Rosalindaa
Üye

Bunu deneyen var mı? çöp slotlarında arada ki farkın çok az olacağını düşünüyorum. +8 düz setin +15 STR fazlalığı,enhancedin %10 moblara karşı hasarını kurtarır diye düşünüyorum.
15 str %10 hasarı nasıl karşılasın hocam 15 starla anca 10-15 fazla vurursun. %10 hasar inanılmaz yuksek bir oran. İtemini 8den 9a çıkartmak gibi damage arttırır. Ayrıca 7 enhanced ile 8 leatheri nası karşılastiriyorsun ki birisi epic digeri common itemBunu deneyen var mı? çöp slotlarında arada ki farkın çok az olacağını düşünüyorum. +8 düz setin +15 STR fazlalığı,enhancedin %10 moblara karşı hasarını kurtarır diye düşünüyorum.
Hesaplama yaptınız mı ? Archdemon 950 1000 arası damage yiyor %10 demek 1100 demek. 15 str ile daha fazla vurursun bence.15 str %10 hasarı nasıl karşılasın hocam 15 starla anca 10-15 fazla vurursun. %10 hasar inanılmaz yuksek bir oran. İtemini 8den 9a çıkartmak gibi damage arttırır. Ayrıca 7 enhanced ile 8 leatheri nası karşılastiriyorsun ki birisi epic digeri common item
Epic olduğuna emin misin? %10 hasarada inanılmaz demişsin 2k vuracağına 2.200 vurcan nesi inanılmaz.Bence +15 str bunu dengeler, dengelemese bile arada ki farkın çok az olacağını düşünüyorum. deneyen varsa söylesin.15 str %10 hasarı nasıl karşılasın hocam 15 starla anca 10-15 fazla vurursun. %10 hasar inanılmaz yuksek bir oran. İtemini 8den 9a çıkartmak gibi damage arttırır. Ayrıca 7 enhanced ile 8 leatheri nası karşılastiriyorsun ki birisi epic digeri common item
Kim neye ne zaman 2000 vuruyor asas mısınız?Epic olduğuna emin misin? %10 hasarada inanılmaz demişsin 2k vuracağına 2.200 vurcan nesi inanılmaz.Bence +15 str bunu dengeler, dengelemese bile arada ki farkın çok az olacağını düşünüyorum. deneyen varsa söylesin.
Lizardman vb. çöp slotlarınaKim neye ne zaman 2000 vuruyor asas mısınız?