+7 dagger of balance

harmony

Üye
Güzel item iş görür hp bonus avantaj sağlıyo çok vslerde zaten millet 1k can bile yok rahat kesersin :)
Elbette can bonusu çok kullanışlı lakin genel olarak can havuzu dar olduğu için çok önemsenmeyecek boyutta şimdilik. Ne olursa olsun sarı item olması ve görüntüsü tatmin eder insanı :)

GNOL

Üye
Şu itemin ne kadar buffa ihtiyacı olduğunu anlatmaya gerek yoktur bu sslerden sonra

erkutrx58

Üye
şu iteme bakınca büyük bir hayal kırıklığı görüyorum. sarı herhangi bir itemin mor herhangi bir itemden üstün olmasını, sadece kendi sarı item segmentinin arasında düşük kalmasını kabullenebilirim. kaldı ki bu mavi itemlerden bile kötü..... oyundaki item balansını yapan ekip daha önce mmorpg oynadı mı merak ediyorum :ddddd
bu şey gibi değil mi 56 lvl mob mino atıyor, 65 lvl mob fp falan atıyor :D

Bogateg

Üye
Atağı düşük kalmış gibi az bir iyileştirmeye süper item bence , defans ve can veriyor

suistimal61

Üye
şu iteme bakınca büyük bir hayal kırıklığı görüyorum. sarı herhangi bir itemin mor herhangi bir itemden üstün olmasını, sadece kendi sarı item segmentinin arasında düşük kalmasını kabullenebilirim. kaldı ki bu mavi itemlerden bile kötü..... oyundaki item balansını yapan ekip daha önce mmorpg oynadı mı merak ediyorum :ddddd
Oynadı mı derken :) Malum oyuna el altından bir dünya item sokan adam var Hilaladam :)

murolity

Üye
itemler arası sıralama konulmuş ancak orta sıradaki item üst sıradaki itemden daha iyi. kademe kademe gitmesi gerekiyor. Yeşil Mavi Sarı. Mavinin Sarı dan iyi olması saçma olmuş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt