70 lvl açılmalı mı?

70 lvl açılmalı mı?

• 70 lvl açılsın

Oy: 12 44.4%
  • Hayır böyle kalmalı 65 te devam

Oy: 15 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    27

BenGeldim

Üye
Arkadaşlar ve oyun yönetimi, evet oyunda bir erken erişim durumu söz konusu. Herkes sıkılıyor aktivite az. Canı sıkılınca yada dungeonda bugta kalınca birisi bu sefer oyun yönetimine saldırıyor haklı olarak. Oyunuda açmak gerekiyordu hem oyuncuların aşırı istekliliği hem de oyunun finansı ve denemeler için. Bunları herkes biliyor artık. Ama burada oyunculara bizlere bir eğlence uğraş gerek. Dungeon çoğaltsanız emeği çok zaman alacak. Buglar çıkacak. Bunun yerine 70 lvl i açsanız ve isterseniz yeni skill bile eklemeyin 65 e kadar olan skilleri kullanalım hem playerlar oyalansın hemde oyun yönetimi bir zaman kazansın. 70 e kasmak için istenilen exp te yüksek tutulsun bir tık ve 2 ay biz oyalanırken ( oyun canavarları tabi 20 günde 70 olacak ama 3 5 kişi ile sınırlı) oyun yönetimide 2 ay oyunu ciddi manada toparlar diye düşünüyorum.

psikolog

Üye
enteresan bir anket sonucuyla karşı karşıyayız şaka gibi ben 80 bile açılsın itemler gelsin taraftarıyım yarım yamalak skillerle ezik itemlerle adam basmış+8mino 37bintl ye satacak adam arıyor. bari oyuna güzel itemler eklensinde gerçekten para edecek itemler geçsin elimize o itemlerle rahat rahat kasalım bu kişilerde beleşten para kazanmasın bu kadar orantısızca. Açın bi knighta bakın bakalım 37bin ile ne alınabilir:)

Diablo187

Üye
Her yerde makro var kasamıyoz doğru düzgün gerek yok şu an en önemli öncelik makro banlar

jobulani

Üye
Tüm hatalar giderilmeden 70 açılması taraftarı değilim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt