70 caple beraber sınıfların atak dengeleri düzenlenmeli

bRT E

Üye
Aylardır skiller buglu. Çözüm olarak 70 cap gelecek dendi. 70 skilleri de buglu olursa 75 cap gelecek denir herhalde. O gelecek bu gelecek diye bekleyip duruyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek?

59 lvl warriorla lutfen girin bir zindan yapın, çin iskencesi mı dersiniz japon mu orası size kalmış.

En azinda skillerin yüzdesi neyse dogrusunu yazın.
+6 4 parça chitin
+7 fp kolluk
+6 mino ve
Golden takı seti bulunuyor karakterimde...
Bu şekilde yaklaşık 1300' e yakın atağım bulunmakta...
Aynı Lvda okçu arkadaşlarım var.
Standart golden takı seti
+7 fp set
+7 golden bow ile oynuyorlar.
1000 küsür atakları var.
Kendi lvına yakın her mobu 3 lü 5 li ile güle oynaya keserken ben bir mob için 3-4 mana potu rahat yakıyorum ve çok uzun zaman harcıyorum.
Burda arkadaşlar bir warriorla farm yapmaya çalışsınlar veya gidip bir zindana girsinler, demek istediğimizi çok daha iyi anlarlar.
Easy zindanı son 3-5 dakika kala bitirebiliyorum.
60 da hard açılacak ve eminim ki ben 60 lv skilliyle easyi bile yapamayacağım.
Ya karakterde gözüken atak değeri yanlış yada skilllerinde bir problem var.

N3v3N

Üye
Warriorun true skilleri de buglu

Skill açıklamasindaki %200 - %120 true damage olayı tamamen yanlış.

İşin özü %200 true damage 750 vuruyorken, %200 basic damage 950 vuruyor. Sen true damage değil misin daha çok vurman gerekmez mi? Değilim abi diyor skil.

%200 basic damage skili sekince sadece elemental hasar vuruyor. Buda denemelerde 100 e denk geldi.

%200 true damage skili sekince 300 vurdu.
%120 true damage skili sekince de 220 vurdu. Elemental hasarları çıkarınca ne kalıyor. 200 ve 120 ek hasar.

Oranları hesapladigimizda
%200 true damage skili gercekte %100 basic damage+200 ek hasar
%120 true damage skili gercekte %100+120 ek hasar vuruyor.

True damagelerdeki basic damage hasarı R hasarı değildir. Crusher/hurl skillerinin elementsiz hasarıdır. Aslında crusher/hurl skilleri de basic damage hasarıdır ama buglu R e gore %20 fazla vuruyorlar.

Zaten true damage in normal damageden az vurmasi bile bug olduğunun en basit ispatıdır.

Son düzenleme:

Mrdie

Üye
bence basitleştirmeyiniz okçuları 1 parti okçu tabikide 4 warrioru ezecek siz istiyorsunuz ki 2 warrior 1 priest 1 parti okçuyu ezip geçsin öyle bir şey yok ben hiç bir zaman warriorların ezildiğini görmedim bu oyunda aksine 1 parti okçu ile 1 parti warrior karşılaştığında warriorların ezici üstünlüğünü görebiliriz sadece kalabalık olduğu için okçular malesefki etki ediyorlar. 2 parti okçu çıkıyorlar ve bunun karşısında çok güzel oynayan mele ekipler gelirse ezebiliyorlar ki çok kez şahit oldum. yani tüm oyunu kendi karakterinize göre yormamayı öğrenin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt