İstek 72 Scout Skilli Skandalı (Rogue)

okanozcan

Üye
1. Rush yeteneği nerflendi sesimiz çıkmadı.
2. Asas sınıfı okçudan çok daha güçlü durumda olduğu halde yeni gelen skillere bakarsak Asas ve Warrior sınıfı ilah gibi oldu okçuya gelen skiller maalesef hiç kullanışlı değil.

3. En skandalı da 72 Scout bölümünde yer alan ''Caution '' yani 720 defans evren yetenek de sadece Assasian sınıfında kullanılıyor :) Yani madem okçu kullanamaz neden Scout bölümünde o skill neden Asassin skilleri arasında değil. Neden okçu kullanamıyor o skilli yeterince güçsüz değil mi zaten okçu sınıfı. Suikastçi 720 defans kullanıyor ama okçu kullanamıyor mantığa da ters suikastçinin defansı her oyunda da daha az olmuştur.

Okçuyu oyundan kaldırsanız daha iyiydi teşekklürler :)

10 yıldır her mmorpg oyununda okçuyu severek oynuyordum artık Assasin oynuyorum okçu oynayanlara Allah sabır versin..

İyi çalışmalar..

Son düzenleme:

kimyasal

Üye
Yapılan değişiklerden şunu anlıyorum , oyuncular okçulardan şikayetçi oldu ve şikayetler iki madde altında toplandı.
1. okçular kaçarak oynuyorlar
2.1 pt 2 pt halınde ortalıgı duman edıyorlar

çözüm :
# okçuların kaçma hızını düşürelim.
# damageler az olsun
# skiller tutmasın
# okçuları yakalayacak skiller diğer joblara eklensin (mage,asasian)

kısacası nükleer bomba atsaydınız bu kadar ölümcül olmazdı, yapılan değişikler resmen ''okçu oynama başka job seç'' odaklı olmuş diyebilirim.

okanozcan

Üye
Yapılan değişiklerden şunu anlıyorum , oyuncular okçulardan şikayetçi oldu ve şikayetler iki madde altında toplandı.
1. okçular kaçarak oynuyorlar
2.1 pt 2 pt halınde ortalıgı duman edıyorlar

çözüm :
# okçuların kaçma hızını düşürelim.
# damageler az olsun
# skiller tutmasın
# okçuları yakalayacak skiller diğer joblara eklensin (mage,asasian)

kısacası nükleer bomba atsaydınız bu kadar ölümcül olmazdı, yapılan değişikler resmen ''okçu oynama başka job seç'' odaklı olmuş diyebilirim.
Maalesef öyle olmuş okçu sınıfı artık pek cazip gelmiyor kimseye.. değerli yorumun için teşekkür ederim.

Aziz

Üye
Range ve mele ayrımı… Ben defans diye bir skillin rogue sınıfında olmasına karşıyım. Siz okçuda istiyorsunuz. Ancak range olan bir karakter neden defansa ihtiyaç duysun?

okanozcan

Üye
Range ve mele ayrımı… Ben defans diye bir skillin rogue sınıfında olmasına karşıyım. Siz okçuda istiyorsunuz. Ancak range olan bir karakter neden defansa ihtiyaç duysun?
İhtiyaç değil ortada bir yanlış var suikastçı sınıfının defansa ihtiyacı yok asıl her oyunda da öyledir suikastçi sınıfının defansı az olur ancak benim anlatmak istediğim bu değil. Benim anlatmak istediğim madem Scout bölümü okçu ve asasin sınıfında ortak neden sadece asasin sınıfı kullanıyor skili madem öyle skilin asasin bölümünde olması gerekmez mi

Blue

Üye
Okçular olarak artık DV haritasına çıkınca PK atmıyoruz. Hayatta kalmaya çalışıyoruz maalesef. Aylardır PK atan gırtlak dolu bir clan olmamıza rağmen daha ilk defa PK alanına çıkmış itemi olmayan adamlardan bile kaçar olduk çünkü vuramıyoruz. 70 skillini açmak için 80m harcadım vurdugum hasar 300...

GrejuwalTRl

Üye
Okçular olarak artık DV haritasına çıkınca PK atmıyoruz. Hayatta kalmaya çalışıyoruz maalesef. Aylardır PK atan gırtlak dolu bir clan olmamıza rağmen daha ilk defa PK alanına çıkmış itemi olmayan adamlardan bile kaçar olduk çünkü vuramıyoruz. 70 skillini açmak için 80m harcadım vurdugum hasar 300...
200 vurdugumuz da oluyor kanka :D

okanozcan

Üye
kesinlikle katılıyorum

Hate

Üye
1665993432151.png

1665993452676.png

Bunlarda mesela archerde calısmayan skiller neyse ki mantarımız var:
Avcı kurt teemo göreve hazır, Teemo main developere selam mantara devam.

WhiteMorgan

Üye
1. Rush yeteneği nerflendi sesimiz çıkmadı.
2. Asas sınıfı okçudan çok daha güçlü durumda olduğu halde yeni gelen skillere bakarsak Asas ve Warrior sınıfı ilah gibi oldu okçuya gelen skiller maalesef hiç kullanışlı değil.

3. En skandalı da 72 Scout bölümünde yer alan ''Caution '' yani 720 defans evren yetenek de sadece Assasian sınıfında kullanılıyor :) Yani madem okçu kullanamaz neden Scout bölümünde o skill neden Asassin skilleri arasında değil. Neden okçu kullanamıyor o skilli yeterince güçsüz değil mi zaten okçu sınıfı. Suikastçi 720 defans kullanıyor ama okçu kullanamıyor mantığa da ters suikastçinin defansı her oyunda da daha az olmuştur.

Okçuyu oyundan kaldırsanız daha iyiydi teşekklürler :)

10 yıldır her mmorpg oyununda okçuyu severek oynuyordum artık Assasin oynuyorum okçu oynayanlara Allah sabır versin..

İyi çalışmalar..
Defans skillinin assassin'de olması daha mantıklı bu arada :) Fakat evet okçu çöp şu an daha farklı şeyler olması gerekiyor okçuda 720 def değil

Lopp

Üye
Mantar neyinize yetmiyo hala şikayet ediyosunuz mantarlayın tüm dv yi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt