70 level cap Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliPriest

Üye
Selam. Galiba 70 level cap zamani geldi diye düşünüyorum. Oyun da droplar kapatıldı pk tarafin da ise herkes birbirine 2 3 vuruyor çünkü karakterde HP yok. Slotlar da yada pk da bir rekabet göremiyorum debuff yiyen birisi zaten tek yiyor cure almaya vakti olmuyor. Farm slotları hep belirli yerler oralardan başka yerde farmlayan yok zaten item de düşmüyor artık düşse de değerinde satılmıyor :) yeni moblar gelebilir. Zindanlar malesef eziyet bazıları pot parasını çıkaramıyor. Craft ? Malesef o da artık yok :) Pot fiyatlari pazarlar da artmaya devam ederken farmdan düşen itemlerin fiyatları düşmeye devam ediyor çünkü pazar ölü herkes birbirine ks atıyor :) oyun tek düze devam ediyor bazıları dungeon yapıp çıkıyor bazıları farm atmaya çalışırken kriz geçirip oyunu kapatıyor bazıları da düşen itemi satmaya çalışırken pazar kuramıyor :) şuan oyunun durumu betanin da gerisin de. Yenilik lazım birşeyler lazım ve ne yazikki daha 2 ay oldu oyun acilali bunları dile getiriyoruz ..
İyi forumlar.

Marakesh2

Üye
kesinlikle katılıyorum joplar gerçek güçlerine erişemiyor bu yüzden. şahsen ben priest oynuyorum eziyete dönüştü resmen

BaranRM_

Üye
gokhan-alkan-bence-en-dogru-zaman.gif

Kaos

Üye
70 lvl cap in gelmesi için erken diye düşünüyorum. Ônun dışında söylediklerine katılıyorum. Droplar yükseltilmeli, item basma şansımız arttırılmalı(+4'e atarkan yanan itemlerin haddi hesabı yok), dungeon bir işe yaramalı(hiç drop alamadım benim için artık zaman kaybı gibi geliyor), warrior 65+ epik silahının dropu olmalı...;)(diğer klasların var warriorun yok)

SuckMyLollipop

Üye
70 Cap için erken diye düşünenlerdenim çünkü bu oyunu günde 1-2 saat girip oynayan oyuncular da var 70 Cap den ziyade oyunda yapılması gereken bir çok iyileştirme var , etkinlik getirmeleri lazım daha savaş vs tarzı hiçbirşey olmadı insanların gün içerisinde belirli saatlerde girebileceği 5-6 tane etkinlik gelmesi lazım oyun kısır döngüde şu anda katılıyorum bu fikre ama daha bu kadar açığı kapatmadan 70 Cap gelirse felaket olur zaten kendileride vurgulayarak açıkladılar minimum 1 sene gelmeyecek diye

GizliPriest

Üye
Pvp alanin da strateji yok belki karakterlerin hplerine buff gelebilir. Herkes birbirine tek atiyor karakterler arası dengesizlik gözle görülebilir seviyede. Oyunun market de yeniliğe ihtiyacı yok evet belki daha çok para kazanilmak isteniyor ama bu şekilde oyuncu kalmayacak gibi. 5 6 tane slota drop koymuşlar onuda pazar ölü diye kıstıkça kıstılar ama sonuç ne oldu item zor droplansa da talep düştü insanlar +1 item alıp +6 +7 e yürütmeye korkar oldu +4 de item yaniyor. Size işin en kötü yanini soyleyim ben +3 e uniq item bastım arcana scroll ile YANDI :) bunun bir bug olduğunu düşünüp yetkililere belirttim cevap deneyimleyerek ogreniceksiniz oldu. Yeni nesil MMO olarak tanidildi ama hiç bir yetkili kusura bakmasın 2001 yılında çıkan KO daha çok yeni nesildi :) var olan bir oyunun üstüne yeni şeyler getirerek çıkarmaya çalıştınız testler bitmeden erken erişime açtınız oyunu. Şuan bir çok oyuncuyu mağdur ediyorsunuz ve tek teselliniz exp bp event. İnsanlar keyif almak için vakitlerini ömürlerinden harcıyorlar karşılığı bu olmamalı herkes inanıp güvendi bu oyuna 2.ay da tartistigimiz şeylere bakınız. Halen inatla birşeylerin düzeleceğini bekliyoruz ama her güncelleme de yapılan şey birşeylerin kapatılması oyundan iyice soğutma politikası izlenmesi. Offical çıktım diyip yeni server açtığınız da bu kadar insanı mağdur ettiğiniz için ne işiniz rast gider ne gücünüz. Hiç bir yetkili alınıp gucenmesin burada gerçekleri yazdım.
Bu yazdıklarım için ban yersem de canınız sağ olsun hakkınızı helal edin :)

Alkoer

Üye
Birçok sınıf oyuncusu şikayet ediyor haklılarda. Betada 70lv full item test yapıldıktan sonra şuan oyunun olduğu nokta betanın çok çok gerisinde.

Bencede 70lv gelmeli hemde betadaki full itemlerle. Ben 61lv im ama gelmesi taraftarıyım.

Oyunun 65lv versiyonu son dakika kararı gibi. Sanki oyun çabuk tükenmesin diye yapılmış. İsterse 650lv olsun vu kitle oyunu 1 ayda bitirir. 20 yılı geçti insanlar artık mmo tecrübesinde.

Bize bu kadar tanıdık gelen bir oyunda önemli olan lv cap, drop rate filan değil önemli olan sürdürülebilirlik. Kısa vadede drop kıs,lv cap koy, upgrade rate kıs, craftı kapat neye yarar. Yarın bu özellikleri mecbur normale getireceksin. O zaman bakalım oyun uzun yıllar oynanmaya müsaitmi? Bu özellikleri getirmedin diyelim o zaman zaten şimdi göründüğü gibi oyuncu kaçar başka yere

Geo

Üye
Ben ve clan arkadaşlarım sıkıldık, amacım oyunu kotulemek değil iyilestirmeleri icin yorumlarimizi birakmak. Oyunda pk tadsiz, herkes herkese 1-2 vuruyor herhangi bi taktik komut vs cok zor. Farmi da seviyoruz normalde ama gercekten tersine farm atıyoruz, kac gundur gercekten pot parasi dahi cikmiyor, dungeon deseniz drop cok cok nadir( clanda total haftada 1 drop, o da artik facelifter mi olur hatred mi belli degil). E etkinlik desen o da yok. Niye giriyoruz peki oyuna? Cunku suan yapacak daha iyi biseyimiz yok inanin durum boyle. Biz ve bizim gibi bircok kisi yapacak daha iyi bişey buldugunu an kaçacak ve kaciyor da zaten kamp sayilarini azaltarak siz de bunu onayladiniz. Yapilacak seyler belli ama nekadar surede yaparsiniz ya da yapar misiniz bilmiyorum ama işinizi ogretecek degiliz mmo ornekleri çok bastan icat etmeye gerek yok ama birseylerin degismesi gerek. Etkinlik mi olur drop/upg oranlari mi olur gb eritmesi mi olur level cap mi orasina siz karar vereceksiniz ama birseylerin ters gittigi belli

fatih55

Üye
Resist go ve defans değerleri çok yetersiz. Haliyle debuff yiyen tek yiyor. Çözüm, karakterlerin temel HP değerleri artmalı. Böylece priest sinifi için 60 heal 7.5k skill de anlam kazanır.

Witch_King

Üye
Bu şartlarda 70 gelse ne olacak ki? level sınırına bu kadar takılmayın. Oyunda düzeltilmesi ve geliştirilmesi gereken o kadar çok şey var ki. Daha karakterler skiller damageler bonuslar bilimum ne varsa hiç bir şey oturmamışken 80 lvl açılsa nolcak! Her şey stabil çalışıyor olsa 60 bile yeter oyundan zevk alman için.

SuckMyLollipop

Üye
Bence kimsenin çok bir beklentisi yok zaten Amazon gibi firma bile MMORPG yapamadı yani birçok insan malum oyundan sıkıldı ve eski arkadaşları ile bu oyuna başladılar ama yani bu kadar da olmaz dediğimiz olaylar yaşanıyor bunların aksine herşey dört dörtlükmüş gibi skin getiriliyor önce birşeyler satmadan yapılan işi düzeltmek daha yararlı olur,
Gerçekten çok büyük optimizasyon sıkıntısı var , lag problemi , buglar ve bunları bildirdiğimizde gelen otomatik cevaplar :) hiç bp şöyle güçlü mage şöyle demeyeceğim her karakterin avantajı ve dezavantajı var ama gerçekten sene 2022 ve oyunda yapacak birşey yok zaten twitch ve youtube bakarsanız kalitenin yerlerde olduğunu görürsünüz 10 saat farm videoları yayıncılar bile farm atıyor … farm nedir abi anlamıyorum anlamsız bir şekilde 5 saat aynı skilleri vurarak birbirine söverek kutu kapma yarışması mı ? Bound sistemi acilen kaldırılmalı oyuna etkinlik savaş vs birşeyler gelmeli görevler çoğaltılmalı insanların discordda toplanıp konuşabileceği taktik yapabileceği bir aksiyon olmalı ya exp event boss event ya bunlar çok basit işler siz lisanslı bir oyun yapıyorsunuz lütfen pvp server mantığında yürütmeyin burayı gerçi pvp serverlarda bile insanların beraber vakit geçireceği günde 10 tane etkinlik var . Lütfen kulak verin biraz daha çaba kolay ve basit geliştirmeler istiyoruz

HeaveN

Üye
70 lvl gelirse iyi olur bence insanlar kasarken o sıra iyleştirmeler yapılır şuan max geldi herkes girmiyo kimse

masterkol1

Üye
arkadaşlar sakin ; 2 aylık bebek yürüyemez , konuşamaz , yemek yiyemez .
İlk Alfada(3yıl) önce oyunda cok fazla sorun olduğunu ve bunların düzeltilmesi için geri bildirimler yaptığımızı belirtmek isterim. O zamanlar forum olsun,Discord olsun yemediğimiz küfür kalmadı. Şeytan taşlar gibi taşladılar. Sabır dediler oyun yeni dediler zamana ihtiyacı var dediler. Tamam da alfanın amacı sorunları tespit edip olabildiğince geri dönüş almak değilmi? Neden bir sorunu söylediğimizde dönüp oyun yeni daha alfadayız diyorsunuz? Yada buna getiriyorsunuz.

Betada söyledik, oyunda sorunlar var. Daha betada bu oyun aloooo sabırlı olun yhaw tamam kardeşim gelişsin oyun ilerlesin diye bildirim yapıyoruz.

Erken erişim offical artık oyunda birşeylerin oturması gerekiyor. Ortada bir oyun olması gerekiyor. Geri dönüşlerin ufak hatalar tarzında olması gerekiyor. Fakat gel gelelim ciddi söylüyorum ilk alfa şuan ki versiondan her yönü ile daha iyidi. İleri gitmiyoruz geriye gidiyoruz. Her geçen gün oyundaki yarım yamalak çalışan bir bölümü kapatıyorlar. Verilen tüm sözler tutulmadığı gibi, getirmeyeceğini söyledikleri herşeyi getirdiler. Oyunda sc ile başladık bunun hiç bir zaman gelmeceği söylenmişti bunu gördüğümüzde biz zaten dedik geçmiş olsun yol belli.

Şimdi bırakın arkadaşlar sabırlı olun şükredin ayaklarını. ROW sınıfta kaldı hype'yi bir kere kaybedersen bir daha toparlaman çok zor.
Örnek: New world.

ShaddowOfGoldmoon

Üye
İlk Alfada(3yıl) önce oyunda cok fazla sorun olduğunu ve bunların düzeltilmesi için geri bildirimler yaptığımızı belirtmek isterim. O zamanlar forum olsun,Discord olsun yemediğimiz küfür kalmadı. Şeytan taşlar gibi taşladılar. Sabır dediler oyun yeni dediler zamana ihtiyacı var dediler. Tamam da alfanın amacı sorunları tespit edip olabildiğince geri dönüş almak değilmi? Neden bir sorunu söylediğimizde dönüp oyun yeni daha alfadayız diyorsunuz? Yada buna getiriyorsunuz.

Betada söyledik, oyunda sorunlar var. Daha betada bu oyun aloooo sabırlı olun yhaw tamam kardeşim gelişsin oyun ilerlesin diye bildirim yapıyoruz.

Erken erişim offical artık oyunda birşeylerin oturması gerekiyor. Ortada bir oyun olması gerekiyor. Geri dönüşlerin ufak hatalar tarzında olması gerekiyor. Fakat gel gelelim ciddi söylüyorum ilk alfa şuan ki versiondan her yönü ile daha iyidi. İleri gitmiyoruz geriye gidiyoruz. Her geçen gün oyundaki yarım yamalak çalışan bir bölümü kapatıyorlar. Verilen tüm sözler tutulmadığı gibi, getirmeyeceğini söyledikleri herşeyi getirdiler. Oyunda sc ile başladık bunun hiç bir zaman gelmeceği söylenmişti bunu gördüğümüzde biz zaten dedik geçmiş olsun yol belli.

Şimdi bırakın arkadaşlar sabırlı olun şükredin ayaklarını. ROW sınıfta kaldı hype'yi bir kere kaybedersen bir daha toparlaman çok zor.
New World hoş bi oyun ya ben oynarım hala :)

harmony

Üye

Yatırımcı para kazansın isterim ama gerçekten bir sınıfa ait özellikleri scroll olarak markette satmak oyuna büyük zarar veriyor benim gözümde. Oyunu solo oyuncular için değil ekip için tasarladık deniliyor lakin buna çelişen bir şekilde de bir sınıfın özelliğini bütün sınıflar kullanabilsin diye mağazaya yerleştiriliyor.

Benim düşünceme göre oyunun marketinde kozmetikten( Kesinlikle bonuslara sahip olmamalı! ) başka hiçbir ürün satılmamalı ve bunun fiyat dengesi de iyi yapılmalıdır. Oyunda ticareti tamamen kapatıp birde üstüne güzel fiyatlar ile geniş kozmetikler içeren mağazamız olsa parayı harici şahıslar değil firma kazanır. Bu sayede oyuna ben şu kadar vakit harcadım karşılığını alamadım gibi saçma bir cümle görmemiş oluruz. Oyunu ticaret kapısı olarak görenler değil gerçekten eğlenmek isteyenler oynardı.

webali

Üye
Zamanı geldiğini düşünüyorsan açsınlar tabii ya :) Ne demek.

BenGeldim

Üye
Bence şuan oyun tam kıvamında herşey yolunda. Zaten dungeonlar günde 2 saatimi alıyor. 3 4 saatte pk atıyorum. 6 7 saat full doluyum. Şimdi birde exp kasacak vakti nerden bulacağız. Bence gelmesin. Kış aylarında olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt