman zaten kimse bp oynamaz oynamayacak. Partzanlığını yapmıyorum, 61 skili cd süresi uzayabilir çözüm olarak, doğasında yüksek dmg çıkaran bir karakter için günde 5 konu açılıyor, yazıktır. He bu arada herkes takmış görev itemi görev itemi, hem ayranım dökülmesin misali, herkes diyor ki oyuna tl giriyor ıvır zıvır, hem de ben itemliyim itemsiz benden kutu alıyor. Garip. Keşke her item soulbond olsa da item o zaman konuşulsa

Edit: typo

HapShu

Üye
vallahi bende nefret ediorum BP'lerden. Ama arkadaşlar cok haklı.
bakın şu joblarda ki avantaj ve dezavantaj olayını biraz anlamaya çalışın artık. bp dediğin job defanstan feragat edip sadece damage kasan bir job, kutu alamaman çok doğal. ama bp oynayan da slotta sürekli invisible gezen asaslar tarafından teklenir. bunu göze alarak oynuyorsa elbet sana kutu bırakmama gibi bir avantajı da olacaktır. Sen de madem str li+8 leather set yap, str yi 255 yap o zaman sen de bp ye kutu vermezsin diye düşünüyorum (tabii bunu denemedim ama öyle olacağını düşünüyorum) ama gelen giden asastan da tek yersin o da işte feragat karşılığında ödemen gereken bedel. yani senin şu anda istediğin hem damage yüksek olsun hem defans yüksek olsun... mantıklı mı sence? bu arada bp oynamıyorum, mage oynuyorum. önceki açtığım konulardan da görebilirsin. Bunu şunun için belirttim, senin gibi warior partizanlığı yapmayıp bütün joblara adil bir bakış açısı ile bakmaya çalışıyorum =)
+1 BP kasın bro o zaman. Görew itemleri zaten iyi!

serkandnmez7

Üye
Görev itemi ve 8 takı ile 60lv de 1525 atak oluyor. 61de skill farkı ortaya çıkıyor.

Solo farmda zaten priest her oyunda en iyisidir. Bizim oyunda da herkesin bunu bildiğinden dolayı priest oynaması çok normal.

Warrior dediğiniz class her oyunda en pahalı yanında support olmadan işe yaramayan bir job dur.

Neden priestten daha iyi olmasını istiyorsunuz anlamadım.

Tezek online daki warriorun berserker çıktıktan sonraki hali ile kıyaslamayın lütfen. Burası başka bir oyun
Ömrün de sadece knight online oynadığın için bu yorumu yapıyorsun warrior dediğin klass her oyunda supporta bağlı klas değildir pk dan bahsetmıyor kmse farmda kı adaletsizlikten bahsediyor Burası Knight onlinenin bir serveriöi yoksa Rise Online adını alan bi mmorpgmi ?

Alkoer

Üye
Zamanında wow dh ile doldu, uzun süre öyle kaldı, tam bir pislik çardı öyle diyim, he bp gibi de tek yemiyordu, ona rağmen uzunda süre öyle kaldı. Millet savunuyor diye ters ters cevap veriyorsunuz da, herkes aynı şeyi söylüyor charın amacı o, def yok atack var. Atağı olmadığı zaman zaten kimse bp oynamaz oynamayacak. Partzanlığını yapmıyorum, 61 skili cd süresi uzayabilir çözüm olarak, doğasında yüksek dmg çıkaran bir karakter için günde 5 konu açılıyor, yazıktır. He bu arada herkes takmış görev itemi görev itemi, hem ayranım dökülmesin misali, herkes diyor ki oyuna tl giriyor ıvır zıvır, hem de ben itemliyim itemsiz benden kutu alıyor. Garip. Keşke her item soulbond olsa da item o zaman konuşulsa

Edit: typo
Katılıyorum.

Wow da dk sonradan çıkan bi classtı. 59lv den başlıyordu. Türk oyuncular arasında çok popülerdi bu yüzden.
Ömrün de sadece knight online oynadığın için bu yorumu yapıyorsun warrior dediğin klass her oyunda supporta bağlı klas değildir pk dan bahsetmıyor kmse farmda kı adaletsizlikten bahsediyor Burası Knight onlinenin bir serveriöi yoksa Rise Online adını alan bi mmorpgmi ?
Dostum çok yanlış konuşuyorsun. 38 yaşındayım sana oymadığım oyunları saysam forum çöker. Tezek online ı 2010da bıraktım.

Mmorpg filan diye kandırma kendini. Bu oyun ve tezek online başka oyunlara benzemez.

Bu oyunda warrior budur. Eğer sizin dediğiniz nerf-buff olayı olursa yarın herkrz warrior açar bende dahil.

Bu seferde warrior görev itemiyle kutu alıyor diye konu açılır.

batu2508

Üye
Katılıyorum.

Wow da dk sonradan çıkan bi classtı. 59lv den başlıyordu. Türk oyuncular arasında çok popülerdi bu yüzden.

Dostum çok yanlış konuşuyorsun. 38 yaşındayım sana oymadığım oyunları saysam forum çöker. Tezek online ı 2010da bıraktım.

Mmorpg filan diye kandırma kendini. Bu oyun ve tezek online başka oyunlara benzemez.

Bu oyunda warrior budur. Eğer sizin dediğiniz nerf-buff olayı olursa yarın herkrz warrior açar bende dahil.

Saçmalama kanka dengeleme getirmek çok zor değil itemli ve itemsiz herolae arasında bi fark olmalı bunu yapamıycaklarmı sence koskaca oyun

bradypodidae

Üye
Katılıyorum.

zaten bu oyunda bp nerflensin , mage nerflensin , o nerflensin bu nerflensin diye ağlayan wariorların eminim yüzde doksanı hayatında ko dan başka oyun oynamamıştır. adam gelmiş bir de burada sana, bana "hayatında ko dan başka mmorpg oynamamış" diye laf eder. çok komik :D aslında hiç dikkate alıp cevap vermemek lazım ama işte insan tutamıyor kendini

Zbam

Üye
Arkadaşlar burdaki şikayetim şudur ki oyunda saçma bir hasar dağılımı var 61 level görev itemli priest dizili 65 level warriordan kutu alıyor. Sonra menfaati gereği bp priestler bişi yokmuş gibi savunuyorlar. Acilen düzenlemeler getirilmeli bu böyle gitmez frenzy basılı 2000apli warrior 1200 apli priestteb kutu alamassa çok oyuncu kaybı yaşanır warrior solo farm atamamaktan bıktı yavaş yavaş oyuncu kayıpları başlar buda oyuna zarar verir.
görev itemlii adam alamaz paper set vardır onda

khajm1

Üye
bp priest dediğin karakter dmg için oynanır zaten. defansı olmaz dmgsi yüksek olur. sen warrior ile bp priestten daha fazla vurursan bp priestin ne mantığı kalır? priestin son atak skill 61 su an 61 skilli yüksek vurmazsa hangi skilli vuracak? herkes bp priest kasıyor bp cok vuruyor diyorsanız sizde kasın. benim de oynadığım 65 charım mage ama bp priest kasıyorum zindan ve farm için. yapacak bir şey yok her jobun olayı farklı warrior bp priestten fazla vuracaksa hepimiz warrior oynayalım o zaman def ve hp de yüksek tadından yenmez

Alkoer

Üye
Yok o kadar eski değil demon hunter zamanını diyorum dk değil, ama ne kadar konuşsak az, yarın tekrar biri çıkıp ben kutu alamıyorum diyecek ‍♂️
Demon Hunter ın yanındaki pet çok yardımcı oluyordu. Tüm agroyu pet alınca sana sadece uzaktan skill atmak kalıyordu.

Bambaşka bir mekanik karakter. Sonra nasıl müdahale edildi dh ye bilmiyorum.

anil1991anil

Üye
Warrior'un pri kadar vursun istiyorsan canını 800e ve defansını 200e çeksinler kanka. Kabul ediyorsan yapsınlar. :) Bir de 61-65 arası sanki 100 str point veriyorlar gibi konuşuyorsun. Ayrıca Warrior'un görev iteminin atağı kaç?

Alkoer

Üye
Saçmalama kanka dengeleme getirmek çok zor değil itemli ve itemsiz herolae arasında bi fark olmalı bunu yapamıycaklarmı sence koskaca oyun
Her karakterin aynı dmg vurması normal mi yani? Asas ta kritik vurmasın aynı warior gibi sabit dmg vursun olurmu?

Herkez atak konuşuyor peki o zaman bp de warrior gibi az dmg yesin hpsi yüksek olsun nasıl olur?

Önce kendi söylediklerinizin saçmalık seviyesini değerlendirin. Sonra tarafsız bakış açısı ile yorum yapın.

Şuan oyunda itemli denilecek karakter yok. 8str boş takı yerine 7str 50hp item diyorsan ayıp edersin. Oyun 70-80lv patch e gelsin 1-2 str hesabı yaparız ama şuan için küçük hesaplara gerek yok.

Alkoer

Üye
Warrior'un pri kadar vursun istiyorsan canını 800e ve defansını 200e çeksinler kanka. Kabul ediyorsan yapsınlar. :) Bir de 61-65 arası sanki 100 str point veriyorlar gibi konuşuyorsun. Ayrıca Warrior'un görev iteminin atağı kaç?
Zaten asla kendilerinin defans ve hp fazlalıklarını söylemezler. Dmg hariç her alanda iyiler bi eksik onuda tamamlamak istiyorlar.

Aynı oyunun başındaki mage online söylemleri gibi. Napalım o zaman warrior online yapalım oyunu. Kim daha çok ağlarsa ona buff yapsınlar.

yenihesap033

Üye
oyunda herkez warior olsun abi warior op olsun kimse geçemesin okçuları nerfleyin şuan bile fazla vuruyo magelerin alanlarını kısaltın zorlaştırın asasların ataklarına nerf lazım minör bile fazla hatta onuda kısın warior sw yapalım herkes warior olsun diğer joblar oynanmasın bi albenisi olmasın çöp olsun herkes oyunu bıraksın sadece wariorcular oynasın ek çok onlar vursun hiç ölmesinler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt