+7 Epic Silah Basabilen Arkadaşlar, Yardımcı Olur musunuz?

emrdrc

Üye
Selamlar, iyi oyunlar herkese...
Yardım etmenizi istediğim konu, +7 Silah basma konusu.... Bu güne kadar ortalama 6 adet +6 War Scythe ve 5 adet +6 Mino 'yu +7 yapmak için bastım fakat yandı... İnanılmaz derecede zarar ettim, ama +7 epic item basamıyorum... Önden 7-8 tane fp de yakıyorum ama olmuyor...
Lütfen bir kişi bana bunun nasıl yapıldığını açıklayabilir mi?

Kenshin

Üye
Merhaba,

Eşya yükseltme tamamen şansa bağlıdır, belli bir yöntemi yoktur. Öncesinde ne kadar eşya yaktığınız ya da farklı bir yöntem uyguladığınızın hiçbir önemi yoktur. Sistem her eşya yükseltmede şans oranını eşit kılar.

Opus Magnum

Üye
Bu oyunda +4 e basmak bile dert, drop da yok hadi item drobu normal diyelim e hurda ya da coin de gelmiyor. 1 haftada kasıılan 10 dk da çöp oluyor upgrade yapmak istesen, tamam şansa bağlı da bence gereğin fazla zorlanmış sistem.

emrdrc

Üye
Ya o değilde, benım acc de mi sorun var nedir, zindanlardan facelifter ve warrior elite helmed dışında drop almadım, bastığım itemlerde 7 ye geçmiyor... Bu nedir arkadaş, şansla mans la alakası yok sanırım..!!!

zukcu

Üye
+3'e basarken yanan uniqe itemlerim geldi aklıma :D

DiabIo

Üye
Basmaya niyetlenince yanan öylesine atınca geçen bir sistem, tavsiyem o parayı biriktirip halihazırda durgun olan piyasadan edinmeniz yönünde. Yok hırs yaptım illa basacağım ben derseniz de, upgrade'i zamana yaymanız, bir defada çoklu upgrade yapmamanız ve blacksmith'in yoğun kullanılmadığı gün içerisindeki saatleri tercih etmenizi öneririm. (Algoritmanın zamana göre değişiklik gösteriyor olması olası)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt