okanozcan
Üye

1. Rush yeteneği nerflendi sesimiz çıkmadı.
2. Asas sınıfı okçudan çok daha güçlü durumda olduğu halde yeni gelen skillere bakarsak Asas ve Warrior sınıfı ilah gibi oldu okçuya gelen skiller maalesef hiç kullanışlı değil.
3. En skandalı da 72 Scout bölümünde yer alan ''Caution '' yani 720 defans evren yetenek de sadece Assasian sınıfında kullanılıyor
Yani madem okçu kullanamaz neden Scout bölümünde o skill neden Asassin skilleri arasında değil. Neden okçu kullanamıyor o skilli yeterince güçsüz değil mi zaten okçu sınıfı. Suikastçi 720 defans kullanıyor ama okçu kullanamıyor mantığa da ters suikastçinin defansı her oyunda da daha az olmuştur.
Okçuyu oyundan kaldırsanız daha iyiydi teşekklürler
10 yıldır her mmorpg oyununda okçuyu severek oynuyordum artık Assasin oynuyorum okçu oynayanlara Allah sabır versin..
İyi çalışmalar..
2. Asas sınıfı okçudan çok daha güçlü durumda olduğu halde yeni gelen skillere bakarsak Asas ve Warrior sınıfı ilah gibi oldu okçuya gelen skiller maalesef hiç kullanışlı değil.
3. En skandalı da 72 Scout bölümünde yer alan ''Caution '' yani 720 defans evren yetenek de sadece Assasian sınıfında kullanılıyor
Okçuyu oyundan kaldırsanız daha iyiydi teşekklürler
10 yıldır her mmorpg oyununda okçuyu severek oynuyordum artık Assasin oynuyorum okçu oynayanlara Allah sabır versin..
İyi çalışmalar..
Son düzenleme: