+7 epik itemin giyildikten sonra satılamaması saçmalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nestanbul

Üye
Birçok deneme sonucu beğendiğim bir epik itemi ( tabarise ) +7 ye basabildim.

Nasıl yanacağını merak ettiğimden basar basmaz direk uyarılarına bile bakmadan elime taktım.
Şimdi item bende 1 yıl kilitli kaldı.
Böyle saçma şey mi olur? Hem o kadar risk alıp yaka yaka para harcaya harcaya o seviyeye getireceğiz, hem de elimize takıp beğenmezsek elden çıkaramayacağız
Bunun mantığını bir türlü anlayamıyorum. Bunun için scroll olur bir şey olur üretmeniz ve sunmanız gerekir. Tamam uyarıyı okumadan aniden takmak benim hatam ama itemin bana esir edilmesinin de hiçbir mantıklı gerekçesi yok.

Bunun bir çözümü var mı? Ya da olacak mı?

Baskan

Üye
Birçok deneme sonucu beğendiğim bir epik itemi ( tabarise ) +7 ye basabildim.

Nasıl yanacağını merak ettiğimden basar basmaz direk uyarılarına bile bakmadan elime taktım.
Şimdi item bende 1 yıl kilitli kaldı.
Böyle saçma şey mi olur? Hem o kadar risk alıp yaka yaka para harcaya harcaya o seviyeye getireceğiz, hem de elimize takıp beğenmezsek elden çıkaramayacağız
Bunun mantığını bir türlü anlayamıyorum. Bunun için scroll olur bir şey olur üretmeniz ve sunmanız gerekir. Tamam uyarıyı okumadan aniden takmak benim hatam ama itemin bana esir edilmesinin de hiçbir mantıklı gerekçesi yok.

Bunun bir çözümü var mı? Ya da olacak mı?

birader sirf nasil nasil yandigi gormek icin eline takiyorsun sonra ben bunu satamiyorum diye isyan ediyorsun. Ne ictin sen, Item ustunde bile yaziyor. Aglamadan once biraz okuyun.

Dilefruz

Üye
Bu konu güncellemeler arasında yazılı olarak belirtildi. Ayrıca eşyayı elinize giyerken sizlere bağlanacağı hakkında bildirim sağlıyor. Eşyanın kilidi 1 yıldan önce kesinlikle açılmayacak ve bunu açacak hiçbir eşya olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt