+7 upgrade oranı hakkında -

SiNiSTeeR

Üye
doğru. droplar düştü.+7 sanki +8 ayarında. oyunda her şey para götürüyor oyuncudan. hiç kazandıran bir şey yok. varsa da ben bilmiyorum.
yani keşke bu kadar paragöz bir yönetim olmasaydı gerçekten üzülüyorum chara yaptığım itemlerin hepsi yarıdan fazla oranda düştü oyunla sürekli oynuyorlar farm olayı hiç yok 2 karakterim var oyunda zindanlara eksiksiz bir şekilde giriyorum drop yok bir karakteri rova bırakıp yanında farm yapıyorum bir tane drop alamıyorum artık yapacak birşey yok bizimkiler yaptı diye oyunu 3 bin tlden fazla oyuna destek vermek amacı ile cash aldım karşılığında zevk alamadığım bir oyun haline geldi umarım yönetim kendisini düzeltir ve ileride tekrar başlarım

Zbam

Üye
yani keşke bu kadar paragöz bir yönetim olmasaydı gerçekten üzülüyorum chara yaptığım itemlerin hepsi yarıdan fazla oranda düştü oyunla sürekli oynuyorlar farm olayı hiç yok 2 karakterim var oyunda zindanlara eksiksiz bir şekilde giriyorum drop yok bir karakteri rova bırakıp yanında farm yapıyorum bir tane drop alamıyorum artık yapacak birşey yok bizimkiler yaptı diye oyunu 3 bin tlden fazla oyuna destek vermek amacı ile cash aldım karşılığında zevk alamadığım bir oyun haline geldi umarım yönetim kendisini düzeltir ve ileride tekrar başlarım
Birileri para kasıyor oyunda oyunda para kasılmıyor demek yerine kasan nasıl kasıyor kovalamak lazım.
Tavsiyem Bir oyuna şu yaptı bu yaptı yerli diye para verme oynamayı seviyosan ver oyuna hayır yapmış gibi davranmana gerek yok.Ben oyunu başından beri oynuyorum yatırdığım 1 kuruş cashe pişman değilim

Zbam

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 10889

alt sırada 6 adet +6 itemim var. (kırmızı kutu içindekiler)
2x Moonlight +6
2x last letter +6
2x eternal axe +6.
Moonlightları ben bastım ve diğer +6 itemleri satın aldım.
Kalan tüm üst sıra +1. bu süre zarfında 70 adetten fazla epic upgrade scroll kullandım ve 11 adet unique upgrade scroll harcanıldı.
Son görünümde ise hepsi yani 11 adet +6 mevcuttu. Unique scroll ile bastım ve hepsi yandı. yani bir tanesi bile mi geçmez? +8 basmıyoruz ki. unique scroll attıkça harlanıyor demirci yakıyor itemleri. slotta para kasmak zor. item droplarını düşürdünüz. hiç bişe düşmüyor. ne olsun istiyosunuz anlamıyorum yani :D

Ekli dosyayı görüntüle 10890
Unique scroll + basma şansını arttırmıyor böyle kendini üzceğine istatistik tut 11 taneden hiç geçmedi tamam ama 11 çok küçük bir sayı olasılık olarak baksan bir zarı 11 kere atıp 6 getiremediğin durumlar bile çokçayaşanır şaşırmamak lazım.Geçen 16 tane salladım 7 ye hepsi yandı öteki gün pazardan 2 tane çektim bastım üst üste geçti 100 tane 1000 tane basacaz ki +7 ye anca elimizde bi yüzde oran olsun.
Tavsiyem + basma çok üzüyosa umursamaz adam işi + basmak:D

DuncanBlake

Üye
Unique scroll + basma şansını arttırmıyor böyle kendini üzceğine istatistik tut 11 taneden hiç geçmedi tamam ama 11 çok küçük bir sayı olasılık olarak baksan bir zarı 11 kere atıp 6 getiremediğin durumlar bile çokçayaşanır şaşırmamak lazım.Geçen 16 tane salladım 7 ye hepsi yandı öteki gün pazardan 2 tane çektim bastım üst üste geçti 100 tane 1000 tane basacaz ki +7 ye anca elimizde bi yüzde oran olsun.
Tavsiyem + basma çok üzüyosa umursamaz adam işi + basmak:D

%10 oran olsa +7 için, 10 itemden biri geçer en kötü ihtimalde. İşin orasında da değilim. yanabilir bunun farkındayım. sadece bu kadar zor olmamalı. +7 basıldığında iteme ulaşmak zor. uniq scroll epic silahlarda upgrade şansını artırıyor. istiyorsan karıştır forumu.

Zbam

Üye
Ben hepsi geçer veya geçmeli mi diyorum 10 da 1 yazdığımda. Düşünce yapımı geçtim, okuduğundan bunu mu anladın?
Bişey dememişsinki başka ne anlayayım bu kadar zor olmamalı tamam ne diyebilirimki +6 tak sanki bitek sana zor hepimize zorD:

SiNiSTeeR

Üye
Birileri para kasıyor oyunda oyunda para kasılmıyor demek yerine kasan nasıl kasıyor kovalamak lazım.
Tavsiyem Bir oyuna şu yaptı bu yaptı yerli diye para verme oynamayı seviyosan ver oyuna hayır yapmış gibi davranmana gerek yok.Ben oyunu başından beri oynuyorum yatırdığım 1 kuruş cashe pişman değilim
ben hayır yaptım demiyorum önce okuduğunu anlamalısın. bu tarz oyunları severek keyif alarak oynarım ama maalesef artık bu oyunda yapacak bişey bulamıyorum ve keyif almamaya başladım farm, upgrade, drop konusu gerçekten çok sıkıntı. hadi bunlarıda geçtim iyi kötü bir karakter yaptım kendime göre her güncellemede sınıflar arası denge ortadan kalkıyor. oyunda hiçbir denge yok savaşlara giriyosun takımlar çok dengesiz . karşı ırkın güçlü olmasından bahsetmiyorum party çok dengesiz dağılıyor. keyifli olmuyor. yani oyunun her alanında sıkıntı var. düzelmesi gereken çok şey var.

DuncanBlake

Üye
ben hayır yaptım demiyorum önce okuduğunu anlamalısın. bu tarz oyunları severek keyif alarak oynarım ama maalesef artık bu oyunda yapacak bişey bulamıyorum ve keyif almamaya başladım farm, upgrade, drop konusu gerçekten çok sıkıntı. hadi bunlarıda geçtim iyi kötü bir karakter yaptım kendime göre her güncellemede sınıflar arası denge ortadan kalkıyor. oyunda hiçbir denge yok savaşlara giriyosun takımlar çok dengesiz . karşı ırkın güçlü olmasından bahsetmiyorum party çok dengesiz dağılıyor. keyifli olmuyor. yani oyunun her alanında sıkıntı var. düzelmesi gereken çok şey var.
Öyle. Balance konularını geçtim çoğu itemin görseli +7-8 de yanlış efektte parlıyor ve parti chat klandakiler için genellikle buga giriyor. Sıra dengeye gelene kadar…

MaRaKeSH

Üye
oyunda tek sorunsuz çalışan mekanizmi lucky etkinliği oda cebimizden para aldıkları için çok ironik. Bir oyunda 8 son lvl ise 7 asmak imkansıza yakın olmamalı. Ne hikmetse yayındayken droplar havalarda ucusuyor itemler artılanıyor 20 gb lik item yaktım daha 7 yüzü görmedim. hadi ben bahtsızım bunca adam nedir. Hemen bi hamam challenge düzenleyip tekrar deniyelime getirdiler olayı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt