70lv Turnuva

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alkoer

Üye
Kimse şuana kadar sormadığı için soruyorum:

Neden 70lv patch official da sıkıntılı denilip 65lv le açılış yapıldı?

Böylesine büyük ödüllü resmi bir turnuvada nasıl sorunlu 70lv patch kullanılabilir?

Neden alpha - beta yı 70lv full itemle test edip şimdi eksik oyunla baş başa kaldık?

GizliPriest

Üye
Abi cunku charlar tek yiyor toplu cure yok falan filan :D turnuva baslicak 10dk da bitcek. Şuan kendi oyunların da cap 65 ama turnuvada 70. İçler acısı bir durum ya

Alkoer

Üye
Abi cunku charlar tek yiyor toplu cure yok falan filan :D turnuva baslicak 10dk da bitcek. Şuan kendi oyunların da cap 65 ama turnuvada 70. İçler acısı bir durum ya
Katılıyorum dediklerinize. Ama bu şekil bir patch uygulaması ben hiç görmedim hayatımda.

Oyunun durumu ne olursa olsun şuan aktif oynanan sunucunuzdan daha ilerde bir patch ile turnuva düzenlemek mantık sınırları dışında.

Hangi oyunun e-spor turnuvalarına baksanız aktif sunucu ile aynı patch ve hatta 1 patch geriden yapılır böyle etkinlikler . Eğer yakın zamanda bir patch gelmişse bug olma ihtimaline karşı.

Bu konuda çıkarmak istediğim sonuç madem bu şekilde bir turnuvada kullanılmaya uygun 70lv patch var biz neden 65lv de acı çekiyoruz.

Forumda konuların çoğunluğu sınıflar arası denge, çalışmayan skiller, çalışmayan itemler. Gelsin 70lv şuan çalışmayan skill ve itemler kullanılmaz hale gelicek zaten.

HeaveN

Üye
70 lvl gelmesine daha var tabiki gelcek ama , Sakin olun şuan craf bekleniyo Bu sene içerisinde gelirse çok süper olur 2 ay 3 ay gelirse tam vakti zamanı olur oyun için 3 ay uygun gibi geliyo bana ozaman kadar kasanlar kasar item yapmaya çalışır.

70 lvl gelince tabi uzun süreç bizi bekliyo exp kasmak kolay deil.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

70 seviyenin sıkıntılı olduğu bilgisine nasıl ulaştınız? Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Ve turnuvada uygun görülen seviye 70 olarak belirlendi.
Kapalı beta etkinliğinde seviye 70 test edildi, bir sorun ile karşılaşılmadı.

İyi forumlar :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt