Arkadaşlar merhaba yan karakter okçu kasmayı düşünüyorum başlangıç itemi olarak başlıkta yazan 2 item arasında kaldım çok bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa eksi yönleri ve artı yönleri hakkında çok sevinirim herkese iyi forumlar.
kankam genel olarak o şekilde diye biliyorum ama niye daha iyi acaba bluewing atak olarak daha yüksek crosbow kombosu nasıl bilmiyorum malum oyun gibiyse bluewing de iyi olmuyor mu ?+7 heartseeker daha iyi
teşekkür ederim bro fiyatları aşağı yukarı aynı 35 40 m arasında şuan heartseeker alıcam büyük ihtimalle görüntüsü benim de hoşuma gidiyor.İki itemı da kullanmış biri olarak diyebilirim ki bluewing özellikle 3-5 kombosunda bana daha yavaş geldi. Skill atarken animasyon kesme noktasında skili atacağını sanıyorsun bazen fail veriyor bluewingde. Ama o kadar da oynanmayacak seviyede değil bence. Aralarındaki fiyat farkına bağlı olarak karar ver bence. Ben kendim şu anda Heartseeker kullanıyorum ama görüntüsü hoşuma gittiği için.
Ek olarak Bluewing menzili yanlış hatırlamıyorsam 2m daha uzun. Dolayısıyla pk, CFW gibi eventlerde az da olsa menzil avantajın olabilir. Sonuç olarak karar biraz kişiye bağlı benim fikrim.