+7 epik silahların parlamaması

Yener

Üye
Merhabalar

+7 basic itemler parlıyor fakat epik itemler parlamıyor olması gerektiği gibi mi bu?

Yener

Üye
Teşekkür ederim, cila kağıdı nereden temin edebilirim? İtemin yanma olasılığı var mı yoksa kesin geçiyor mu

SENOZ

Üye
Brocum istersen discord üzerinden de sor soruyu bence de olması lazım biraz saçma olmuş çünkü, ama mutlaka düzeltirler bence

Yener

Üye
Destek talebi açtım, bekliyorum discord daki arkadaşlarda bilemedi umarım düzelir, bu özelliğin olmaması iyi değil diğer itemlerde olup bunda olmaması saçma :)

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu sorun bir sonraki güncelleme ile düzeltilecektir.

HiTMUNDO

Üye
Bende Heartseeker +7 var Epic ve parlamiyor Posion damageside var. Yanlis anlamadiysam parlamasi düzeltikcekmi yoksa ben cila kagitimi basmam lazim, eger öyle ise Cila kagitinin ingilizcesi nedir, nerden alinir ve yanma orantisi varmi?

Yener

Üye
Bende Heartseeker +7 var Epic ve parlamiyor Posion damageside var. Yanlis anlamadiysam parlamasi düzeltikcekmi yoksa ben cila kagitimi basmam lazim, eger öyle ise Cila kagitinin ingilizcesi nedir, nerden alinir ve yanma orantisi varmi?
Herhangi birşey alınmayacak, gelecek olan güncelleme ile parlayacak, destek talebi açtım cevap olarak böyle yazıldı bekleyeceğiz sadece

King_OF__Archer

Üye
zaten oyundea herşey ışıl ışıl parlıyor bırak paşam elindeki de parlamasın boşuna grafik kartına işgücü biniyor

HiTMUNDO

Üye
Güncelleme geldi halen Heartseeker +7 parlamiyor bosuna aldim. Destekdende olumsuz cevap geldi. Neymis bazi itemler bilerek öyle yapilmis

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt